Hele Vláďo dotaz,co tu mezi námi ještě děláš?když nás furt jen napadáš?dodoluješ si psát kraviny typu že nejhorší řidiči jsou ti s BMW,ty už me fakt nesre,taky tě chci poznat osobně,respektive moje pěst

zajimavy,tenhle tyden za mnou byl Fx a nic o tom ze bych byl curak nebo neco podobnyho nerek,prijel se podivat na auto(tohle me teda ale docela zacina trochu srat jak se na to posledni dobou jezdi divat cim dal vic lidi jak na poutiMíšánek píše:![]()
![]()
Další zájemce. Budeš si muset asi stoupnout do fronty a vzít si lístek s pořadovým číslem. Zájemců už je celkem dost
Drž se hesla "mluviti stříbro, mlčeti zlato" a ono se to časem srovná...vlada320 píše:zajimavy,tenhle tyden za mnou byl Fx a nic o tom ze bych byl curak nebo neco podobnyho nerek,prijel se podivat na auto(tohle me teda ale docela zacina trochu srat jak se na to posledni dobou jezdi divat cim dal vic lidi jak na poutiMíšánek píše:![]()
![]()
Další zájemce. Budeš si muset asi stoupnout do fronty a vzít si lístek s pořadovým číslem. Zájemců už je celkem dost).je fakt ze mi rek ze sranda musi bejt.ovsem on si neuvedomuje ze kdyby ta sranda byla na jeho ucet tak by taky nebyl zrovna nadsenej
Jasný.Exclusive píše:To Venca:
Tady máš tu fotku té křižovatky co jsem špatně popsal v bodě 2)
Já i ženská jedm z vedlejší, ženská dojede ke značce, zpomalí, podívá se jestli z leva nic nejde, zrychlí a těsně před nájezdem dupne na bzdy, já jsem zhruba 15-20m za ní(asi u té značky, ten stejný postup) a zrychlím, v domění, že jestliže není nic na obzoru, tak normálně jedu a ženská předmnou stojí bezdůvodně na brzdách.
Jaký by byl rozdíl jestli po té okresce by jel postižený 95 nebo 150??? kdž předjíždítě a někdo vedle vás odbočí bez znamení, bez kontroly zrcátka přes protisměr tak už nic neuděláš ani kdy jsi jel 70.
ty si ale ted protirecis.nejdriv pises ze jezdis pomalu a pak mi pises ze neni dobry vzdycky jezdit pomalu.muzes mi jenom teda rict nejakej priklad kdy je lepsi jet rychle?aspon jeden kdyz mas tolik zkusenosti.uz jsem mysll ze mas rozum a ty pak napise tohle100RM píše:Nesuhlasim s nazorom ze ked v meste ides 50, tak si vsetci klepu na celo a obiehaju ta. Bezne chodim po pragli medzi 50-55, cumim okolo seba a tak, proste se "kocham" a zatial som si nevsimol ze by si niekto tukal na celo alebo na mna cumel. Skor im podla mna pride divne, ze sa najde aj niekto kto sa nemusi furt niekam hnat, ale dokaze si jazdu uzit aj pri mensej rychlosti. A vobec sa pre to necitim jako debil a podobne...
To Vlada: myslim ze na to aby si niekomu pisal ze jazdi jak kreten mas este ridicskych skusenosti celkom malo, kopec najazdenych kilometrov ta nauci ze pomaly neni vzdy bezpecne. To je ti ale zbytocne vysvetlovat dokym to sam nezistis na vlastnej kozi.
Jo, neco takovyho se mi taky stalo. Predemnou nekdo, rozhlidne se, uz se rozjizdi a ve chvili kdy ja se ohlizim doleva zadupne to...nepochotpitelne. Nejelo nic, byla tma takze pripadny auto by bylo videt dost brzy... Bohuzel moje chyba, trosku jsem si pomuchlal spzkuExclusive píše:To Venca:
Tady máš tu fotku té křižovatky co jsem špatně popsal v bodě 2)
Já i ženská jedm z vedlejší, ženská dojede ke značce, zpomalí, podívá se jestli z leva nic nejde, zrychlí a těsně před nájezdem dupne na bzdy, já jsem zhruba 15-20m za ní(asi u té značky, ten stejný postup) a zrychlím, v domění, že jestliže není nic na obzoru, tak normálně jedu a ženská předmnou stojí bezdůvodně na brzdách.
Jaký by byl rozdíl jestli po té okresce by jel postižený 95 nebo 150??? kdž předjíždítě a někdo vedle vás odbočí bez znamení, bez kontroly zrcátka přes protisměr tak už nic neuděláš ani kdy jsi jel 70.
PS: E36 325TDS
Uplny souhlas, takhle vznikaji nebezpecny situace. Sice za to muzes potom ty, ale podle me ma na tom neprimo podil hlavne ten co se po okresce tahne tou 80tkou.marlin píše:Pro me je nebezpecnejsi clovek, co jede po prehlednym useku pomalu, nez ten, co jede po okresce 130, ale to auto ma v ruce a umi to. Ono taky kdyz je rovna silnice a nejaky blb tam jede 80 (normalni plynula rychlost je cca 100 - 110) tak se za nim tvori kolona a pak i nebezpecne situace kdyz se nekdo porad snazi prejizdet. Tohle ja povazuji za horsi. A tohle se mi stava deno denne.
tak a ted to kluci nemyslim spatne ale neco mi teda vysvetlete.dobre dejme tomu ze ten nekdo pred tebou tda pojede tech 100 az tech 130km/h ale ted mi teda vysvetlete jak poznate ze to ma v ruce a ze je to dobrej ridic hm?a ted ste kde?jste snad jasnovedci ze vite jak je ten ridic pred vama dobrej kdyz jede touhle rychlosti.cokdyz pojede tou rychlosti co potrebujete a ve chvily kdy ho zacnete treba predjizdet tak se z niceho nic lekne,zazmatkuje kdyz uvidi kolik jede tak pujde na brzdy a jeste vas sejme ze selnice.neni lepsi kdyz si proste neveri aby jel tech 80km/h kdyz si bude vic jistej za volantem v ty rychlosti?paveld píše:Uplny souhlas, takhle vznikaji nebezpecny situace. Sice za to muzes potom ty, ale podle me ma na tom neprimo podil hlavne ten co se po okresce tahne tou 80tkou.marlin píše:Pro me je nebezpecnejsi clovek, co jede po prehlednym useku pomalu, nez ten, co jede po okresce 130, ale to auto ma v ruce a umi to. Ono taky kdyz je rovna silnice a nejaky blb tam jede 80 (normalni plynula rychlost je cca 100 - 110) tak se za nim tvori kolona a pak i nebezpecne situace kdyz se nekdo porad snazi prejizdet. Tohle ja povazuji za horsi. A tohle se mi stava deno denne.