Tak pojed, letiště bude to nejrozumější na svezeníEVERLAST píše:Zejtra do skoly nejdu az od 13:30 a predtim si jdu pro ridicak na motorkuTUŇÁK píše:Pojd zejtra za školuEVERLAST píše:Svezu vas i bez odmeny. Uz jsem vozil par clenu E30 myslim ze byly spokojenijeste to ma slibeny Tunak ale zatim nebyla prilezitost
![]()
ale mozna v tu nedeli bych jel s vama do tech majlovic
Prodám BMW M5 e60 HAMANN

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
..nó je fakt,že legendární "parní kladivo" umí zvládnout jen vyvolení...GeorgosAc píše:pina píše:kdyz sou prachy... co treba porsche 959?
Tohle neni auto pro tohodle cloveka......
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
vem si do ruky ještě řechtačkuMíšánek píše:Dobře, beru Tě za slovo. Udělám si cedulku z papundeklu, napíšu tam svůj nick a pověsím si ju na krk abys mně poznal, jo?EVERLAST píše:Svezu vas i bez odmeny. Uz jsem vozil par clenu E30 myslim ze byly spokojenijeste to ma slibeny Tunak ale zatim nebyla prilezitost
![]()

Honza Kotrba toho už nakecalEVERLAST píše:V cechach neni valcova brzda na tyhle vykony jenom motorova tak proto mozna ale to stoji 40 000 rikal Honza Kotrba (typek s tim 550konovym evem) a to fakt nekradupina píše:hele von to asi fakt nebyl nejstastnejsi napad dat inzerat na E30.cz .tady nemuzes cekat ze najdes nekoho kdo na to fakt ma. to lidi proste berou jako takovou provokaci.
s tou brzdou si ale myslim ze emas pravdu. mesirili se v chechach i silnejsi auta....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že někteří jako například psena nepochopili, proč trošku Everlast pobouřil hromádku lidí. Nejde o to že má M5 za 4 míče. Já mu to přeju. Dokonce jsem si do jisté doby toho, že člověk s takovým autem vůbec diskutuje na tomto foru (zatím jsem poznal jen dva lidi s takovými auty, co byli schopni se bavit na úrovni), velmi vážil.
Ale upřímně mám svou hrdost a to že tu někdo nabídne auto za tyhle prachy a nemyslí to vážně, jen prostě aby všem dal najevo že tu má nejdražší auto, to je smutný a ten namyšlenej rypák v tom cejtim. M3maniac, Hanis, Psena, Georg, Méďa, Luboš, DC,....je tu prostě spousta lidí, co mají nádherný kárý a všem je zdravě závidim. Jsem moc rád, že jsou lidi, kteří tyhle káry koupí, udělají, jelikož já se na to moc rád podívám. Ale byl bych moc rád, kdyby všichni byli úplně v pohodě, a s lidmi kteří jezdí 19 let starym baworákem se úplně v pohodě bavili...
To jsem očekával i od Everlasta
Ale upřímně mám svou hrdost a to že tu někdo nabídne auto za tyhle prachy a nemyslí to vážně, jen prostě aby všem dal najevo že tu má nejdražší auto, to je smutný a ten namyšlenej rypák v tom cejtim. M3maniac, Hanis, Psena, Georg, Méďa, Luboš, DC,....je tu prostě spousta lidí, co mají nádherný kárý a všem je zdravě závidim. Jsem moc rád, že jsou lidi, kteří tyhle káry koupí, udělají, jelikož já se na to moc rád podívám. Ale byl bych moc rád, kdyby všichni byli úplně v pohodě, a s lidmi kteří jezdí 19 let starym baworákem se úplně v pohodě bavili...
ale ja to auto klidne prodam. nerekl jsem ze je to absolutne nemozny.Tweety píše:Mám pocit, že někteří jako například psena nepochopili, proč trošku Everlast pobouřil hromádku lidí. Nejde o to že má M5 za 4 míče. Já mu to přeju. Dokonce jsem si do jisté doby toho, že člověk s takovým autem vůbec diskutuje na tomto foru (zatím jsem poznal jen dva lidi s takovými auty, co byli schopni se bavit na úrovni), velmi vážil.
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
kratší vzkaz :-))))
je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší 
to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta
. Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit
.Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč
, v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut 
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde
to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč
Jinak ta "žárlivost" je běžná, i na našem porsche "foru" někteří nedokáží přeníst přes srdce, že si někdo pořídil hračku x krát dražší než maj oni sami. To je dětská nemoc, každý si tím v životě projde
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ty blitky přečetl celý.. musím říct,že by jste se měli někteří stydět a vážně se nad sebou zamyslet..
Děkuji milovi a Psenovi,že aspon někdo tu má zdravý rozum..
Děkuji milovi a Psenovi,že aspon někdo tu má zdravý rozum..
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
Re: kratší vzkaz :-))))
ten s tou stribrnou v brne sem byl ja a musel sem jet do zatacek jak snek protoze lemy byly malo vytazeny a kdyz jsem bral zatacku tak to drelo , mam i video ukazu vam jak vypada ta pneumatika. Honil me tam 4 golf v diesluchamuraphi píše:je jednoduchý někoho kamenovat .... viďte, ale sami něco udělat, proto aby ste si splnili sen už je pro některé těžší
to EVERLAST: osobně sem měl trochu smíšený pocity kam tě zařadit, potom co sem narazil na tvůj inzerát. Psal si, že auto máš krátce, jak ses dotoho pěkně opřel a upravil sis ho podle svých představ, všechno dobře. Ale během cca měsíce nalíst inzerát bylo docela zavánející... Když už si plním sen taxi ho užiju a ne,postavit si hračku a hned prodat. Už to zavánělo kšeftem. Máš lidi co dělaj s láskou klidně 20let starý auto a lidi co to dělaj jen na oko, jen pro prachy nebo ego. Sem rád,že nejsi ta druhá varianta. Když už sis pořídil pořádný auto, taxi ho i zaslouženě užij a hned neprodávej. Když se s ním naučíš jezdit,tak jsou to dost cený zkušenosti,který se ti budou do budoucna hodit
.Když budeš auta střídat jak bačkory tak nic nezjistíš...
Prosím tě, hlavně nedopadni jako borec se stříbrnou M5, který se také účastní srazů Klubu sportovních aut v Mostě od N.Seiziše. Má koně,ale co zatáčka to pláč, v Mostě sme byly rychlejší ikdyž nebyly brzdy uplně 100% a v Brně na Renocaru, když sme byly v autě 4 taky neujížděl, ano na rovině dokázal se šlápnout pedál,ale to je vše. Tomu se vyvaruj a bude to gut
prostě Češi...
doufám,že přijde doba,kdy k sobě budem ohleduplnější a budem tomu druhému přát, že je šťastnej. Zatim to tak vypadá, že je tato doba v nedohlednu. Ani trochu si nemyslím, že by ten inzerát podával schválně aby nás tady naštval...chtěl někomu jen umožnit koupit takovej dokonalej stroj jako nová M5 stoprocentně je.