Pomoc s centrálem
-
Martin Dobrodinec
Pomoc s centrálem
Zdravím všechny..
Potřebuji radu, nedávno jsem si koupil DO ke svému stávajícímu origo BMW centrálu. Zapojil jsem to a všechno šlo asi měsíc v pohodě a zničeho nic mi přestal jít centrál kompletně. Takže ani při otočení klíčkem v kterémkoliv zámku se central neozve. Nevíte kde hledat závadu? Pojistky jsem prošel a origo jednotka centrálu má všechny dráty ok.
Myslíte že by z ničeho nic odešla jednotka origo centrálu.
Děkuji za jakoukoliv radu...
Potřebuji radu, nedávno jsem si koupil DO ke svému stávajícímu origo BMW centrálu. Zapojil jsem to a všechno šlo asi měsíc v pohodě a zničeho nic mi přestal jít centrál kompletně. Takže ani při otočení klíčkem v kterémkoliv zámku se central neozve. Nevíte kde hledat závadu? Pojistky jsem prošel a origo jednotka centrálu má všechny dráty ok.
Myslíte že by z ničeho nic odešla jednotka origo centrálu.
Děkuji za jakoukoliv radu...
to by fungoval aspon zamek kufru a nebo u spolujezdce.spis bych videl problem jestli jde do ridici jednotky stava a ne¨bo jestli ti nenateklo do ridici jednotky voda a nevyhorela ti.taky se to stava nechce se tomu verit ale stava a je to moje vlastni zkusenost. 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
-
Martin Dobrodinec
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pravdepodobne je v prdeli tepelna pojistka v RJ.... rozkuchej ji a zkontroluj, je to takovej plisek postavenej na stojaka a jednim koncem naletovanej na tistaku a druhym o odporMartin Dobrodinec píše:Štáva tam jde, a origo centr. jednotka vydává puls při odemknutí dveří, ale nic se nedeje. Tak nevím. Nemá někdo na puijčení jednotku centrálu na E30 4dveř???
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
Martin Dobrodinec
Dneska na to možná mrknu, díky.Max-Max píše:pravdepodobne je v prdeli tepelna pojistka v RJ.... rozkuchej ji a zkontroluj, je to takovej plisek postavenej na stojaka a jednim koncem naletovanej na tistaku a druhym o odporMartin Dobrodinec píše:Štáva tam jde, a origo centr. jednotka vydává puls při odemknutí dveří, ale nic se nedeje. Tak nevím. Nemá někdo na puijčení jednotku centrálu na E30 4dveř???
-
Martin Dobrodinec