Prodám BMW M5 e60 HAMANN

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
George_D

Příspěvek od George_D » 31. 05. 2007 07:50

Hele, nikdo nevíte, zda tu může bejt kupec, a už vůbec nevíte jakej je tenhle maník s M5, no tak udělal píčovinu, je mladej, už se i omluvil a asi už to neudělá, tak klídek zase a hned někoho neodsuzujte, kvůli jedný kravině, jak bylo napsáno výše :roll: :roll: :roll: :? Já jsem třeba taky rád, že takovýho člověka zajímá E30 forum. Z mnoha přízpěvku zde uplně čiší závist, tak ho radši pomluví, když ne nic jinýho :shock: :(
Obrázek
[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Re: kratší vzkaz :-))))

Příspěvek od chamuraphi » 31. 05. 2007 08:27

EVERLAST píše:
chamuraphi píše:je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší :roll:

to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta :wink: . Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit 8) .Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč :roll: , v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut :wink:
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde :lol:
ten s tou stribrnou v brne sem byl ja a musel sem jet do zatacek jak snek protoze lemy byly malo vytazeny a kdyz jsem bral zatacku tak to drelo , mam i video ukazu vam jak vypada ta pneumatika. Honil me tam 4 golf v dieslu :lol: Jinak v moste sem byl taky ale nejezdil sem. Byl sem se kouknout na znamyho ultimu. 8)
Myslím,že ne.Mám na mysly podzimní Renocar i Most. Letos sme ještě nevyjeli,ladíme :wink: .Nevím sice jak vypadáš,ale tam ten "borec" na střední bo vejšku nevypadal, tak že to nebylo mířený na tebe, spíš jako strašák 8) . Letošní Renocar sme jezdili s týmovým autem,určo si ho potkal na trati, "starší" porschatko v Gulf barvách...
To znám, když něco nefunguje jak má a držej se tě naftový nákupní tašky, je to na zbláznění :lol: :lol:

EVERLAST

Re: kratší vzkaz :-))))

Příspěvek od EVERLAST » 31. 05. 2007 08:52

chamuraphi píše:
EVERLAST píše:
chamuraphi píše:je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší :roll:

to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta :wink: . Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit 8) .Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč :roll: , v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut :wink:
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde :lol:
ten s tou stribrnou v brne sem byl ja a musel sem jet do zatacek jak snek protoze lemy byly malo vytazeny a kdyz jsem bral zatacku tak to drelo , mam i video ukazu vam jak vypada ta pneumatika. Honil me tam 4 golf v dieslu :lol: Jinak v moste sem byl taky ale nejezdil sem. Byl sem se kouknout na znamyho ultimu. 8)
Myslím,že ne.Mám na mysly podzimní Renocar i Most. Letos sme ještě nevyjeli,ladíme :wink: .Nevím sice jak vypadáš,ale tam ten "borec" na střední bo vejšku nevypadal, tak že to nebylo mířený na tebe, spíš jako strašák 8) . Letošní Renocar sme jezdili s týmovým autem,určo si ho potkal na trati, "starší" porschatko v Gulf barvách...
To znám, když něco nefunguje jak má a držej se tě naftový nákupní tašky, je to na zbláznění :lol: :lol:
no jako on me nestihal ale kdyz sem do zatacky jel 50 tak me zase dohnal :roll:

bmwman

Příspěvek od bmwman » 31. 05. 2007 17:26

Tak pánové, nevím jak vy. Ale já si jdu raději objednat nové Porsche 911 GT3 a ještě mi zbude na novou Fabii f tédéíčku f plný palbě. :lol:

Ač mám BMW hodně rád a M5 je výborný auto, tak bych si v žádném případě nekoupil něco, co má automat.

Bože, kolik stály ty "krásný" tuzingový blatníky? :shock: Jsou případy, kdy i hodně peněz je na hovno. :wink:

Jo, a až vyhraju ve Sportce, tak tady to fakt neřeknu. :lol:

Everlast: gratuluji k dědictví.
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 06. 2007 09:02

milo píše: naopak me prekvapilo, ze clovek s autem za 4 mega zustal verny e30 klubu ;)
psena píše:Kolik je v cechach techto Mtek?Uz docela dost..kolik jich znate z BMW klubu nebo E30 kludbu?ja myslim zadnyho...je me spis sympaticky, ze nekdo kdo ji ma prijde do klubu a povida si tady s vama.
.
A to si jako máme sednout na prdel z toho, že se s náma baví někdo, kdo má M5ku?
To trošku zavání šlechtou a podanstvím.

K závisti:
Češi prostě závistivý jsou, každej je, někdo víc, někdo míň, ale kus závisti je v každém.
A se vším respektem k Everlastovi - nevím, co čekal, že se stane, když dá inzerát na M5 za 4mil na fóru, kde jsou lidi na tom tak dobře, že sháněj jetý kulový čepy.
Protože dám ruku do ohně za to, že 99% lidí z tohodle fóra normálně chodí do práce na 9 hod denně a mají furt víceméně hovno, pak se není čemu divit, když přijde někdo s něčím takovým, že tady udělá bouřku.Každej by asi chtěl nepracovat a mít prachy ne? Nebo aspoň pracovat a mít je....
Michal

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 01. 06. 2007 10:18

2 bmwman: nová M5 má převodovku, kde je automat pouze jednou z možností, manuální režim je samozřejmě možný a řazení s ním je bomba :twisted:
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

bmwman

Příspěvek od bmwman » 01. 06. 2007 11:21

Fido píše:2 bmwman: nová M5 má převodovku, kde je automat pouze jednou z možností, manuální režim je samozřejmě možný a řazení s ním je bomba :twisted:
Manuál = spojka a klasický háčko. Nic ostatní nepovažuji za manuál. :wink:

bmwman

Příspěvek od bmwman » 01. 06. 2007 11:22

bmwm3 píše:
milo píše: naopak me prekvapilo, ze clovek s autem za 4 mega zustal verny e30 klubu ;)
psena píše:Kolik je v cechach techto Mtek?Uz docela dost..kolik jich znate z BMW klubu nebo E30 kludbu?ja myslim zadnyho...je me spis sympaticky, ze nekdo kdo ji ma prijde do klubu a povida si tady s vama.
.
A to si jako máme sednout na prdel z toho, že se s náma baví někdo, kdo má M5ku?

K závisti:
Češi prostě závistivý jsou, každej je, někdo víc, někdo míň, ale kus závisti je v každém.
A se vším respektem k Everlastovi - nevím, co čekal, že se stane, když dá inzerát na M5 za 4mil na fóru, kde jsou lidi na tom tak dobře, že sháněj jetý kulový čepy.
Protože dám ruku do ohně za to, že 99% lidí z tohodle fóra normálně chodí do práce na 9 hod denně a mají furt víceméně hovno, pak se není čemu divit, když přijde někdo s něčím takovým, že tady udělá bouřku.Každej by asi chtěl nepracovat a mít prachy ne? Nebo aspoň pracovat a mít je....
Michal
Lépe bych to nenapsal.

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 01. 06. 2007 11:52

bmwman píše:
Fido píše:2 bmwman: nová M5 má převodovku, kde je automat pouze jednou z možností, manuální režim je samozřejmě možný a řazení s ním je bomba :twisted:
Nejdřív se svez a pak vyřkni ortel....... Možná budeš překvapen.
Ondra ex.M-Fahrer

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 01. 06. 2007 14:41

bmwm3 píše:
.

