Alu 17palcové 4x100......
Takže pozor....přiznávám svou velkou chybu,která se stane ''maximálně jednou za 10 let ''.....celou dobu jsem žil v domnění,že jsou to 4x100mm a ejhle ony to jsou Fiat,Alfa Romeo rozteč 4x98mm.....a to dělám skoro 10let v pneu oboru!!!Tak tedy změna:na E30 nejdou ,snad kdyby někdo věděl o nějakém Fiat-Alfa příznivci,tak může dát echo.ještě jednou se všem případným zájemcům omlouvám.Autojacek.
Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....
No to bych nedoporučoval......borci to rvou ze starého typu Favoritů z rozteče 98mm na nový typ Favorita od r.v.1993 se 100mm roztečí -ale to je barbarství.Jeden jediný milimetr udělá paseku,když pojedeš třeba jen 80km/h.Vždyť jen nevyvážené kolo-a to má třeba závaží jen 30gramů kope.Nedoporučuji!!!Ani kdybych měl na tom vydělat !!!
Re: Alu 17palcové 4x100......
Kolego, ja jen nerozumim tomu, jak si mohl napsat prvne tohle kdyz ted pises, ze jsou 4x98?autojacek píše:Na E30dopředu jen s podložkama,vzadu sedí.
Pravidelný sponzor zlínské policie 

No...totiž rozteč 98mm a 100mm je pouhým okem neroznatelná.I když pracuju v oboru pneu disky,tak se to bohužel stane.pokud dovezu z Německa disky,tak nějak automaticky počítám ze země stovkových roztečí Oplů,BMW,VW,že je to z největší pravděpodobnosti rozteč 100mm.No a pak mě to překvapilo.Taky na těch ALU není nic vyraženo...vůbec nic.Normálně tam bývá logo výrobce ,ET,rozměry v palcích atd...Takže ještě jednou všichni sorry,že jsem nechtěně mystifikoval.
si je uz bouchnul nemas moznost nejaky takovy sehnat ? napis kaiser.dave@seznam.cz.Kubis píše:Myslim že si trochu zaspal.hate píše:co tamty kola jak sou slozeny vedle tech cernych na fotce ?? sou k mani ?
hezky. BMW E30 318 4 kvalt
****BMW E30 318i turbo 5 kvalt studene prijme sani preplnovany motor****
****BMW E30 318i turbo 5 kvalt studene prijme sani preplnovany motor****
- Kuba318ie30