Jak postupovat při prodeji bouračky?
Jak postupovat při prodeji bouračky?
Měl jsem dneska blbej den. Pospíchal jsem z práce a v jedný zatáčce byl na silnici bordel od náklaďáků ze stavby a ustřelilo mi to. Stihnul jsem první kontra, ale jakmile jsem z toho písku na silnici vyjel, zadek se chytnul, auto škublo na druhou stranu a to už jsem na úzký silnici neukočíroval. Zkončil jsem na dřevěnejch kládách z naštěstí už vykácenýho lesíku.
Hned jsem to dal do inzerce, už se mi ozval zájemce a v podstatě jsme se dohodli.
No a teď k názvu tématu. V tomhle to byl můj křest, takže nevim, jak se to dělá s odhlášením vraku a ostatními ouředními záležitostmi, pokud to kupující chce na díly.
Hned jsem to dal do inzerce, už se mi ozval zájemce a v podstatě jsme se dohodli.
No a teď k názvu tématu. V tomhle to byl můj křest, takže nevim, jak se to dělá s odhlášením vraku a ostatními ouředními záležitostmi, pokud to kupující chce na díly.
- Jan Kučera
... no a to je to kouzlo ze tohle oficialne nejde udelat. Abys to moh takhle udelat tak musis mit v ruce doklad o ekologicke likvidaci vraku,coz stoji kolem litru, bo to jako fiktivně někomu prodat a nechat to odhlasene na neexistujici osobu,a mit i smlouvu,bo ze ti to jako ukradli ,nebo voda vzala.Bohuzel nás právní system nic jineho neumoznuje.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Takže kupujícímu o papíry nejde. Tak k nim bych potřeboval jenom sundat tu nálepku? Jinak VIN náhradní technologií je přeraženej na vrchu hřibu uložení tlumiče. Pak to probíhá jako při prodeji auta? odhlášením na kupujícího dokladů? A má to v dnešním systému vůbec smysl? nebo mám radši sehnat potvrzení o ekolikvidaci a odevzdat papíry a značky?
A povinný ručení už můžu předpokládám zrušit, nebo by bylo k převodu nutný?
Přesně tak normálně to odhlásíš na dotyčnou osobu.ruffus píše:potřeboval jenom sundat tu nálepku? Jinak VIN náhradní technologií je přeraženej na vrchu hřibu uložení tlumiče. Pak to probíhá jako při prodeji auta? odhlášením na kupujícího dokladů?
Jestli ty papíry chceš zrušit tak mi je za nějakou symbolickou cenu prodej
- Dieter Bonrath
Bacha na dopravce (resp. na registru)
já tam byl kvůli podobnému problému - zrušení dokladů po bouračce
1,poprvé když jsem tam byl, úřednice řekla, že stačí protokol od policie, že auto bylo účastníkem dopravní nehody
2, jiná úřednice a protokol nestačil, takže prý jim stačí doklad z vrakoviště nebo doklad od hasičů, že si vozidlo vzali na cvičení
3,další úřednice :doklad z vrakoviště jim nestačí a chtějí jen ekologickou likvidaci
Takže nevěř vždy, co Ti říkají. Jinak doklad o likvidaci má přímo nějákou formu a nemůže to dělat každé vrakoviště, pokuď tam dáváš ten doklad, tak si kontrolují, jestli dotyčné vrakoviště má opravnění vydávat tento protokol.
já tam byl kvůli podobnému problému - zrušení dokladů po bouračce
1,poprvé když jsem tam byl, úřednice řekla, že stačí protokol od policie, že auto bylo účastníkem dopravní nehody
2, jiná úřednice a protokol nestačil, takže prý jim stačí doklad z vrakoviště nebo doklad od hasičů, že si vozidlo vzali na cvičení
3,další úřednice :doklad z vrakoviště jim nestačí a chtějí jen ekologickou likvidaci
Takže nevěř vždy, co Ti říkají. Jinak doklad o likvidaci má přímo nějákou formu a nemůže to dělat každé vrakoviště, pokuď tam dáváš ten doklad, tak si kontrolují, jestli dotyčné vrakoviště má opravnění vydávat tento protokol.
e34 m40 5G, e31 m70 6G
Kolik nabízíš?Stany píše:Přesně tak normálně to odhlásíš na dotyčnou osobu.ruffus píše:potřeboval jenom sundat tu nálepku? Jinak VIN náhradní technologií je přeraženej na vrchu hřibu uložení tlumiče. Pak to probíhá jako při prodeji auta? odhlášením na kupujícího dokladů?
Jestli ty papíry chceš zrušit tak mi je za nějakou symbolickou cenu prodej