jak oživit kůži
jak oživit kůži
nevíte někdo jak nejlépe oživit černé kožené sedačky?
Nevim jestli se tam dostanes , mozna se budes muset zaregistrovat , ale urcite nemusis bejt platici clen http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=25628
Mas tam cteni na pul vecera
Mas tam cteni na pul vecera
To jsi to vzal hodne hopem
Jinak mam dobrou zkusenost s "amaterama" kousek od prazskeho vystaviste ( na rohu tam prodadaj takovy ty vozitka segway ) je dilna kozedelny skoly . Je tam vzdicky banda studentu a da se s nima domluvit na cemkoliv . Mel jsem tam kozenou bundu , obrousili , natreli , napustili , fakt byla jak nova a stalo to par korun . Docela premejslim na tim ze bych jim tam hodil sedacky . Co jsem sam chodil na skolni praxe tak mam pocit ze "zaci" to delaj mnohem pecliveji nez jakejkoliv profik ...
kožené sedačky
ano dám vědět, ale jestli si řeknou přemrštěnou částku, tak to udělám jako s předchozíma sedátkama, hesky drnout, drhnout a drhnout a pak leštit, leštit a leštit
)
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hele mozna blbej dotaz, ale da se jakoby "kitovat"kuze? jde mi o to ze nmam na tapecirunku u kabra vytrhlej kousek kuze a je tam proste jen nejaka ta chlupata hmota co je pod tou kozenkou, nebo co to je, tak jestli to jde nejak zamaskovat a pak striknout do barvy a hotovo, protoze calounit cely se mi to nechce a jinej tapec na kabro nesplasim
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
jj da ... vic ti k tomu asi nenapisu
nikdy jsem na to zadnej pripravek nevidel , ale namestek v praci co ma vetrany to ma na kazdym druhym sedaku , rikal neco ze se to prebrousi , "prekituje" , prebrousi a natre . Muzu se zeptat kde to nechava delat , ale vys jak , na veteranech se nesetri ... Vydel jsem i nakou stranku s celym postupem v nemcine ( nevim jestli tady nebo na bmwklubu , ale nemuzu to najit ) jo jinak tam i on tvrdi ze to vydzi 2-3 roky , pak se to zase popraska a muzes to delat znovu .
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja to prave taku uz nekde videl ale nejsem si jiste kde a samo nemuzu to ted najitTorham píše:jj da ... vic ti k tomu asi nenapisunikdy jsem na to zadnej pripravek nevidel , ale namestek v praci co ma vetrany to ma na kazdym druhym sedaku , rikal neco ze se to prebrousi , "prekituje" , prebrousi a natre . Muzu se zeptat kde to nechava delat , ale vys jak , na veteranech se nesetri ... Vydel jsem i nakou stranku s celym postupem v nemcine ( nevim jestli tady nebo na bmwklubu , ale nemuzu to najit ) jo jinak tam i on tvrdi ze to vydzi 2-3 roky , pak se to zase popraska a muzes to delat znovu .
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Radek_750iA
byla to e38 se svetlou kuzi a psal to nakej amik...a bylo to na bmwklubu ale nevzpomenu si kde....Torham píše:A bylo to na stary petce nebo sedme a mela bilou kuzi
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
oživení kůže
tak se nám to tu pěkně rozjelo, koukal jsem se i na jiné fóra a hledal a hledal a mezi favority patří již zmiňovaný SONAX, pak přípravek Collonil Nilfett - tuk na kůži ( prý to oživí a vyživí kůži ... ) a pak jsem ještě našel týpky který vzali normální indulónu a hadřík. Tak nevím co si mám vybrat, potřebuju tu kůži na sedačkách oživit a vyleštit.
zítra půjdu nakupovat a uvidím co mi padne do oka
jestli "psí kulky" a nebo Collonil Nilfett
a ještě mám jeden dotázek, vím že to asi do této rubriky nepatří, ale jak sundám u e34 z 91roku zadní sedačku? ten díl co se na něm sedí se jen vyšoupne, ale jak sundat tu část o kteoru se opírájí pasažéři?
díky za odpovědi
zítra půjdu nakupovat a uvidím co mi padne do oka
a ještě mám jeden dotázek, vím že to asi do této rubriky nepatří, ale jak sundám u e34 z 91roku zadní sedačku? ten díl co se na něm sedí se jen vyšoupne, ale jak sundat tu část o kteoru se opírájí pasažéři?
díky za odpovědi
oživení
tak to je dobrá plechovčička? kdepak se dá sehnat?
a zatím jsem se dostal jen k tomu, že jsem obeslal pár krámků který opravujou kožený výrobky, ale sedačky mi odmítli. Tak ještě prubnu tu dílničku, ale silně pochybuju. Asi si vezmu volníčko na víkend a budu makat jak mourovatej
a zatím jsem se dostal jen k tomu, že jsem obeslal pár krámků který opravujou kožený výrobky, ale sedačky mi odmítli. Tak ještě prubnu tu dílničku, ale silně pochybuju. Asi si vezmu volníčko na víkend a budu makat jak mourovatej