těžky off topic = HUDBA= , ale je to pokec ne?
posloucham uplně všechno akorát co mi nesmí do auta je hip hop a podobný *****... spíš si pustim na Cd tvrdší mjusik a nebo posloucham radio Blaník (když jedu ráno do školy,tak Ev. 2 kvulu raní show,ale při písničkách přepínam)... a taky mam rád klasickej rock... hodně moc se mi líbí Rolling Stones-Paint it black (doporučuju poslechnout)

- despiseyou
hudba
jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chce
Re: hudba
heh tak to slysim poprvy ze by ten kdo posloucha trance,techno sou diskantidespiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chce

- despiseyou
No a co to jsou zač??? Tranceři??? . . . . nehledě na to že to jsou takový ti klasický frajírci a metrosexuálové... na kterých musí bejt vidět že prostě mají prachyBobik píše:heh tak to slysim poprvy ze by ten kdo posloucha trance,techno sou diskantidespiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chce

NEzlob se, ale CO TO JE ZA ŽVÁSTY?? Jak nemusí byt vychytaná? No to je ale fakt blbost. Jací diskanti? Prober se..despiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chce

No smoke, no fun...

- despiseyou
Míšánek píše:NEzlob se, ale CO TO JE ZA ŽVÁSTY?? Jak nemusí byt vychytaná? No to je ale fakt blbost. Jací diskanti? Prober se..despiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chceJá taky nikoho neodsuzuju a neurážím za to, že poslouchá muziku, kterou nemusím, takže to samé nemusíš dělat Ty

Jako možné to je, ale:
1) Nevim jakou to má souvislost s tématem Jakou posloucháte hudbu
2) Taky nechápu, proč musíš svým způsobem lidi, kteří poslouchají tento styl muziky urážet??
3) Myslím si, že pokud si chceš užit jakoukoliv muziku, tak k tomu musíš mět aspoň nějakou sestavu a podle mně tak moc nezáleží na stylu hudby, takže nevim proč musíš povyšovat ten Tvůj metal atd. jako by to byla muzika, u které si má každý cvrknout do textilu
Možná jsem Tě pochopil špatně, ale takto mně to přijde. Jakoby metal, hardcore metal a já nevim co eště posloucháš byla nějaká nadmuzika nebo co..
2) Taky nechápu, proč musíš svým způsobem lidi, kteří poslouchají tento styl muziky urážet??
3) Myslím si, že pokud si chceš užit jakoukoliv muziku, tak k tomu musíš mět aspoň nějakou sestavu a podle mně tak moc nezáleží na stylu hudby, takže nevim proč musíš povyšovat ten Tvůj metal atd. jako by to byla muzika, u které si má každý cvrknout do textilu

Možná jsem Tě pochopil špatně, ale takto mně to přijde. Jakoby metal, hardcore metal a já nevim co eště posloucháš byla nějaká nadmuzika nebo co..
No smoke, no fun...

- despiseyou
jen sem napsal co si o nic myslím, ale když to porovnám s jinýma komunitama lidí jako např. punkáči,náckové,hip hopeři,teknaři... tak na tom nejsou až tak špatně. Více méně neodsuzuju tu hudbu ale trochu ty osoby a jejich životní priority.Míšánek píše:Jako možné to je, ale:
- despiseyou
- despiseyou
tak určitě to není nějaká nadhudba.... jen poslouchám hudbu která o nečem taky je, která má nějaký text co o něčem vypovídá...atd hlavně poslouchám straight edge kapely, co se zaobírají tématy jako je právě Straight edge, drug free, vegan power, prává zvířat (animals rights) ... atd atdMíšánek píše:Jako možné to je, ale:
Jaké životní priority? Co to je za bláboly?? To že posloucháš hudbu kvůli textu je podle mně argument tak trochu na hovno. Pokud chceš poslouchat o právech zvířat, tak si zapni na ČT 1 pořad Chcete mně? se Srstkou a pokud Tě zajímá problematika drog, tak si zajdi na pobočku Drop in, tam by Tě to taky mohlo nadchnout 
A zas. Lidi co poslouchají techno na tom nejsou zas tak špatně? Si děláš prdel, ne??
Podle Tebe má člověk priority podle toho jakou poslouchá muziku?!? No Ty vole.. Asi se pobliju. Člověk má priority podle toho jaký je a ne podle toho jaký styl muziky snad poslouchá, ne?? Kurva prober se, chlape

A zas. Lidi co poslouchají techno na tom nejsou zas tak špatně? Si děláš prdel, ne??

No smoke, no fun...

Jak jako jednoduchá ?despiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chce

Metrosexuál jo? No rači budu metrosexuál než nějakej rocker v roztrhaných hadrech

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
- despiseyou
no jestli že je to tak tak budiš, asi se v tom vyznáš.... no věř mi že co se týče módy rockerů a metalistů... to se mi taky vůbec nelíbí...aula píše:Jak jako jednoduchá ?despiseyou píše:jako musím souhlasit že 80% majitelů E30 jsou diskanti... a ono i těch ostatních "hezkých" aut.... Nééé já to tak nemyslel jen prostě nesnáším ten váš Trance ... hlavně tahle hudba je pro repro soustavu docela jednoduchá tak že to nemusíte mít pořádně vychytaný... já teda nejvíce poslouchám HARCORE, METALCORE, CRUST, PUNKROCK, GRIND CORE.... a vyjímečně TEKKNO... Ale co ať každej poslouchá co chceReprákům je jedno co do nich de přece a frekvenční spektrum je skoro totožné u všech žánrů a liší se pouze amplitudou.
Metrosexuál jo? No rači budu metrosexuál než nějakej rocker v roztrhaných hadrech
- lyon
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, a co takhle Bach, Grieg, nebo Mozart? Hm? To je hudba!
Jinak ke zralokum patri jednoznacne Rock'n'Roll, s cimz pozdeji souvisi i klasicky Rock a Metal. Jojo, jak tu nekdo zminoval, elektricka kejtra je nastroj od boha
Jinak power, heavy, gothic i black: Manowar, Evereve, Finntroll, Hammerfall, Rhapsody, Helloween, Nightwish, Amorphis, Black Sabbath, Kamelot, etc etc...
A z rocku pak nesmrtelni Pink Floyd, Queen, AC/DC, Yngwie Malmsteen a dalsi...
Jinak ke zralokum patri jednoznacne Rock'n'Roll, s cimz pozdeji souvisi i klasicky Rock a Metal. Jojo, jak tu nekdo zminoval, elektricka kejtra je nastroj od boha

Jinak power, heavy, gothic i black: Manowar, Evereve, Finntroll, Hammerfall, Rhapsody, Helloween, Nightwish, Amorphis, Black Sabbath, Kamelot, etc etc...
A z rocku pak nesmrtelni Pink Floyd, Queen, AC/DC, Yngwie Malmsteen a dalsi...