Kdo je v provozu nebezpečný???

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 03. 06. 2007 12:24

vlada320 píše: tak a ted to kluci nemyslim spatne ale neco mi teda vysvetlete.dobre dejme tomu ze ten nekdo pred tebou tda pojede tech 100 az tech 130km/h ale ted mi teda vysvetlete jak poznate ze to ma v ruce a ze je to dobrej ridic hm?a ted ste kde?jste snad jasnovedci ze vite jak je ten ridic pred vama dobrej kdyz jede touhle rychlosti.cokdyz pojede tou rychlosti co potrebujete a ve chvily kdy ho zacnete treba predjizdet tak se z niceho nic lekne,zazmatkuje kdyz uvidi kolik jede tak pujde na brzdy a jeste vas sejme ze selnice.neni lepsi kdyz si proste neveri aby jel tech 80km/h kdyz si bude vic jistej za volantem v ty rychlosti?
Vlado, to ja nepoznam. Pokud toho cloveka treba znam a vim jak jezdi, tak plati co jsem rekl vyse. To, co popisujes ty, to je o necem jinem. TO nemuzu tusit jak se ten clovek zachova a taky podle toho jedu. Jinak pro me za me, at si jede 80, ale jestli to je na rovne siroke silnici, at jede u krajnice a zbytecne nezdrzuje provoz, jako nekteri, kteri jedou u delici cary a clovek je za boha nemuze predjet.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 03. 06. 2007 14:54

Může mi někdo vyšvětlit, proč už tomu hloupému Vladíkovi někdo nedal ban? Jediné co mu tady jde opravdu dobře je prudit-urážet lidi a zasirat forum. Napiše přispěvek a do něj napiše co mame dělat, nejlepe že se do něj mame pustit. BMW jsem si koupil nahodou, jsem za to rad (i když je mym favoritem jina značka), ale když tu čtu po tom blbovi jeho přispěvky mam 100 chuti to prodat abych nebyl mezi těma BMW prasatama jak je nazval...
btw diky němu a jemu podobnym jsem nepřispěl na chod tohoto fora i když to není tolika peněz a rad bych přispěl, ale nehodlam platit za prudu, které se tu tak dobře vede...

Venca

Příspěvek od Venca » 03. 06. 2007 15:45

honzeeek píše:Může mi někdo vyšvětlit, proč už tomu hloupému Vladíkovi někdo nedal ban?...
1.
Blokování registrovaného nickname je k ničemu - může si udělat nový.
A on si ho udělá, protože sem bude chtít psát.

2.
Blokování IP adresy je naprostý technický nesmysl - nemá význam jednotlivé případy ani popisovat.
---
Takže pokud se nikdo do debat o ničem nebude pouštět, nebudou ani živeny a zaniknou.

Pochopeno?

paveld

Příspěvek od paveld » 03. 06. 2007 17:11

vlada320 píše:
paveld píše:
marlin píše:Pro me je nebezpecnejsi clovek, co jede po prehlednym useku pomalu, nez ten, co jede po okresce 130, ale to auto ma v ruce a umi to. Ono taky kdyz je rovna silnice a nejaky blb tam jede 80 (normalni plynula rychlost je cca 100 - 110) tak se za nim tvori kolona a pak i nebezpecne situace kdyz se nekdo porad snazi prejizdet. Tohle ja povazuji za horsi. A tohle se mi stava deno denne.
Uplny souhlas, takhle vznikaji nebezpecny situace. Sice za to muzes potom ty, ale podle me ma na tom neprimo podil hlavne ten co se po okresce tahne tou 80tkou.
tak a ted to kluci nemyslim spatne ale neco mi teda vysvetlete.dobre dejme tomu ze ten nekdo pred tebou tda pojede tech 100 az tech 130km/h ale ted mi teda vysvetlete jak poznate ze to ma v ruce a ze je to dobrej ridic hm?a ted ste kde?jste snad jasnovedci ze vite jak je ten ridic pred vama dobrej kdyz jede touhle rychlosti.cokdyz pojede tou rychlosti co potrebujete a ve chvily kdy ho zacnete treba predjizdet tak se z niceho nic lekne,zazmatkuje kdyz uvidi kolik jede tak pujde na brzdy a jeste vas sejme ze selnice.neni lepsi kdyz si proste neveri aby jel tech 80km/h kdyz si bude vic jistej za volantem v ty rychlosti?
Ja myslim ze rec nebyla o vsech okreskach, ale o takovych, ktere jsou prehledny a da se pres 100 na nich uplne v pohode jet. Ted se mnou asi moc lidi souhlasit ne bude, ale pokud ten clovek ridit umi, tak mu problemy delat nebude jet tam tolik, pokud ridit neumi, nema se do toho co srat.
BMW 323i E36

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 03. 06. 2007 17:16

Venca píše: 2.
Blokování IP adresy je naprostý technický nesmysl - nemá význam jednotlivé případy ani popisovat.

