324 td
324 td
Zdravím všechny!!!Potřeboval bych opět poradit protože si zase nevím rady!Rano když příjdu k autu a chci ho nastartovat tak se mi to podaří až na po5 (předtím to bylo hned) ale přitom mi pořád svítí kontrolka žhavení a shasne shruba až po 5 min co se motor trochu zahřeje...taky sem si všiml že dokud to žhavení nepřestane svítit tak rozjet se s autam ale i samostatná jízda autem by se dala přirovnat k škodě 120...no prostě hrůza....Tak jestli někoho něco napadne tak se ozvěte budu jen rád
-
324TD
Vyndej žhavící svíčky a vyzkoušej je všechny venku, kontrolka žhavení musí zhasnout pokud jsou všechny svíčky v pořádku! Pokud je špatná ( i jedna) žhavení ti nezhasne. Jiný problém v tom podle popisu nevidím.
Re: 324TD
ja mel spatny 4 zhavicky,a zhaveni zhaslo akorat se ti nerozsviti zelena kontrolka (uvolneny start),ale samo ze na tom nic nemeni ze ty zhavicky muzou byt spatny.Jan Pavlinský píše:Vyndej žhavící svíčky a vyzkoušej je všechny venku, kontrolka žhavení musí zhasnout pokud jsou všechny svíčky v pořádku! Pokud je špatná ( i jedna) žhavení ti nezhasne. Jiný problém v tom podle popisu nevidím.
BMW e34 525 tds Touring
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
ex 318i M10, e28 524td,e30 324d
324td
Jenže mi je záhadou že když už se motor nakopne a chvíli vrní na volnoběh tak kontrolka zhasne a pak je klid po pěšině...až když zas motor uplně vychladne tak se zas rozsvítí...no a právě poslední dobbou se mi zdá že i ten výkon motoru rapidně ochabl...Chci třeba přidat plyn a nic...prostě noha až na podlaze a nic...až jak párkrát prošlápnu plyn tak teprve pak se začíná rozjíždět...Fakt příště už jedině benzín!!!!