xenony
xenony
Zdar všichni, má někdo z vás na e 30 v Praze xenony? Chtěl bych vidět jak moc to funguje. Dík Mirek.
Re: xenony
Mirek píše:Zdar všichni, má někdo z vás na e 30 v Praze xenony? Chtěl bych vidět jak moc to funguje. Dík Mirek.
jo ja

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Naprosty souhlas, mam tu samou kombinaci uz dele nez rok. Kdo chce videt xenony v Bosch svetlech v akci necht se dostavi na bifteky.mpsdesign píše:Jasně že to funguje. Mám čočky bosch a velkej rozdíl to je. Když jezdím jiným autem tak mi připadá, že mám rozsvícené jen parkovačky. Přestavba není tak složitá, udělal jsem to dome pouze s vrtačkou a brusným kotoučkem. Xenony jsou prostě xenony.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že mám auto v servisu, hned bych si dal jeden byfteček osvícený xenonamaFrancis píše:Naprosty souhlas, mam tu samou kombinaci uz dele nez rok. Kdo chce videt xenony v Bosch svetlech v akci necht se dostavi na bifteky.mpsdesign píše:Jasně že to funguje. Mám čočky bosch a velkej rozdíl to je. Když jezdím jiným autem tak mi připadá, že mám rozsvícené jen parkovačky. Přestavba není tak složitá, udělal jsem to dome pouze s vrtačkou a brusným kotoučkem. Xenony jsou prostě xenony.

Cabrio
Ok, ale kde se Bifteky pořádají?Francis píše:Naprosty souhlas, mam tu samou kombinaci uz dele nez rok. Kdo chce videt xenony v Bosch svetlech v akci necht se dostavi na bifteky.mpsdesign píše:Jasně že to funguje. Mám čočky bosch a velkej rozdíl to je. Když jezdím jiným autem tak mi připadá, že mám rozsvícené jen parkovačky. Přestavba není tak složitá, udělal jsem to dome pouze s vrtačkou a brusným kotoučkem. Xenony jsou prostě xenony.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pragl, Pankrac, ulice Na Kvetnici, hotel KvetniceMirek píše:Ok, ale kde se Bifteky pořádají?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Díky, jsi fakt kamarád. Ta tvá nabídka mě velice potěšila.kdo. píše:Nikde není napsáno,, že se nesmíš dopravit alternativně.mpsdesign píše: škoda, že mám auto v servisu, hned bych si dal jeden byfteček osvícený xenonama))
, třeba,
že tě cestou někde naložím.

Cabrio
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
hooo
nooo kdybych nekoupil zrovna ted BMW a nebyl bez koruny a este bez prace jel bych se taky mrknout ale nevim co bych ocumoval vic bifteky nebo BMW?Francis píše:Pragl, Pankrac, ulice Na Kvetnici, hotel KvetniceMirek píše:Ok, ale kde se Bifteky pořádají?

Tel : 773 622 822
Re: hooo
Já jedu kvůly xenonům, ale bifteky asi nevynechám.Flery píše:nooo kdybych nekoupil zrovna ted BMW a nebyl bez koruny a este bez prace jel bych se taky mrknout ale nevim co bych ocumoval vic bifteky nebo BMW?Francis píše:Pragl, Pankrac, ulice Na Kvetnici, hotel KvetniceMirek píše:Ok, ale kde se Bifteky pořádají?určitě BMW
![]()