ahoj, potřeboval bych přiškrtit béňo, mam 1.8 karbec, kámoš mi poradil seřídit předstih...ale vůbec netušim kde..de to nějak přímo v karburátoru?? taky se mi nějak nezdá přívod paliva, protože když čumim na ben. filtr, tak to dycky pomalu vycucává benzín ale nepřitejká!! a pak najednou to tam vysříkne úplně nehorázně..
ještě malej dotaz, jeden mechanik mi řek že automat žere mín něž manual, jelikož si řadí sám, tudíž ten motor nebrečí jako když tam člověk kope rychlosti jak se mu zlíbí...moc tomu nevěřim, ale je to možný...
dík
seřízení karburátoru
seřízení karburátoru
I live for BMW, BMW live for me...
Re: seřízení karburátoru
Do ničeho nešťourej, pokud to aspoň trochu jede.Elbi píše:ahoj, potřeboval bych přiškrtit béňo, mam 1.8 karbec, kámoš mi poradil seřídit předstih...ale vůbec netušim kde..de to nějak přímo v karburátoru?? taky se mi nějak nezdá přívod paliva, protože když čumim na ben. filtr, tak to dycky pomalu vycucává benzín ale nepřitejká!! a pak najednou to tam vysříkne úplně nehorázně..
ještě malej dotaz, jeden mechanik mi řek že automat žere mín něž manual, jelikož si řadí sám, tudíž ten motor nebrečí jako když tam člověk kope rychlosti jak se mu zlíbí...moc tomu nevěřim, ale je to možný...
dík
Zjevně neznáš ani základní pojmy, předstih nemá s karburátorem nic společného a "...přiškrtit béňo..." je nějaký kec.
Až to bude zlobit, obrať se na odborný servis.
Mechanik ti asi poradil dobře, něco ti odpověděl a to mu stačí.
Pokud budu mít dvě shodná auta ve stejném stavu a projedu zkušební trasu s manuálním řazením a s automatickou převodovkou, pak dosáhnu nižší spotřeby na vozidle s převodovkou manuální.
Příliš si s tímto nelam hlavu, nemá to význam.
Ale mel bys pravdu - tak se to serizuje. Jenze nastavit to presne je potreba se stroboskopickou lampou. Nicmene ten predstih muze mit na spotrebu vliv opravdu velky.euromen píše:chtěl sem npsat o nastavení přestihu natáčenim rozdělovače..ale vim o tom prd tak sem to zněnil..
To Elbi: Vyzkousej jak ochotne se ti roztoci motor z volnobehu pri prudkym seslapnuti na podlahu. Otacky by meli vyletet bez jakekoliv prodlevy, jestli se to nejdriv jakoby zakucka, zahlti a az pak roztoci - tipuju predstih.
Nechat seridit predstih neni nic slozityho - nic drahyho. Ale nenechavej si to seridit tim pucmidratkem, kterej ti tvrdi, ze automat zere min nez manual... Najdi nekoho seriozniho. A do karbece nestourej!

já vi m že jo.. škodofka to má taky (120) ale nevim jak přesně na bmw.. v jakym stavu je HU a tak.. nechtěl sem ho myslitfiokovat chybnejma věcmaGerchan píše:Ale mel bys pravdu - tak se to serizuje. Jenze nastavit to presne je potreba se stroboskopickou lampou. Nicmene ten predstih muze mit na spotrebu vliv opravdu velky.euromen píše:chtěl sem npsat o nastavení přestihu natáčenim rozdělovače..ale vim o tom prd tak sem to zněnil..
To Elbi: Vyzkousej jak ochotne se ti roztoci motor z volnobehu pri prudkym seslapnuti na podlahu. Otacky by meli vyletet bez jakekoliv prodlevy, jestli se to nejdriv jakoby zakucka, zahlti a az pak roztoci - tipuju predstih.
Nechat seridit predstih neni nic slozityho - nic drahyho. Ale nenechavej si to seridit tim pucmidratkem, kterej ti tvrdi, ze automat zere min nez manual... Najdi nekoho seriozniho. A do karbece nestourej!
dočasný konec BMW