děkuji.
zapalování - dotaz
zapalování - dotaz
potřeboval bych vědět, kterej kabel (barevné označení) u zapalování je ten co dává po otočení klíčkem povel startéru - startuj
nějak jsem tam šermoval zkoušečkou, ale na nic jsem nepřišel. Než abych něco zkoušel, tak bych raději nejprve nějakou radu.
Jedná se o 325i chrom.
děkuji.
děkuji.
E30 325i
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: zapalování - dotaz
tenkej kabel na svorku.... barvu nevim. U chromu sem se setkal asi s 3mi druhy starteru s ruznou kabelazi, kazdopadne tlustej trvalej + a spoustec + od klicku tam je vzdy, obcas je tam navic jeste jeden funkcni ktereho sem nepatral. Kolik mas kabelu ke starteru?Klakson píše:potřeboval bych vědět, kterej kabel (barevné označení) u zapalování je ten co dává po otočení klíčkem povel startéru - startujnějak jsem tam šermoval zkoušečkou, ale na nic jsem nepřišel. Než abych něco zkoušel, tak bych raději nejprve nějakou radu.
Jedná se o 325i chrom.
děkuji.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
je tam červenej + stálej, fialovej + 1. stupeň, zelenej + 2. stupeň, černej -, potom 2 kabliky co vedou k ovládacím páčkám blinkrů atd.. a potom 2 slabí kabliky v jednom je + a vdruhým -,
myslel jsem že tam bude jeden bez napětí a po otočením klíčku přes něj pustím + do startéru
ale všechny jsou již pod napětím, napadá mě třeba jestli v tom jednom slabým kabliku se nezmění - v + pří startování, fakt nevím, to už je na mě moc 
myslel jsem že tam bude jeden bez napětí a po otočením klíčku přes něj pustím + do startéru
E30 325i
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jo ty myslis od spinacky, ja myslel ze se ptas na zapojeni starteruKlakson píše:je tam červenej + stálej, fialovej + 1. stupeň, zelenej + 2. stupeň, černej -, potom 2 kabliky co vedou k ovládacím páčkám blinkrů atd.. a potom 2 slabí kabliky v jednom je + a vdruhým -,
myslel jsem že tam bude jeden bez napětí a po otočením klíčku přes něj pustím + do startéruale všechny jsou již pod napětím, napadá mě třeba jestli v tom jednom slabým kabliku se nezmění - v + pří startování, fakt nevím, to už je na mě moc
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220