Samosvor (důležité)
Samosvor (důležité)
Naboural jsem e30 325i (tady foto) a jěště jsem nestihl zjistit jestli tam je samosvor nebo není, nevíte jak to zjistit? Skoušel jsem to když to bylo zvednutý (celý auto), kámoš chytnul jedno kolo, aby se netočilo a ja s tím druhým bezrproblému točil, to by nasvedčovalo tomu, že tam není, ale nejsu si právě jistej jestli to takhle na 100% poznám. Když jsem jel do zatáčky na dvojku a přidal sem trochu plynu tak se to urvalo skoro samo a když sem jel asi kilo na trojku do mýrný zatáčky a trochu na to šlápl tak se to hned začalo přetáčet a na asfaltu při rozjezdu to jednou udělalo 2 čáry víckrát sem to neskoumal (měl sem ho 6 dní)
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Kdyžtak pokud ste zvědaví tady info o bouračce bmw-e30-325i-vs-vw-jetta-t39026.html
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Lukas325e píše:Udělej to zvedni heverem zadek auta vyřaď a zatoč jedním kolem pokud se druhý kolo bude točit stejnym směrem kam budeš otáčet jde o SAMOSVOR pokud na druhou tak nikoliv
kdyz bylo auto na zvedaku, tak jsem tocil kolem a druhe se tocilo stejnym smerem, a ptal jsem se serviska proc se netoci na druhou stranu. Tak pak on stal u jednoho a on druheho a tocily jsme kazdy na opacnou stranu. jinak na stejnou. Kua. Do pici. Po pice
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
No, popisuješ to sice tak, že to nechápu, ale pokud ho tam máš, tak gratulujumarlin píše:Lukas325e píše:Udělej to zvedni heverem zadek auta vyřaď a zatoč jedním kolem pokud se druhý kolo bude točit stejnym směrem kam budeš otáčet jde o SAMOSVOR pokud na druhou tak nikoliv![]()
![]()
ty woe, ja mam na aute samosvor
kdyz bylo auto na zvedaku, tak jsem tocil kolem a druhe se tocilo stejnym smerem, a ptal jsem se serviska proc se netoci na druhou stranu. Tak pak on stal u jednoho a on druheho a tocily jsme kazdy na opacnou stranu. jinak na stejnou. Kua. Do pici. Po pice![]()
![]()
No smoke, no fun...

tak se zkus rozjet tak, ze pod jednim kolem budes mit travu, pod druhym asfalt, to poznas. mozna by to na nem taky mohlo byt napsany...marlin píše:hele, stopro si zas tak jisty nejsu, ale kdyz se rozjizdim u nas na ceste (neasfaltka) tak nechavam dve cary. Musim jeste jednou prubnout zvedak test
BMW 323i E36
Tak tak. Toto je podle mně nejjistější metoda, jak to zjistitpaveld píše:tak se zkus rozjet tak, ze pod jednim kolem budes mit travu, pod druhym asfalt, to poznas. mozna by to na nem taky mohlo byt napsany...marlin píše:hele, stopro si zas tak jisty nejsu, ale kdyz se rozjizdim u nas na ceste (neasfaltka) tak nechavam dve cary. Musim jeste jednou prubnout zvedak test
No smoke, no fun...

tady to máte sepsaný komplet
jak-poznat-samosvorny-diferencial-jeho- ... 13347.html
jak-poznat-samosvorny-diferencial-jeho- ... 13347.html
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry