Pls. spojka Help me!
Pls. spojka Help me!
Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.
Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
Re: Pls. spojka Help me!
nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pokud nerozumis nebo nechapes, nepis nic.Lenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
víš, podle množství odpovědí, co jsou před mým příspěvkem, soudím, že jsem neporozumněl asi nejen já.... tak aspoň chudákovi chci nějak jinak pomoct než jako ostatní zavřením okna...Max-Max píše:pokud nerozumis nebo nechapes, nepis nic.Lenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
pokusim se prelozit : jak hrubá má být nová spojková lamela a přítlačný talíř......kamarad něco pozháněl a chci vědět jestli je to zánovní, nebo odpad...spěchám na toLenoch píše:nevím jak ostatní, ale já netuším co chceš.... ta slovenština je úplně jiná:)) Chceš jako zjistit minimální tzlou¨šťku spojkový lamely a přítlačák nebo číslo dílu??dubar píše:Vie mi niekto povedat aku hrbuku mam mat nova spojkova lamela a pritlacny tanier na e34 524 r.v. 89? Kamarat mi nieco pozhanal tak zistujem ci je to zanovne, alebo suce do hrobu.Dakujem velmi mi to ponahla, ak by niekto vedel , vopred vdaka.
![]()
Jak silná má být nová spojková lamela (její obložení) a přítlačný talíř?hajcman píše:
pokusim se prelozit : jak hrubá má být nová spojková lamela a přítlačný talíř......kamarad něco pozháněl a chci vědět jestli je to zánovní, nebo odpad...spěchám na to
------
Sice nevím, kolik je to přesně na nový spojce, ale minimální tloušťka obložení lamely podle "Jak na to..." je 7,5 mm a podle Haynes (tj. i pro E34, zřejmě bez rozdílu v agregátech) je to 19/64 -inch, tj. 7,54 mm - tedy prakticky stejné hodnoty.
U lamely, která najela cca 5000 km, jsem naměřil u E30 tloušťku cca 9 mm.