Ztrácí se voda
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
no tak ona se ta voda ohreje celkem rychle..ale tak nevim, to byl jen napadMíšánek píše:Jo taak!Díky
Ale aj tak stejně než se ta voda ohřeje tak bude furt přimrzlá ne? A jinak musí přece stejně odmrznout díky teplu motoru, ne?
jinak chlazeni klapky asi ne..co bys tam chtel chladit?
5er
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Maxi, souhlasim s tebou. Ale po zkušenostech s BMW Grál Ústí nad Labem, už si tam nepojedu koupit ani těsnění za 15 korun. Pokud mi ho někdo někde koupí a na srazu mi ho prodá, budu rád, do té doby ty hadice propojim. Jelikož vznikl další problém kdy mi zůstalo kus šroubu v klapce, takže to tělísko zpět už stejně nepřitáhnu. Za poslední měsíc k tomu autu ztrácim lásku kteou jsem k němu vždy cejtil

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
..jasně slouží to k ohřevu škrtící klapky..teďkonc sem to našel v bichli, jinak proč to je tajik píšou zajímavý věci, leč nechcu to tadyk zasejc zasíratProx píše: jinak chlazeni klapky asi ne..co bys tam chtel chladit?krom toho tam probiha voda co ma 80° nebo kolik
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
Měl jsem stejný problém, ale šlo mi i trocha vody i do oleje, né moc, tak jsem tomu nevěnoval pozornost, ale jak se auto prohřálo, tak se to vždy zhoršilo(v létě) tak hlava dolů a na 4 válci praskla hlavazdene píše:A mě už se taky stalo že se ztrácela voda přímo do výfuku,bylo to jak parní vůz a místo vůně spálenýho benzínu byl cítit spálenej fridex![]()
V oleji nebyla ani troška vody.Nevím co to způsobilo(snad hlava),měnil sem celej motor...
A ztrácelo se to poměrně rychle.
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Max-max : Hele, nejsme my dva jednovaječný dvojčata (i když s tvým vzrůstem a mou postavou asi těžko
) ? Jen že já zkurvil závit na tom spodním mezi hadicemi. Tak jsem na něm pilkou udělal zářez a vytočil ho nakonec. Ten další se mi pro změnu právě utrhl, takže jsem ho taky dostával pěknou dobu ven. Ale těsnění nakonec vyměněno (vystříhal jsem si ho z papíru na těsnění), ale přece jen, kdyby se čirou náhodou někomu to těsnění válelo doma...nebo kdyby náhodou si jel někdo objednat něco do BMW, budu rád, když mi ho vezme do Hoškovic. Přece jen bych raději originál, než mnou vystříhané...i přes to že mě na základce výtvarná výchova bavila 
Vlada320 : Ani ve snu by mne nenapadlo, že umim povolovat šrouby lépe než ty. Ale co je fakt, že i přes to mi auto krásně běží a zatím ho nevyměňuji za něco jiného, Vladimíre
Cvrcek Martin : Mě to hoď no SZ také, protože opravdu toto ohřívání nechápu
Vlada320 : Ani ve snu by mne nenapadlo, že umim povolovat šrouby lépe než ty. Ale co je fakt, že i přes to mi auto krásně běží a zatím ho nevyměňuji za něco jiného, Vladimíre
Cvrcek Martin : Mě to hoď no SZ také, protože opravdu toto ohřívání nechápu