Vůle v kulise..
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Vůle v kulise..
nesnasim vuli v kulise, maj to snad vsichni,chtel sem se zeptat kdyz to nekdo z vas delal z jakyho materialu ste to pouzdrili teflon je tak na 50 000 max 100 000 co jinej matros? kterej vydrží?
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no.
no vuli budes mit trochu vzdy protoze posledni vule je vevnitr v prevodovce a tu asi rezebirat nebudes..je tam tycka do u od kulisy do prevodovky a ma na kazdym konci pouzdro.pro predstavu kulisa je rovná tyčka s dirou a to samy je na prevodovce mezi tim je tycka do sirokyho u a na koncich je v dirkach ktery sou vypouzdreny pro to aby se to hejbalo no a ty pouzdra se vymelou..já to ukazal mimu mechanikovi jak na to a BMW vozim tam me to vide na 500 Kč to vypouzdřit ale přemejšlel sem o lepšim matrosi nez je silon..nechaval sem to delat na FX ovo aute a ten s tim najel tak 20 000 km max tak se ho muzem poptat ale po vypouzdreni byla vule nahore na pace tak max. 4mm sem tam coz de jak rikam posledni je vevnitr a rozebírat to je pruser normalne ty vule sou tak 10-20 mm co sem vydel a ty 4 mm ani ne sou opravdu super ucis se znova radit ale zvyknes si dost na prijemnou zmenu...jinak na servis kterej ti to udela te neodkazu spis sikovnej zámečník co se vrtá v autech a nevadi mu tohle delat..je to voprus..
Tel : 773 622 822
Já si to nechal dělat u jednoho soustružníka v Modřanech. Není to známej ale párkrát mi pomohl. Spěchal jsem a tak mi to udělal jen ze železa ale bronz je na to ideální. Je škoda mít vůli jako prase v řazení, když zrovna bawo je známý jedním z nejpřesnějších řazení ze všech aut
- a to i na dnešní dobu.
je to ulice V mokřinách hned kousek od Modřanský

je to ulice V mokřinách hned kousek od Modřanský