PROSIM PORADTE OHLEDNE MOTORU !!!!!
- psychorider69
PROSIM PORADTE OHLEDNE MOTORU !!!!!
Dobry den, zdravim vsechny ... mam bmw e30 318i .. mma poruchu a netusim co to je ... silene mi mlati motor ...auto jede, ale neco opravdu moc mlati ... stalo se mi to za jizdy .... neco zacalo nejdriv trochu a nejednou hodne mlatit .... auto chciplo a svitilo mazani ..... po nastartovani auto jelo dal ... ale radsi s nim nejezdim . protoze po natoceni to v motoru opravdu hodne mlati .... prosim poradte .... 

- psychorider69
- psychorider69
- psychorider69
No právě že to je nejspíš spodek KO, aspoň podle popisupsychorider69 píše:a nicim jinym by to nemohlo byt?? jako me ted mazani uz nesviti ... auto nastartovat jde, vse ok ..jen ty sileny rany no .... kdyz to bude spodek motoru, tak se asi nedoplatim co? a za tesneni dam prej 1500?

No smoke, no fun...

- psychorider69
Podle mně je to vlivem opotřebení. Nebo je taky možnost nekvalitního oleje, nedostatečného tlaku oleje a tím pádem neodstatečného mazání, nevim. je to věc osudu
Mně taky prasklo vhadlo enom tak z ničeho nic. Ty motory už toho mají plno odkrouceného, takže se taky neni čemu divit, že se takovéto věco občas vyserou 

No smoke, no fun...

- psychorider69
To ti nikdo neřekne.psychorider69 píše:takze me ta oprava vyjde na kolik???
Přes monitor do tvýho motoru nikdo nevidí.
GO motoru (skutečně GO, ne leštěný prdy) je záležitost na desítky tisíc.
Lze třeba sehnat funkční motor za 3000,-, záleží, co máš za typ.
Nikdo ti ale nezaručí, jak dlouho na něj budeš jezdit.
- psychorider69
- psychorider69
takovyhle analyzy
hele takhle tito opravdu nikdo nerekne...oprava muze byt draha a muze to byt i malickost ale v tvem pripade tipuji neco zasadnejsiho a jestli ti tesneni za 1500 prijde drahy atd... tak si snad radsi kup jine auto
320i cabrio - 320ia cabrio - E39 M5 - Husqvarna 410 te
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
Je těžké být debilem, konkurence je moc velká
Re: takovyhle analyzy
souhlas anebo sis mel koupit auto v dobrem technickem stavu, do kazdeho auta musis vrazet penize. Hodne lidi si mysli ze staci pouze dolivat benzin, olej a vodu do ostrikovacu cas od casu se na starych autech neco pokazi, ale nemyslim si ze nahradni dily na E30 jsou drahe, popripadne z vrakoviste se daji sehnat za par šušňujendaE30 píše:hele takhle tito opravdu nikdo nerekne...oprava muze byt draha a muze to byt i malickost ale v tvem pripade tipuji neco zasadnejsiho a jestli ti tesneni za 1500 prijde drahy atd... tak si snad radsi kup jine auto