Schéma relátek na E30
Schéma relátek na E30
nemá te někdo schéma relátek na E30 325 či neví někdo které je od stěračů světel,tady pokud nějaké mají?díky
stěrače světel
ok mě stěrače normální jsou,jen ty na švětlech nejdou? a motorky jsou ok
Re: stěrače světel
Sorry, přehlídnul jsem, že jde o stěrače světel.mattli píše:ok mě stěrače normální jsou,jen ty na švětlech nejdou? a motorky jsou ok
Nevím, jak jsou zapojený.
http://bmwfans.info/original/E30/4-T/32 ... l-61_0053/
8 = jednotka pro stěrače světel.
Někdo, kdo to má na autě, by mohl vědět třeba přes co je to napájený...
8 = jednotka pro stěrače světel.
Někdo, kdo to má na autě, by mohl vědět třeba přes co je to napájený...
stěrače světel
díky a není to cyklovač?zkusim si optat a zda to pujde někde sehnat,nové to bude asi něco stát
Odhaduju, že to bude mít stejnou funkci jako ta K10 pro stěrače skla, tedy cyklovač + spínací relé).mattli píše:díky a není to cyklovač?zkusim si optat a zda to pujde někde sehnat,nové to bude asi něco stát
Venca píše:Odhaduju, že to bude mít stejnou funkci jako ta K10 pro stěrače skla, tedy cyklovač + spínací relé).mattli píše:díky a není to cyklovač?zkusim si optat a zda to pujde někde sehnat,nové to bude asi něco stát
jo to je možné jak už zkusil vše ale tahle krabička mě nenapadla.tak dík za nápad zkusim to,respektive koupim novou a pak ti dám vědět zda to bylo tím
" zkusim to,respektive koupim novou... "
Já bych nejdřív zkusil zjistit, co z ní kam vede, popř. bych vyzkoušel funkci s obyčejným relátkem místo ní.
Jestli bude jasný, že je vadná, tak bych jí rozlousknul a podíval se do ní.
Někdy jdou opravit i neopravitelný díly, popř. lze zjistit, čím jsou nahraditelný.
Já bych nejdřív zkusil zjistit, co z ní kam vede, popř. bych vyzkoušel funkci s obyčejným relátkem místo ní.
Jestli bude jasný, že je vadná, tak bych jí rozlousknul a podíval se do ní.
Někdy jdou opravit i neopravitelný díly, popř. lze zjistit, čím jsou nahraditelný.