Byl jednou jeden mrazik a ted te furt sral protoze ti neslo nastartovat autoMax-Max píše:no nekecejEVERLAST píše:neni to zbrzeny protoze v cesku nejsou brzdy na takovyhle vykonypina píše:jeden nemenovany kamarad kery dela u jednoho nemenovaneho prodejce BMW byl u toho kdyz to tam ten mladej kluk privezl na servis. prej netocila jednicka vic jak 6000. projizdeli to a prej to jede strasne.
sice se mi to taky moc nelibi hlavne barva ale za hrich by to stalo...
hele jakej to ma tocivej moment?a ted tu o Mrazikovi, bud tak hodnej
Prodám BMW M5 e60 HAMANN
to nebylo jenom s jednickou ale bylo to i u dvojky trojky atd..pina píše:jojo, ty koniky si psal na zacatku. spis me zajimal ten kroutak. az budu mit cas tak se na ty vodkazy mrknu. jinak uz je to spraveny? myslim ten problem z jednickou... nemaj s tim problem v servisu nevyzaduje to nastevu u hamanna?
protoze to bylo v tom nouzovym rezimu. Jinak ridici jednotka pujde do nemecka k hamannovy a pak uz bude vsechno ok
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
osobne si myslim tohle - mit auto se kterou se vychvaluju jak je skvely, a mit tuplem za auto M5 e60, tak patrne mam prachy i na to abych kdyz uz udajne neni brzda na tenhle vykon (coz je blbost) tak si ten vykon zajedu zmerit treba do nemec, kor kdyz je to za rohem.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
dekuju moc za radu to bych opravdu bez tebe nevedel . Planuju tam jet v cervenci az bude pekneMax-Max píše:osobne si myslim tohle - mit auto se kterou se vychvaluju jak je skvely, a mit tuplem za auto M5 e60, tak patrne mam prachy i na to abych kdyz uz udajne neni brzda na tenhle vykon (coz je blbost) tak si ten vykon zajedu zmerit treba do nemec, kor kdyz je to za rohem.
jinak nevim kde jste prisli na to ze se s tim autem chlubim. Jenom protoze to neni e30 a je to drazsi auto nez to vase tak se s tim musim automaticky chlubit . ale me zajimalo jestli to nekdo koupi a za tu cenu bych to klidne prodal. Vy ale nemuzete prenest pres srdce ze mladej capart jako ja se vozi v drahym aute.
a ze se vam to auto nelibi , ok ja vam to nenutim kazdej ma svuj nazor . Me treba jo a jsem s tim spokojenej nechtel jsem mit stejny auto jako 535d v Mpaketu. Ale auto ktery se vsude nevidi. Jinak kazdej kdo ma rad svoje auto ma potrebuho ho ukazovat ale ne chlubit se s nim. Nejsem zadnej rozmazlenej zmrdecek ale rad si koupim neco co se mi libi kdyz na to mam tot vse .
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mam jednoho takovýho kamaráda, kterej má taťku co vlastní tiskárnu a jezdí v drahejch kárách. Je to stejnej imbceil jako ty, pošlu ti na něj číslo, budete dobrý kamarádi. Everlaste, po těch všech kecech o E30kách, co jsi tu plácal, jsi to teď pěkně posral.
Jsi pouze snobskej namyšlenej fracek, co by se měl nejdříve naučit řídit
Jen dokazuješ ubohost většiny lidí s těmito auty
Jinak vim, že jsou tu i lidi, který nacpali do auta spoustu peněz a poměr rok výroby vs. peníze jsou jistě větší borci jak ty. Navíc všechno si dělali sami. Vsadím se, že ty ani nevíš, jak dát auto na hever (já vim, máš dojezdový gumy za 60tis.)
Jsi pouze snobskej namyšlenej fracek, co by se měl nejdříve naučit řídit
Jinak vim, že jsou tu i lidi, který nacpali do auta spoustu peněz a poměr rok výroby vs. peníze jsou jistě větší borci jak ty. Navíc všechno si dělali sami. Vsadím se, že ty ani nevíš, jak dát auto na hever (já vim, máš dojezdový gumy za 60tis.)
Naposledy upravil(a) Tweety dne 30. 05. 2007 09:32, celkem upraveno 1 x.
V cechach neni valcova brzda na tyhle vykony jenom motorova tak proto mozna ale to stoji 40 000 rikal Honza Kotrba (typek s tim 550konovym evem) a to fakt nekradupina píše:hele von to asi fakt nebyl nejstastnejsi napad dat inzerat na E30.cz .tady nemuzes cekat ze najdes nekoho kdo na to fakt ma. to lidi proste berou jako takovou provokaci.
s tou brzdou si ale myslim ze emas pravdu. mesirili se v chechach i silnejsi auta....
