Zkouska ze Spalovacich motoru - historka

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Zkouska ze Spalovacich motoru - historka

Příspěvek od Uli_d » 04. 02. 2004 10:16

Vcera sem byl na zkousce z predmetu "Spalovaci motory" - zkousi to clovek o kterym se vi ze to zasadne napoprvy nedava a tak sem tomu zas tolik nedal - rikal sem si pudu si pro datum a priste to snad vyjde a nebo napotreti - protoze se taky vi, ze to nakonec namaze. Kdyz sme cekali na chodbe prisel k nam jedem borec z vyssiho rocniku a popsal nam jak to bylo u neho ...

Prvni termin - otazka v testu - vstrikovaci tryska (nakreslit, posat, vypocty tlaku a pod.)
Zkousejici: "Co je tohle?"
Zkouseny: "Tryska."
Zkousejici: "Tohle ze je tryska? Takhle vypada tryska..." a nakreslil skoro to samy "Prijd priste."
Druhy termin - otazka v testu - vstrikovaci tryska (nakreslit, posat, vypocty tlaku a pod.)
Zkousejici: "Tohle ze je tryska? A kde si vzal tenhle vzorec"
Zkouseny: "Ze skript."
Zkousejici: "To mne nezajima - to si musis odvodit. Prijd priste."
Treti termin - otazka v testu - vstrikovaci tryska (nakreslit, posat, vypocty tlaku a pod.)
Zkousejici: "Tohle ze je tryska? Pokolikaty tady jses?"
Zkouseny: "Potreti."
Zkousejici: "Hmmm. To neni zas tak spatna tryska...."
:D :D :D

No jak sme dopadli my? Protoze jsme vsichni byli poprvy, tak nas vsechny vyhazel. Tak priste.

Thunder

Příspěvek od Thunder » 04. 02. 2004 18:51

To seš taky na strojárně ČVUTu? Já sem zatím v prváku, tak doufám, že takovýho nikoho mít nebudu. Dost mě prudí, chodit na zkoušky dvakrát nedej bože i potřetí!!! Tak hodně úspěchů v dalších zkouškách :lol:
BMW - životní láska, životní styl...

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 04. 02. 2004 19:26

Ačkoli to zní neuvěřitelně - tak to bejvá. Sám jsem něco podobnýho několikrát zažil a asi ještě zažiju.

"Kde to máte-tady-ale nemáte to-dyk to tady je-aha no jo, ale nemáte to podtržený-přijďte příště až to opravdu budete umět, todle je na trojku opravdu málo" :shock: A já čumím jak trubka a jedu domů hledat pistol.
Vůbec se nedivím případům, kdy žák vezme na kantora mačetu :roll:

Jo jinak před vchodem strojárny v Dejvicích jsem skoro každý pondělí viděl docela gutn e30.
Nebyl jsi to Ty Thundere?
Strojaři dej si pozor v létě na Slance-je to prosejvačská extrtřída ten to často nedává ani na pošestý. Dostat Rudyho Slance na šestej pokus znamená většinou odchod ze školy-ten se s tím nese.e.
BMW The Ultimate Driving Machine

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 04. 02. 2004 23:31

Ja sem v Suchdole na hnojarne - Technicka Fakulta. Na CVUTu sem byl 2 roky, ale na FELu.

Thunder

Příspěvek od Thunder » 06. 02. 2004 00:41

Jo jinak před vchodem strojárny v Dejvicích jsem skoro každý pondělí viděl docela gutn e30.
Nebyl jsi to Ty Thundere?

Bohužel nebyl. Já jsem zatím bez bawca, ale když to dobře pude, v létě si něco koupím.Zatím jen chodím a slintám kolem každé e30ky :oops:

Kdo je Slanec? Něco mi to říká, nemá on matiku? Pokud jo, mám ho z přednášek a vypadá úplně v poho. Pořád nadšeně vykládá o nějakým svým Skeptik klubu a vypadá to, že je rád, když se tváříme, že mu to žerem. Jinak s matikou nejsem moc kamarád, ta mi moc nesedla. Přijde mi, že je celá jen o tom, jak jednoduchý věci z gymplu podat tak složitě, že je skoro nikdo nepochopí.Už se celej třesu na zkoušku příští pondělí...

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 06. 02. 2004 04:14

Thunder píše: Kdo je Slanec? Něco mi to říká, nemá on matiku? Pokud jo, mám ho z přednášek a vypadá úplně v poho. ...
Ty tam moc nechdíš, co. :D Toho vola ztím nemůžeš znát, asi.
Slanec neučí matičku. Rudolf Slanec je vedoucí katedry(ani nevim jak se ta katedra jmenuje-Slancova). Učí v letním semestru a dál konstruování. S matikou nemá nic společnýho, snad matiku ani neumí-vůbec v tom nevidí :D
Na přednášky je uplně boží, samá sranda, takovej milej šedivej pán.
U zkoušek je taky moc milej :twisted: on se vlastně furt usmívá, je to takovej slaďouččkej pán. Ale kdyby se bral průměr prosetejch lidí, tak by měl asi 99%-je to zabiják.

adam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam » 06. 02. 2004 21:14

heh, minuly tyden (27-30.1.) jsem tam taky pochodoval, ale do budovy kousek vedle - delal jsem prijimacky na architekturu ;) na strojarne jsme meli testy (btw: mate tam cool vytahy ;) a taky jsem tam par e30 videl, ale uz moc nepamatuju jake :roll:
snílek

Thunder

Příspěvek od Thunder » 06. 02. 2004 21:16

Jo já už vim kterej! Měl jsem ho z přednášek na technický kreslení! To je přesně on, miloučkej šedivej a vypadá jako nejhodnější učitel na planetě. No holt tichá voda břehy mele... :-)
A Ty ještě studuješ strojárnu?

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 07. 02. 2004 13:50

Zatím se jim nepodařilo mě vyhodit, takže se tam stále potuluju. :D
Doufám, že se mi podaří přežít. Už jsem měl párkrát namále-na červenej diplom jsem nejel hned od první zk. :D Ale zatím si furt myslím, že ten hajzlpapír stojí za to ponižování, i když bude jen v modrým tubusu.:roll: :D

Thunder

Příspěvek od Thunder » 07. 02. 2004 19:18

Tak to máš pravdu. Zvlášť když jde člověk z gymplu tak mu ani nic moc jinýho nezbývá, než tu vejšku nějak přetrpět. Ona sice beztak přijde nějaká celosvětová krize a bude úplně jedno, jestli máš základku nebo výšku, pač práce stejně nebude, ale třeba to nebude tak brzo.. :lol:

Odpovědět