To je ale trochu v prdeli ne....
To je ale trochu v prdeli ne....
Nechápu proč mi byl vymazán inzerát na litáky pro e30 tku, spíš mám pocit že nekomu nbídkou lezu do zelý a jemu se to nehodí že
fakt ubohost!!!!

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.po100.unas.cz
Když ho sem dáš několikrát, tak se to prostě maže všechno, nikdo nebude zkoumat, v který sekci a kolikrát ještě je
Když ho sem dáš několikrát, tak se to prostě maže všechno, nikdo nebude zkoumat, v který sekci a kolikrát ještě je

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ok...
No pokud nedopatřením zase napíšeš stejnej inzerát 5x, tak se to zase smázneAnonymous píše:Ok budu doufat ze to bylo jen nedopatreni a pokusim se sesmolit inzerat znovu, a naposledy.....

Kdyz je inzerat s fotkou a bez fotky tak je asi jasny ze plati ten s fotkou ne.
Ze jsem tak troufaly, stacilo smazat jeden z mych dvou, DVOU, inzeratu a bylo by to v cajku........Tohle mi spis prijde jako mensi buzerace, doprdele chlapi neni mi uz nejakej patek 18 nact, docela bych ocenil kdyby jste se tak chovaly.Obcas mam fakt pocit ze to tu ridi banda pubertaku!

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fakt nebudu u případů, kdy je tu jeden inzerát x-krát hledat, kterej jsi asi myslel, že už se ti to povedlo. Dublované inzeráty se mažou komplet, pokud už ti není 18, věřím že to pochopíšAnonymous píše:Kdyz je inzerat s fotkou a bez fotky tak je asi jasny ze plati ten s fotkou ne.Ze jsem tak troufaly, stacilo smazat jeden z mych dvou, DVOU, inzeratu a bylo by to v cajku........Tohle mi spis prijde jako mensi buzerace, doprdele chlapi neni mi uz nejakej patek 18 nact, docela bych ocenil kdyby jste se tak chovaly.Obcas mam fakt pocit ze to tu ridi banda pubertaku!

Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikoliv
Je to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky
a je mi ho líto, že si takhle dokazuje svojí moc zde na föru
Za ty roky na netu a intranetu jsem prošel desítky disk. fórum a nikde se bohužel nemazalo tak jako tady
Tohle fórum je moc pěkné, jen by to ještě chtělo vychytat ty blechy.
P.S. - jen to smaž a ulev si

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

horisi, nejseš tady asi tak dlouho aby sis všiml proč se zde muselo začít moderovat...
moderátoři byli zvoleni členy tohoto fora v hlasování
moderátoři plní tuto funkci na žádost administrátorů/vlastníků tohoto fóra
moderátoři nejsou bozi, ale řídí se podle pravidel, která se mohou zdát notorickým pisálkům nesmyslů nevhodná (čímž nemyslím nikoho určitého)
je hezký žes prošel tolik diskuzních fór, ale jsou i mnohem restriktivnější fóra
a pokud má někdo potřebu si psát s lidmi většinou z tohoto fora o čemkoliv nemoderovaně, pak existuje sousedské forum PUPEK SVĚTA
moderátoři byli zvoleni členy tohoto fora v hlasování
moderátoři plní tuto funkci na žádost administrátorů/vlastníků tohoto fóra
moderátoři nejsou bozi, ale řídí se podle pravidel, která se mohou zdát notorickým pisálkům nesmyslů nevhodná (čímž nemyslím nikoho určitého)
je hezký žes prošel tolik diskuzních fór, ale jsou i mnohem restriktivnější fóra
a pokud má někdo potřebu si psát s lidmi většinou z tohoto fora o čemkoliv nemoderovaně, pak existuje sousedské forum PUPEK SVĚTA
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Už ti to popsal DC, ale nevím, jestli to přesto pochopíš. Myslíš, že je hlupák moderátor ( promiň - mazač či čistič ), který udržuje fórum podle pravidel, nebo někdo, kdo se nenamáhá si ta pravidla vůbec přečíst a zadáváním příspěvků v rozporu s pravidly jen přidělává jiným práci ?horis píše:Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikolivJe to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky
Za ty roky na netu a intranetu jsem prošel desítky disk. fórum a nikde se bohužel nemazalo tak jako tady
Proč to je, tak jak to je je na fóru popsáno - že jsi línej to číst je tvůj problém. Ale pochybuju, že se tu něco zásadního bude měnit kvůli tobě - čili buď ta pravidla začni respektovat nebo sem nechoď

Doporučuji ti můj článek přečíst znovu ( klidně několikrát) a hlavně pozorně. Nejsme línej ani hloupej. Jde mi jen o to, že mi už několikrát byl smazán příspěvek, který v žádném případě nezaváněl něčím špatným, nemorálním, vulgárním, ............ atdDan td píše:Už ti to popsal DC, ale nevím, jestli to přesto pochopíš. Myslíš, že je hlupák moderátor ( promiň - mazač či čistič ), který udržuje fórum podle pravidel, nebo někdo, kdo se nenamáhá si ta pravidla vůbec přečíst a zadáváním příspěvků v rozporu s pravidly jen přidělává jiným práci ?horis píše:Já třeba chápu, když je smazána neslušná, sprostá či hloupá zpráva. Ale kolikrát je zmazána i zpráva která nic z uvedného neobsahuje. Jen se prostě nelíbí "samozvanému" bohovi, který má tu možnost ( bohužel), zprávu smazat. Kdo mu ale dal tu moc ? Na co si tady hraje ?? Je to bůh, či co ? Že rozhoduje o tom, zda zprávu nechá, či nikolivJe to přeci disk. fórum, ne ?? Pro mě osobně, je ten samozvaný mazač či čistič, nebo jak si vůbec hrdě říká, hlupák nad hlupáky
Proč to je, tak jak to je je na fóru popsáno - že jsi línej to číst je tvůj problém. Ale pochybuju, že se tu něco zásadního bude měnit kvůli tobě - čili buď ta pravidla začni respektovat nebo sem nechoď

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i