Pochopeno?
Ne, co je na tom za technickej nesmysl zablokovat jednu pevnou ipku?
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 03. 06. 2007 17:31

aula píše:Ne, co je na tom za technickej nesmysl zablokovat jednu pevnou ipku?
<OT>Nejmin tretina pripojeni ma dynamicke adresy, dalsi tretina je schovana za NATem a ta zbyvajici tretina jiste nebude mit problem si nechat IP zmenit, takze sance na odriznuti jedne konkretni osoby timto zpusobem jsou pomerne mizive. Jestli chces vedet o sitich vic, tak PM, nebo nekdo to vlakno rozdelte.</OT>

Tady je to tezce OFFTOPIC.

Venca

Příspěvek od Venca » 03. 06. 2007 17:40

aula píše:
Ne, co je na tom za technickej nesmysl zablokovat jednu pevnou ipku?
1. Pevná veřejná IP distributora konektivity:
Zablokováním se znemožní komunikace dalším uživatelům stejného poskytovatele.

2. Dynamicky přidělovaná veřejná adresa (např. komutovaný spoj):
Zablokováním se znemožní komunikace pouze po dobu trvání spojení přes konkrétní modem. Při dalším spojení je třeba zrovna blokován někdo jiný.

3. Pevná veřejná adresa jednoho uživatele:
V tomto případě by problém sice řešen byl (kolik takových uživatelů veřejné adresy je - téměř nikdo), ovšem i toto se dá obejít pomocí komunikace přes nějaký server, který to umí zprostředkovat a na příspěvcích bude adresa onoho zastupujícího (proxy) serveru.

Takže tohle blokování je naprostá volovina...

nyklman

Příspěvek od nyklman » 03. 06. 2007 18:11

olda barta píše:
vlada320 píše:
Bawor píše:Já taky nejezdím zrovna předpisově, ale snažím se držet odstup. Taky už se mě stalo, že sem jel po městě blížím se k semaforu naskočila na něm oranžová a baba předemnou dupla na brzdy, že sem měl co dělat a to sem jel max. 55 spíš ani to ne. Ono kolikrát někdo jede předpisově ale i tak jede jak pi.. nejvíc mě štve předpisovej řidič jede 50 teda projistotu 45, aby náhodou nepřišel o body dělá se za ním kolona takže je nervózní zmatkuje potom do křižovatek a do zatáček přibrzdí na 30, ale potom aby mu to moc nežralo tak zrychloje pozvolna na těch 45 se dostane po 200m a to zase už přibržďuje do další zatáčky aby nemusel moc šlapat na brzdu a neopotřebil si bzdy a kvůli takovejm sou co chvila nehody. Takový by měli pokutovat a ne lidi co jedou tak aby nebrzdily provoz.
ted mi jen vysvetli.myslis si ze je vetsi pravdepodobnost ze naboura ten kdo jede 30km/h ve meste a nebo ten co leti 130km/h po okresce? :roll: me nekdy prijde zy to berete tak ze kdyz mate na kapote znak bmw ze si muzete dovolit vsechno ale kdyz takovou vec udela nekdo s fiatem tak rvete jak maly parchanti.rvete si na me jak chcete je mi jasny ze se do me pustite protoze na to mam nazor kterej se vam nelibi ale ja si to tak myslim a nazor menit nebudu.vy mi rikate jak jezdite slusne jaky ja sem prase ze jezdim s mlhovkama(docela jsem si to tak prohlizel kdyz proti me nekdo jede a mezi nama ty mlhovky oslnujou tak asi stejne jako potkavacky)a pak se tady doctu jak tamhle ve meste v provozu driftujete a jak tamhle litate na 80ce 130 atd,atd.....
nikdo se do tebe Vlado nepustí, protože už všichni ví, že jsi kokot.... :wink: kterej nemá mozek.... :wink:
:lol:

nyklman

soferovani

Příspěvek od nyklman » 03. 06. 2007 19:32

Co se tyce jezdeni si myslim, ze by kazdy mel jezdit tak jak se citi a dokaze odhadnout na co ma a na co nema, rizeni musi mit clovek v krvi, mel by mit velkou predvidavost, bo bez toho to nejde a v dnesni dobe by se mel spis divat vice dozadu nez dopredu. Obcas jedim rychle kdyz nekam specham, proto jsem rad, kdyz mi nekdo uhne a naopak ja jsem tolerantni a kdyz vidim ze nekdo specha, klidne mu uhnu nebo mu udelam dostatecny prostor na predjeti, nejsem typ cloveka co by nekoho nekdy vyblikaval, nebo nekomu schvalne slapnul na dalnici na brzdu. Jsem vesmes klidas, jezdim 4 roky kazdy den a bez nehody, rok s zigulem tri s BMW. Sice je muj tatik vyjezdenejsi, je taxikar, ale bojim se s nim jezdit, jelikoz jeho styl rizeni vubec neodpovida tomu memu a nekdy si myslim ze nezalezi na veku ridice a le na tom jak se on sam chova v normalnim zivote. Nemusite se mnou ve vsem souhlasit, ale je to muj nazor, klidne to rad prodiskutuju, ale hadat se s nikym nehodlam, bo jsem co, klidas 8)