Njn kdyz si to myslis , nebudu se hadatTweety píše:Mam jednoho takovýho kamaráda, kterej má taťku co vlastní tiskárnu a jezdí v drahejch kárách. Je to stejnej imbceil jako ty, pošlu ti na něj číslo, budete dobrý kamarádi. Everlaste, po těch všech kecech o E30kách, co jsi tu plácal, jsi to teď pěkně posral.
Jsi pouze snobskej namyšlenej fracek, co by se měl nejdříve naučit říditJen dokazuješ ubohost většiny lidí s těmito auty
delam automechanika 
a udelal sem celyho kadetta delal jsem ho dva roky jezdi tady . Bilo cernej 2.0 16V mozna tady jeste najdu fotku .
http://88.86.100.44/img/070107/243b603.jpg
na to ze jsem to delal od 15 let a dokoncil v 17 tak to neni zas tak hrozny. A delal sem to svejma rukama, nikdo my s tim nepomal a na aute si vsechno opravim sam na M5 teda ne.
a udelal sem celyho kadetta delal jsem ho dva roky jezdi tady . Bilo cernej 2.0 16V mozna tady jeste najdu fotku .
http://88.86.100.44/img/070107/243b603.jpg
na to ze jsem to delal od 15 let a dokoncil v 17 tak to neni zas tak hrozny. A delal sem to svejma rukama, nikdo my s tim nepomal a na aute si vsechno opravim sam na M5 teda ne.
Naposledy upravil(a) EVERLAST dne 30. 05. 2007 09:40, celkem upraveno 2 x.
- Lukáš Brandejs
- Dieter Bonrath
http://www.hamann-motorsport.de/pdf/pre ... eutsch.pdf - tady je info k tomu sport paket od Hammana
A peníze leží na chodnících, jen já (možná i 90% tohoto národu )jsem tak hloupý, že je nedokážu zvednout.
Jinak já Everlastovi přeji to auto, když se mu líbí a je s ním spokojen...
Ale chtěl bych vidět, jak by přijel do Romského sídliště a nabídl tam svoje BMW za ty peníze. Co by s ním asi udělali
Everlast: zkus se chlubit luxusem někde, kde to nikoho nepobouří, tady si akorát děláš špatné jméno.
A peníze leží na chodnících, jen já (možná i 90% tohoto národu )jsem tak hloupý, že je nedokážu zvednout.
Jinak já Everlastovi přeji to auto, když se mu líbí a je s ním spokojen...
Ale chtěl bych vidět, jak by přijel do Romského sídliště a nabídl tam svoje BMW za ty peníze. Co by s ním asi udělali
Everlast: zkus se chlubit luxusem někde, kde to nikoho nepobouří, tady si akorát děláš špatné jméno.
e34 m40 5G, e31 m70 6G
M5
chtel bych rict ty blbe jeden ze jen tady na foru jsou lidi co maj lepsi auta a i drazsi.... tim cos tady ted predvedl jsi jen potvrdil ze ses idiutek bez vkusu a rad si delas z lidi prdel ale dovol mi ti pripomenout jak si to malem pri odjezdu od lexy neuridil a narval do krizovatky plny nakldaku to byl vykon opravdoveho ridice
) ty ses prostenm jen nestastnej klucik co ma maly ego a asi i pero a tak si to vyhonuje tady na foru a mysli si ze muto budou mistni stamgasti zrat ale nebudou vid....jinak jestli chces videt zada tak posli sz pofrovname tvoje a moje auto
) a neboj mam o 203 koni min
)))
320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
Re: M5
vsak ja jim to preju . Jak si na to s tou krizovatkou prisel?jendaE30 píše:chtel bych rict ty blbe jeden ze jen tady na foru jsou lidi co maj lepsi auta a i drazsi.... tim cos tady ted predvedl jsi jen potvrdil ze ses idiutek bez vkusu a rad si delas z lidi prdel ale dovol mi ti pripomenout jak si to malem pri odjezdu od lexy neuridil a narval do krizovatky plny nakldaku to byl vykon opravdoveho ridice) ty ses prostenm jen nestastnej klucik co ma maly ego a asi i pero a tak si to vyhonuje tady na foru a mysli si ze muto budou mistni stamgasti zrat ale nebudou vid....jinak jestli chces videt zada tak posli sz pofrovname tvoje a moje auto
) a neboj mam o 203 koni min
)))
Naposledy upravil(a) EVERLAST dne 30. 05. 2007 12:24, celkem upraveno 2 x.