K závisti:
Michal
Napsal jsi to přesně tak jako by jsi řekl:"Ano,závidím mu to.." :!:

Lidi už se proberte..co je komu po tom,co kdo tady prodává.. :wink: :?
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

adam320

Příspěvek od adam320 » 01. 06. 2007 15:10

já tohle auto mít tak se za něj spíš stydim natož abych se vo něm vubec zmiňoval na nakym e30foru a to jakymkoli zpusobem...

mužu řict že teda fakt nezavidim ani pneumatiku z něj a ty podpisy pod čarou a v každym druhym přispěvku zminování o tom že mám ultrajedinečný auto v čr včetně fotek všade na mě osobně teda vychloubánim zavání, a nebo je to minimálně na muj vkus dost ubohej pokus o komunikaci

taky mi přijde že vesměs nikdo nenapsal nic z čeho by byla cejtit jakákoli pruda na to že někdo takový auto má

z toho co kdo vlastni se ja osobně teda fakt neposeru a byť bych si sám moh dovolit zhruba tak 50X dražší auto než mám...jezdim E30 s každym dílem jinak barevnym a je mi to uplně uprdele, ale chapu že to ma každej hozený jinak, možná jsem naleštěnejma kárama přežranej z práce :lol:

a k děkování bohu? to je více než smutný
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 01. 06. 2007 15:21

ja bych si koupil Range ROvera 4.6 Hse Vogue, jezdil bych snim jen v terenu, a pak bych ho po pul roce, celyho omlacenyho a zabahnenyho prodal do
acek :twisted:
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 01. 06. 2007 15:26

matal píše: Napsal jsi to přesně tak jako by jsi řekl:"Ano,závidím mu to.." :!:

Jenže tohle je E30 KLUB - ne inzertní server
To co jsem napsal jsem napsal, vykládej si to jak chceš.

bmwman

Příspěvek od bmwman » 01. 06. 2007 16:01

ondra_m píše:
bmwman píše:
Nejdřív se svez a pak vyřkni ortel....... Možná budeš překvapen.
Sorry, v tomto mám jasno, asi jako v tom, že jsem na holky.:wink: Nepopírám, že "dnešní automaty" jsou někde jinde. Nemám je rád, dělají z lidí lepší řidiče, než doopravdy jsou.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 01. 06. 2007 16:53

marlin píše:ja bych si koupil Range ROvera 4.6 Hse Vogue, jezdil bych snim jen v terenu, a pak bych ho po pul roce, celyho omlacenyho a zabahnenyho prodal do
acek :twisted:
RR 4.6 ... no potes panbuh
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Marosh

Příspěvek od Marosh » 01. 06. 2007 17:22

bmwm3 píše:
matal píše: Napsal jsi to přesně tak jako by jsi řekl:"Ano,závidím mu to.." :!:

Jenže tohle je E30 KLUB - ne inzertní server
To co jsem napsal jsem napsal, vykládej si to jak chceš.
Budu vypadat jako šťoural (asi proto, že šťoural jsem) :), ale u tý sekce je popisek "Prodej aut zn. BMW" , což ta M5 splňuje... a to ani nechci vytahovat co všechno tady kdo kdy prodával (myslím i předtím než se "Bazar" rozdělil) - to ať si každej šáhne do svědomí. :wink:

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 01. 06. 2007 19:45

KUNDA PÁREK!! proč si uvědomujete pouze 5 příspěvků na poslední stránce ...Tohle je fakt jak prodloužená jízda na kačerech na matějský pořád dokolečka :roll:
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 01. 06. 2007 20:14

^^souhlasim s piratem

:? mmmkay... než začne věřejne rozmazavani fekalii bych to zavřel nebo smazal... zavist v menši nebo měnši miře je sviňa :?
Obrázek

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 01. 06. 2007 20:46

Panove to je skok pres pole tohle.Nekoho resit jen proto,ze ma drahou no spis kurva drahou karu jen proto ze?
Vzdyt to je fanda BMW.Nevim co si mam myslet.Snad jen zavist asi brnka na struny.
Komunismu zdar.

EVERLAST

Příspěvek od EVERLAST » 01. 06. 2007 22:45

Vune benzinu píše:Panove to je skok pres pole tohle.Nekoho resit jen proto,ze ma drahou no spis kurva drahou karu jen proto ze?
Vzdyt to je fanda BMW.Nevim co si mam myslet.Snad jen zavist asi brnka na struny.
Komunismu zdar.
ta fotka co mas v podpisu je nahore na libusi co? :P

Zamčeno