JJ, nakonec super akce. Celkem jsme zablbliBajzík píše:Bylo to fajn, díky moc

Člověče to tvoje tds mě pěkně nakrklo

no asi takhle akce začala na Kámeni a cca hodinu po mém příjezdu přije nový majitel letiště a začal se rozčilovat at všichni vypadnou a tak, to nikdo nemohl den předem vědět....mreceek píše:lidi nechci bejt za rejpala chapu ze to treba nebylo možny ale priste bych ocenil aby se presun akce oznamil aspon den predem jen ja a mi kamosi a nebylo nas malo sme jeli do kamene da se rict zbytecne beru nebyli sme regisrovany ale i tak sme se na tu akci docela tesili a takovito vysledek nevim no mi sme byli docela zklamany no ale jinak doufam že ste si to užily a doufam že do budoucna naplanujete dalsi podobnou akci docela rad bych se ji ucasnil neberte prosim tuto zpravu jako vyčitku to prosim nechci ale priste pro rychlejsi aktualizaci dekuji
Tak, a registrace byla napsana do 10-ti hodin a presun do Bechyne byl po 10-te, cekalo se pred letistem prave na zbytek, meli jste prijet do 10-ti, dle programu ....georg píše:no asi takhle akce začala na Kámeni a cca hodinu po mém příjezdu přije nový majitel letiště a začal se rozčilovat at všichni vypadnou a tak, to nikdo nemohl den předem vědět....mreceek píše:lidi nechci bejt za rejpala chapu ze to treba nebylo možny ale priste bych ocenil aby se presun akce oznamil aspon den predem jen ja a mi kamosi a nebylo nas malo sme jeli do kamene da se rict zbytecne beru nebyli sme regisrovany ale i tak sme se na tu akci docela tesili a takovito vysledek nevim no mi sme byli docela zklamany no ale jinak doufam že ste si to užily a doufam že do budoucna naplanujete dalsi podobnou akci docela rad bych se ji ucasnil neberte prosim tuto zpravu jako vyčitku to prosim nechci ale priste pro rychlejsi aktualizaci dekuji
Hlavně ta akce u ČendyKEAN píše:No hlavne zes dneska dorazil domu...byla cesta vklidu??Hory píše:JJ, nakonec super akce. Celkem jsme zablbliBajzík píše:Bylo to fajn, díky moc![]()
Člověče to tvoje tds mě pěkně nakrklo
Jinak to byl fajnovej srazek...
jasne ze nejen srazikČenda píše:super, super a nejen srazík:)