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Re: soferovani

Příspěvek od chamuraphi » 03. 06. 2007 20:41

nyklman píše:Co se tyce jezdeni si myslim, ze by kazdy mel jezdit tak jak se citi a dokaze odhadnout na co ma a na co nema, rizeni musi mit clovek v krvi, mel by mit velkou predvidavost, bo bez toho to nejde a v dnesni dobe by se mel spis divat vice dozadu nez dopredu. Obcas jedim rychle kdyz nekam specham, proto jsem rad, kdyz mi nekdo uhne a naopak ja jsem tolerantni a kdyz vidim ze nekdo specha, klidne mu uhnu nebo mu udelam dostatecny prostor na predjeti, nejsem typ cloveka co by nekoho nekdy vyblikaval, nebo nekomu schvalne slapnul na dalnici na brzdu. Jsem vesmes klidas, jezdim 4 roky kazdy den a bez nehody, rok s zigulem tri s BMW. Sice je muj tatik vyjezdenejsi, je taxikar, ale bojim se s nim jezdit, jelikoz jeho styl rizeni vubec neodpovida tomu memu a nekdy si myslim ze nezalezi na veku ridice a le na tom jak se on sam chova v normalnim zivote. Nemusite se mnou ve vsem souhlasit, ale je to muj nazor, klidne to rad prodiskutuju, ale hadat se s nikym nehodlam, bo jsem co, klidas 8)
asi tak 8), brát ohled na ostatní a zbytečně to nekomplikovat :wink:
člověk má jezdit jak umí a jaxe cejtí bezpečně,bere v potas podmínky na silnici a podle toho se přispůsobí, ne za každou cenu jet 90 bo 50 a na ostaní nadávat ,blikat a mlátit se do čela :roll:

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM » 03. 06. 2007 21:18

vlada320 píše:
100RM píše:Nesuhlasim s nazorom ze ked v meste ides 50, tak si vsetci klepu na celo a obiehaju ta. Bezne chodim po pragli medzi 50-55, cumim okolo seba a tak, proste se "kocham" a zatial som si nevsimol ze by si niekto tukal na celo alebo na mna cumel. Skor im podla mna pride divne, ze sa najde aj niekto kto sa nemusi furt niekam hnat, ale dokaze si jazdu uzit aj pri mensej rychlosti. A vobec sa pre to necitim jako debil a podobne...

To Vlada: myslim ze na to aby si niekomu pisal ze jazdi jak kreten mas este ridicskych skusenosti celkom malo, kopec najazdenych kilometrov ta nauci ze pomaly neni vzdy bezpecne. To je ti ale zbytocne vysvetlovat dokym to sam nezistis na vlastnej kozi.
ty si ale ted protirecis.nejdriv pises ze jezdis pomalu a pak mi pises ze neni dobry vzdycky jezdit pomalu.muzes mi jenom teda rict nejakej priklad kdy je lepsi jet rychle?aspon jeden kdyz mas tolik zkusenosti.uz jsem mysll ze mas rozum a ty pak napise tohle :roll:
To neni protirecenie. To ze ja jazdim pomaly neznamena, ze jazdim nebezpecne. Myslel som to tak, ze nie kazdy kto jazdi rychlo musi byt nebezpecny. Kazdemu vyhovuje nejaky styl jazdy. Okrem toho som pisal, ze jazdim pomaly preto lebo sa nikam neponahlam, cumim na pipky okolo seba a tak ... Ked sa ponahlam, jazdim rychlo, ale trikrat viac si vsimam dianie okolo seba ako hafo inych ludi ktori sice jazdia pomaly, ale jednoducho to nevedia. Tak to bolo myslene.

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 04. 06. 2007 09:53

Důležité je jezdit plynule, předvídavě a ohleduplně - pak zase tolik an té rychlosti nezáleží - pak se dá jet pěkně v celé koloně. Viz. dálnice, kdy bych ty předpisové, kteří jedou 90kmh a předjíždí kamion, který jede 80kmh (ale nic neporušují), tak bych je osobně nejradši profackoval, protože právě kvůli nim pak vznikají životu nebezpečné situace. Je lepší brzdit a ověřit si křižovatku než tam někoho sejmout na hlavní, ale ty, co zastavují jako ve výše uvedeném případě nebo na prázdným kruháči, taky nemám rád :-)

Ad VLADA - mele totální kraviny, až najede něco málo přes 5000 km v provozu, tak začne mluvit jinak. Počítám, že největší adrenalin je pro něj zajet do řady aut podélně podle chodníku. Neměl by se vyjadřovat k tématu, které založí někdo normální a kterému nerozumí - jako je ježdění.

Souhlasím s uživatelem Honzeeek - Vlada permanentně znehodnocuje spoustu témat. Prostě bych ten účet zrušil za psaní kravin nebo aspoň nastavil pevně barvu fontu příspěvků na stejnou jako pozadí stránek fóra. Můžeme ho banovat ještě tak, že vůbec nebudeme reagovat na jeho příspěvky a ty se budou mazat, hned jak to bude možný.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 04. 06. 2007 18:33

to KuaJa:tak najeto mam neco kolem 6tisic km pto tvou informaci.a auto jsem jeste zatim ani neskrabnul a to ani kola pri parkovani.a to je co rict na to ze vetsinou jezdim po praze :wink: ale nic to zni blbe jako bych se vychloubal nebo neco takovyho.jen reaguju na to co jsi napsal :wink:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Venca

Příspěvek od Venca » 04. 06. 2007 18:56

vlada320 píše:... najeto mam neco kolem 6tisic km pto tvou informaci.a auto jsem jeste zatim ani neskrabnul a to ani kola pri parkovani.a to je co rict na to ze vetsinou jezdim po praze...
Bravo!
Tak jen pokračuj ve výcviku, pokračuj...

Před 20 lety bys možná dostal ještě jinou školu - třeba takovej řidič tahače raket u PVOS by byl pro tebe ideální - sakra rychle by sis to srovnal v hlavě :twisted:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 04. 06. 2007 21:03

Venca píše:
vlada320 píše:... najeto mam neco kolem 6tisic km pto tvou informaci.a auto jsem jeste zatim ani neskrabnul a to ani kola pri parkovani.a to je co rict na to ze vetsinou jezdim po praze...
Bravo!

Před 20 lety bys možná dostal ještě jinou školu - třeba takovej řidič tahače raket u PVOS by byl pro tebe ideální - sakra rychle by sis to srovnal v hlavě :twisted:
tak sorry neni to 6tisic ale 7tisisc a nejaky drobny :lol:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 04. 06. 2007 21:09

tolik najezdim za mesic :lol:

doslovne receno - mam odcouvano vic nez ty odjezdeno :lol:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 04. 06. 2007 21:18

vlada320 píše:
Venca píše:
Bravo!

Fakt tolik ? :shock:

Nechceš nám coby nejzkušenější řidič ( nejen ) tady udělat nějaké školení o bezpečné jízdě, nebo něco podobnýho ? Všichni budou určitě rádi, " tolik " najeto tu asi nikdo jiný nemá :shock: :P :roll: :wink:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

adam320

Příspěvek od adam320 » 04. 06. 2007 21:49

Dan td píše:
vlada320 píše:
Venca píše: Bravo!

Fakt tolik ? :shock:

Nechceš nám coby nejzkušenější řidič ( nejen ) tady udělat nějaké školení o bezpečné jízdě, nebo něco podobnýho ? Všichni budou určitě rádi, " tolik " najeto tu asi nikdo jiný nemá...
...ani jen a pouze na zpatečku :lol:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Koloděj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloděj » 04. 06. 2007 22:05

Tak ja se taky pripojím do te vaší diskuse.Já najedu měsíčně zhruba 10 000,jelikož jezdím v práci s nakladákem a můžu vám říct že nejhorší jsou řidiči,kteří na 90 jedou pro jistotu 70 ,brzdí provoz a všichni za mnou si myslí že je brzdím já,protože jedu s nákladákem,a když mě začnou předjíždet a potom zjistí,že je přede mnou ještě osobák a už jede auto proti,tak je to kolikrát zajímavý.Neříkám,že mají všichni jezdit jako prasata,ale když je tam 90 tak at jedou 90 a ne 70.Pozor ne vždycky musí nákladák brzdit osobák,někdy to bývá i obráceně.

adam320

Příspěvek od adam320 » 04. 06. 2007 22:22

no jezdi se vseljak....jako vsechno...nekdo pro to dobrej je nekdo neni ale delaj to vsichni, tak je holt bordel

ja se s tim nak neseru, jedu tak jak mi to prijde fer a kdyz mam pred sebou nebo vedle sebe nekoho nebezpecnyho tak ujizdim i za cenu poruseni predpisu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Odpovědět