Co děláte za práci?
Mozem potvrdit, mam 18 rokov a na auto som si setril asi 9 mesiacov, pracujem popri strednej skole od minuleho leta, 16 hodin tyzdenne a ako programator/dizajner elektrotechnickych zariadenii. Tu pracu nerobim kvoli peniazom, ale skusenostiam, ale nasetrit si na vlastne BMW je prijemny vedlajsi efekt. A vobec nezavidim spoluziakom, ktori auto dostali do uzivania od rodicov, ja si sice vsetko ohladom auta platim sam, ale aspon nemam pocit, ze som rozmaznany fracek.
E30 325i
E34 535i
E34 535i
- despiseyou
já už tady vážně nemůžu nic říct, asi bude lepší když si ten profil smažu a BMW dám do šrotu..... asi sem nějakej konfliktní a nebo mě nikdo nepochopí..ať se tu bavím o hudbě nebo o práci...
kdybych asi neznal tolik zazobánků co od tatínků dostávaj auta a motorky tak bych tu nic nepsal... raději bych se bavil jak moc je to zkurvený když pracuješ 205 h. měsíčně za 15000.- a vono taky jako říkat že když někdo má Bmw E30, tak že je to nějaký luxus, no nevim.... ale jasný když se někdo zeptá co máš za auto a řekneš BMW,tak to stačí...

Promiň, ale ta tvoje poznámka byla vážně dost ostrá, jakože auto v mládí rovná se automaticky mazánek zazobanců ... Jasně že takových je dost, ale je tu taky spousta mladejch nadšenejch kluků, co vymetaj brigády, aby si mohli koupit s prominutím starou šunku ...
Já tomu plně rozumím, za studií o práci/brigády nebyla nouze, životní náklady minimální - litr za koleje, obědy za dvacku a sem tam nějaký skripta - jooo to byl zlatej život
Já tomu plně rozumím, za studií o práci/brigády nebyla nouze, životní náklady minimální - litr za koleje, obědy za dvacku a sem tam nějaký skripta - jooo to byl zlatej život

E87 120dA & G07 4.0dx
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, souhlasím s tebou. Jako první auto jsem si kupoval starou šunku - škodu 100 za 7000,- v 18 letech. Sice jsem pak do ní vrazil asi tak 20.000,- (to holt musí bavitMisa píše: ... Jasně že takových je dost, ale je tu taky spousta mladejch nadšenejch kluků, co vymetaj brigády, aby si mohli koupit s prominutím starou šunku ...

Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
Nemohli byste se zflamesit v nějakým jiným tématu
Sice to velmi slabě s tématem práce souvisí, ale pohnutý příběhy bysme mohli hodit třeba do "jak jsem si od huby na BMW odtrhával" a "jsem z rozvracený rodiny?"
Tohle je docela dobrý téma, kde se člověk dozví, kdo co dělá a event. to lze i nějak využít v praxi, ale nemůže být zašvihaný offtopem - už tak je dlouhý.
to "desp.." kdybys napsal co děláš a né se rozepisoval o tom, jak na tebe kdo působí, tak to tady být nemuselo.
Smiř se s tím, že na vejšce na tom člověk není líp než ti, kteří už vytváří nějaké hodnoty. Jestli máš blbě placenou práci, tak jí změň.
Navíc jsem při škole propil a propařil minimálně tři další dvacetiletý BMW.
Upřímně řečeno komu rodiče koupí takovýho starýho Baworáka, tak si ho zase moc nevydržujou

Sice to velmi slabě s tématem práce souvisí, ale pohnutý příběhy bysme mohli hodit třeba do "jak jsem si od huby na BMW odtrhával" a "jsem z rozvracený rodiny?"
Tohle je docela dobrý téma, kde se člověk dozví, kdo co dělá a event. to lze i nějak využít v praxi, ale nemůže být zašvihaný offtopem - už tak je dlouhý.
to "desp.." kdybys napsal co děláš a né se rozepisoval o tom, jak na tebe kdo působí, tak to tady být nemuselo.
Smiř se s tím, že na vejšce na tom člověk není líp než ti, kteří už vytváří nějaké hodnoty. Jestli máš blbě placenou práci, tak jí změň.
Navíc jsem při škole propil a propařil minimálně tři další dvacetiletý BMW.
Upřímně řečeno komu rodiče koupí takovýho starýho Baworáka, tak si ho zase moc nevydržujou

Já jsi svoje první BMW( e28-525e-moje-prvni-bmw-t35608.html ) koupil a zrenovoval z peněz z brigád a příležitostných prací během střední školy, musel jsem se zatraceně ohánět, abych to utáhl a svoje součastné jsem před 2 měsíci splatil a to do poslední koruny za svoje.
Ale na druhou stranu něco na té větě pravdy je, obzvlášť takové týpky žeru, když dojedou na zraz a dělají ramena s autem, které jim koupily rodiče
Ale na druhou stranu něco na té větě pravdy je, obzvlášť takové týpky žeru, když dojedou na zraz a dělají ramena s autem, které jim koupily rodiče

Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já musím říct,že jsem na auto ani na benál od našich nikdy nedostal..psena píše:Tak vidim, ze si tady zatim vsichni koupili auta za svoje a nikdy nedostali od tatky peto na benal...
Ja se musim priznat ze pred 10ti rokama jsem od tatky parkrat petikilo na benal dostal

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
ja dostal plnou nadrz kdyz jsem mu pojcil svy prvni bmw...tehda jsem ji propalil za den, bylo to v zime
druhej den jsem dostal smyk a vim do dnes ze kdybych den predtim neprojel na strahove tu nadrz tak jsem to nevybral a zboril to...
takze ja vlastne tenkrat dostal káru

druhej den jsem dostal smyk a vim do dnes ze kdybych den predtim neprojel na strahove tu nadrz tak jsem to nevybral a zboril to...
takze ja vlastne tenkrat dostal káru

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Tak celkem úspěšně jsem odmaturoval na SPŠ Strojní v Kolíně, pak jsem provedl neúspěšnej roční vysokoškolskej pokus na změnu oboru na IT
A teď dělám 2 roky dílenskýho kontrolora ve výrobě tlakovejch nádob, kotlů pro teplárny atd.
Jinak na brigády jsem nikdy moc nebyl
, takže na řidičák jsem si vydělal až v práci a na auto ještě budu 2 roky splácet půjčku

Jinak na brigády jsem nikdy moc nebyl

To je málo? ja dělal jednou 226. h a dostal sem za to 8,5 tis.despiseyou píše:...raději bych se bavil jak moc je to zkurvený když pracuješ 205 h. měsíčně za 15000.- ...

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
myslim ze urco nejses sam:)) ja si teda na bmw pujcil ale ne od rodicu, nese to sva odrikani, pevne nervy, na benal jsem dostal k narozkam a parkrat kdyz si otec pucil karku.... a jak jiz bylo receno koupit, predelat, zrenovovat si auto za vlastni prachy je pro me prijemnejsi nez za prachy ktery mi nekdo jen tak da.... clovek se pak k tomu autu podle toho take chovaTweety píše:Mě ho vždy akorát slíbil, když jsem ho vezl odněkud ožralýho,...ale nikdy mi ho opravdu nedalpsena píše:Tak vidim, ze si tady zatim vsichni koupili auta za svoje a nikdy nedostali od tatky peto na benal...
Ja se musim priznat ze pred 10ti rokama jsem od tatky parkrat petikilo na benal dostal
To mame lecos společnyhoJirka325 píše:Ja jezdim jak prase, resim dopravni nehody, tak mi koukejte vsichni napsat az nejakou uvidite pekne nekde live a jak uvidite prijizdet nejaky dalsi starostlivy auto, tak ho vyhodte dokud neprijedu ja![]()
![]()

Ja jezdim taky jako parse, akorat vozim kurvy a vožralý členy tohoto fora (a nejen je

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- ..::Brutus::..
36 u McDMikka.M5 píše:To je málo? ja dělal jednou 226. h a dostal sem za to 8,5 tis.despiseyou píše:...raději bych se bavil jak moc je to zkurvený když pracuješ 205 h. měsíčně za 15000.- ...a to byla odborna práce s PC která rozhodne neni pro kazdyho. Setkal ste se už nekdy nekdo s nekym kdo měl mín jak 38Kč/hod?

Tak se mi zdá,že jsem tady jediný,kdo točí koláčem.Jsem vyučený zámečník,ale nyní dělám řidiče a vcelku mě to baví.Až na ty celníky a policajty,kteří to znepřijemnujou.V práci:DAF XF430+sklápěcí návěs,Doma:BMW E30 325i pro radost a OPEL Omega 2.3TD Combi pro starost.Takže stále točím koláčem,nebo se v tom hrabu. 

Sklápěčka? A co vozíš za hranice? Tata jezdil ze 460, taky dobréKoloděj píše:Tak se mi zdá,že jsem tady jediný,kdo točí koláčem.Jsem vyučený zámečník,ale nyní dělám řidiče a vcelku mě to baví.Až na ty celníky a policajty,kteří to znepřijemnujou.V práci:DAF XF430+sklápěcí návěs,Doma:BMW E30 325i pro radost a OPEL Omega 2.3TD Combi pro starost.Takže stále točím koláčem,nebo se v tom hrabu.

Sry za OT
No smoke, no fun...

Já jezdím jen vnitro,převažne zavážíme betonárky šterkem a pískemMíšánek píše:Sklápěčka? A co vozíš za hranice? Tata jezdil ze 460, taky dobréKoloděj píše:Tak se mi zdá,že jsem tady jediný,kdo točí koláčem.Jsem vyučený zámečník,ale nyní dělám řidiče a vcelku mě to baví.Až na ty celníky a policajty,kteří to znepřijemnujou.V práci:DAF XF430+sklápěcí návěs,Doma:BMW E30 325i pro radost a OPEL Omega 2.3TD Combi pro starost.Takže stále točím koláčem,nebo se v tom hrabu.![]()
Jsem si to taky zkusil a byl jsem z toho nadšený
![]()
Sry za OT