Uhlíky alternátoru
-
Martin Dobrodinec
Uhlíky alternátoru
Zdravím všechny, potřebuji poradit, kde objednat uhliky do alternátoru?
Přes uhlíky to prochází na relé a ty uhlíky už mám v pr....
Už mi to nedobíjí, mají délku asi 4mm.
Díval jsem se na www.mjauto.cz ale nic tam není pouze celý alternátor.
Přes uhlíky to prochází na relé a ty uhlíky už mám v pr....
Už mi to nedobíjí, mají délku asi 4mm.
Díval jsem se na www.mjauto.cz ale nic tam není pouze celý alternátor.
-
Martin Dobrodinec
Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.Martin Dobrodinec píše:Uhlíky jsem vyměnil a nic, pořád žádná změna. Při vypnutem klíčku v poloze před startováním má svítit kontrolka baterky. Mě nesvítí, nevíte čím to může být? Jinak mi se zdá že lehounce svítí. A před tím než mi to zacalo blbnout tak problíkavala... Nevíte někdo čím to je?
-
Martin Dobrodinec
Žárovka je dobrá, ale auto nedobíjí...Venca píše:Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.Martin Dobrodinec píše:Uhlíky jsem vyměnil a nic, pořád žádná změna. Při vypnutem klíčku v poloze před startováním má svítit kontrolka baterky. Mě nesvítí, nevíte čím to může být? Jinak mi se zdá že lehounce svítí. A před tím než mi to zacalo blbnout tak problíkavala... Nevíte někdo čím to je?
Nevíte někdo jestli tam je něco jako diodový mustek?
Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.Martin Dobrodinec píše:Žárovka je dobrá, ale auto nedobíjí...Venca píše:Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.Martin Dobrodinec píše:Uhlíky jsem vyměnil a nic, pořád žádná změna. Při vypnutem klíčku v poloze před startováním má svítit kontrolka baterky. Mě nesvítí, nevíte čím to může být? Jinak mi se zdá že lehounce svítí. A před tím než mi to zacalo blbnout tak problíkavala... Nevíte někdo čím to je?
-
Martin Dobrodinec
Žárovku v budíkách? To je možné že při špatném kontaktu mezi alternátorem a žárovkou v přístrojovce nebude dobíjet altik baterku?Venca píše:Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.Martin Dobrodinec píše:Žárovka je dobrá, ale auto nedobíjí...Venca píše: Prohlídni samotnou žárovku, jestli má dobrý kontakt s deskou plošných spojů.
Momentalně jezdím že vozím nahradní baterku a strídavě je dobíjím doma, ale už mě to začína pomalu sr...
Pokud není funkční okruh kontrolky dobíjení, alternátor se nenabudí a tedy ani nedobíjí.Martin Dobrodinec píše: Žárovku v budíkách? To je možné že při špatném kontaktu mezi alternátorem a žárovkou v přístrojovce nebude dobíjet altik baterku?
Momentalně jezdím že vozím nahradní baterku a strídavě je dobíjím doma, ale už mě to začína pomalu sr...
-
Martin Dobrodinec
Hmm, je to možné, od te doby co mi to nejde, tak se mi zdá že při otočení klíčkem do polohy at naskočí kontrolky a při vypnutí klíčku vždycky neco jemne zarachotí v přístrojovce.
Dneska se na to podívám, a dám vědět jestli to bylo tím, ikdyž zdá se mi že i při nastartovaném autě kontrolka baterky lehounce svítí.
Dneska se na to podívám, a dám vědět jestli to bylo tím, ikdyž zdá se mi že i při nastartovaném autě kontrolka baterky lehounce svítí.
-
Martin Dobrodinec
Tak jsem to včera rozebral očistil všechny kontakty pohýbal s dráty a už to jde. Díky hošiVenca píše:Pokud není funkční okruh kontrolky dobíjení, alternátor se nenabudí a tedy ani nedobíjí.Martin Dobrodinec píše: Žárovku v budíkách? To je možné že při špatném kontaktu mezi alternátorem a žárovkou v přístrojovce nebude dobíjet altik baterku?