Prodam veci na Kabrio kouknete
Prodam veci na Kabrio kouknete
Prave dvere kabriolet .
Predni blatniky dobry stav kabriolet .
Predni okno kabriolet .
Zadni trojuhelniky okna kabriolet .
Komplet motor 2,0 .
Automaticka prevodovka super stav ,.
15" pavuciny bez stredu obute .
Predni kapota kabriolet .
Napravy predni zadni .
Diferak , original zesilovac bmw , masku , zadni m3 svetla , volant alpine , zadni spojler m technik 1 , volant m technik 1 , sedivy kozeny interier poskozeny /anatomy/ , zadni sedacka kabrio cerna jen trochu trhly sev , sedive tapecy do celyho auta , koberce s celyho auta .
Dal tady bude komplet kastle bez koroze , starsi strecha v horsim stavu ale se super slidou , jedny mirne jete kotouce predni , elektricka antena , vsechny veci z vnitrku a zbytek lišt z celyho auta . Dale predni a zadni naraznik na plastaka , zrcatka ,atd....
739 426 511 icq:204 893 149 nebo sz
Vsem co meli obednany veci se omlouvam smazl jsem si SZ a nema na vas kontakty . Na dobirku neposilam . Postou pouze pri platbe predem na ucet .
Predni blatniky dobry stav kabriolet .
Predni okno kabriolet .
Zadni trojuhelniky okna kabriolet .
Komplet motor 2,0 .
Predni kapota kabriolet .
Napravy predni zadni .
Diferak , original zesilovac bmw , masku , zadni m3 svetla , volant alpine , zadni spojler m technik 1 , volant m technik 1 , sedivy kozeny interier poskozeny /anatomy/ , zadni sedacka kabrio cerna jen trochu trhly sev , sedive tapecy do celyho auta , koberce s celyho auta .
Dal tady bude komplet kastle bez koroze , starsi strecha v horsim stavu ale se super slidou , jedny mirne jete kotouce predni , elektricka antena , vsechny veci z vnitrku a zbytek lišt z celyho auta . Dale predni a zadni naraznik na plastaka , zrcatka ,atd....
739 426 511 icq:204 893 149 nebo sz
Vsem co meli obednany veci se omlouvam smazl jsem si SZ a nema na vas kontakty . Na dobirku neposilam . Postou pouze pri platbe predem na ucet .
320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
cabrio díly
čau,koupím mrtě věcí z toho tvýho seznamu,především pp dveře,střechu s dobrou slídou,vnitřek,atd,prosímtě napiš mi ke všemu ceny,ke komplet všemu pokud to jde,,prostě odhad cca !
předem dík honzin
předem dík honzin
Re: cabrio díly
cau uz jsem tito jednou psal na icq a vypadalo to ze zas takovy zajem nemas . Tak kdybys neco chtel muzes mi napsat na icq nebo zavolat . H.DJ HONZA píše:čau,koupím mrtě věcí z toho tvýho seznamu,především pp dveře,střechu s dobrou slídou,vnitřek,atd,prosímtě napiš mi ke všemu ceny,ke komplet všemu pokud to jde,,prostě odhad cca !
předem dík honzin
320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodam veci na Kabrio kouknete
Ahoj Jendo,prosímtě teď 7mého mám výplatu tak už bych si od tebe konečně něco koupil pokud na mě něco zbylo,psal jsi mi přes icq že o to byl velký zájem ale já nemohl nic dělat kdyžjsem neměl prachy,prosímtě mám zájem o tento konkrétní níže vypsaný výčet věcí tak mi obratem ke každé položce napiš cenu a já ti pak odepíšu jestli s tím souhlasím nebo né proto jet,ju?předem moc díky:
Prave dvere kabriolet .
Napravy predni zadni .
original zesilovac bmw ,
masku , zadni m3 svetla ,
volant alpine , zadni spojler m technik 1 ,
volant m technik 1 , sedivy kozeny interier poskozeny /anatomy/ ,
zadni sedacka kabrio cerna jen trochu trhly sev ,
sedive tapecy do celyho auta ,
starsi strecha v horsim stavu ale se super slidou ,
vsechny veci z vnitrku
omlouvám se možná už jsi mi věci psal,ale tdy na foru řeším tolik dílů že v tom mám bordel,předem dík za odpověď !!!
Honzin
Prave dvere kabriolet .
Napravy predni zadni .
original zesilovac bmw ,
masku , zadni m3 svetla ,
volant alpine , zadni spojler m technik 1 ,
volant m technik 1 , sedivy kozeny interier poskozeny /anatomy/ ,
zadni sedacka kabrio cerna jen trochu trhly sev ,
sedive tapecy do celyho auta ,
starsi strecha v horsim stavu ale se super slidou ,
vsechny veci z vnitrku
omlouvám se možná už jsi mi věci psal,ale tdy na foru řeším tolik dílů že v tom mám bordel,předem dík za odpověď !!!
Honzin