Autosalon Brno 2007
Autosalon Brno 2007
Mám v plánu se tam podívat, a protože se mi nechce jet busem sháním odvoz z Prahy (tam i zpět). Samozřejmě přispěji na benzín. Nejlépe sobota 9.6.
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
Takže pánové, kdo tam byl? Každopádně super auta, ještě lepší ženský, prostě skvěle strávenej den. BMW tam mělo snad všechny modely. A nejhezčí ženský byly na stánku Alfy Romeo. Ač mě Alfa skoro nezajímá, strávil jsem tam hodně času a kochal se tou nádherou (hlavně ženskou) 

Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Byl sem tam od čtvrtka do včerejška, ovšem jako vystavující. Naprostá hrůza, davy, vedro, všetečkové, děti, upocenci...
Akorát auta a ženský byly ucházející... Byl sem u nejmenované značky přímo naproti stánkům Alfy Romeo a Lancie. Milý holky
Akorát auta a ženský byly ucházející... Byl sem u nejmenované značky přímo naproti stánkům Alfy Romeo a Lancie. Milý holky

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
jj byly, kdyz jsem tam byl ja, tak asi 3 sedely v otevrenem kufru X5 a povidaly si s ostatnima kamaradkama a porad se chychotaly, potencionalni zakaznici je evidentne moc nezajimaliLadron píše:přesně tak.. a ještě slečny od BMW byli fajn)

EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
aktual: E39 523i ´99, 125kW