to bych musel to levytko jeste mit a navic zejtra s tim autem potrebuju nekam jeste jet a v utery taky az ve stredu to rozeberu.je to auto a to ma jezdit a ja ho ted potrebuju takze ty dva dny to jeste vydrziSopťa píše:Kurva změř to a neteoretizuj tu furt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rovnani hlavy na R6?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Mi je uplně u prdele jestli potřebuješ jezdit nebo ne A jestli tu hlavu sundáš v pondělí nebo v úterý nebo až se uzdravíš založil si tady téma jestli se musí sundat potrubí tak to zas nerozváděj v hovna. Kdybys sis otevřel kapotu a podíval se jak to vypadá tak ti musí být jasné že s potrubím se to bude frajerovi asi dost blbě upíat na frézu nebo magnetku (i když znám taky takové střelce) Co takhle někdy zauvažovat nad problémem hm? Bude z tebe policajt tak určitě nemůžeš být zas až tak hloupý jak se tady jevíš tak zkus to někdy.
promin ja jsem nikdy nenechaval rovnat hlavu a uz vubec netusim jak se to dela a na cem jak ten pristroj vypada.zeptal jsem se normalne a ten dement adam mel zase akorat kecy tak mi nepis ze jste mi normalne odpovedeli kdyz normalni odpoved neni vim ale nereknu.jak malej parchant.jeste nez jste mi to napsali ze to nejde tak jsem radsi obvolal kamose a dostal jsem tip na chlapa a cislo kterej to dela.zavolal jsem mu a rekl ze to taky nekdo dela s tim ale ze on by byl radsi kdybych mu ty svody a sani sundal.dekuju za odpovedi.me nekdy prijde ze vy ty posrany stary bavoraky berete moc vazne.kdyz nekdo napise ze je to kram tak hned pyskujete a pritom je to pravda ze e30 je straej kram
abyste se z tech aut jednou neposrali 
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 08. 04. 2007 20:26, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
diky moc konecne rozumna odpovedPinki píše:Já jsem si hlavu nechal stahovat o 1/10 mm a vyšlo mě to na 300.- bez natlakování ( s natlakováním + 500.-) a z hlavy jsem sundal sací a výfukové svody,všechny štefty tam zůstaly.
ja jsem volal tomu chlapovi a on rikal 550kc coz si myslim ze v praze ujde takova cenovka.jinak dela to na nejaky ty magnetce stejne vim prd co to je
ale jo ve stredu se na to vrhnu a snad ve ctvrtek bych mohl mu tu hlavu odvest
anoTweety píše:Já vůbec nevim, proč je na tomhle foru sekce technika a servis, když vlastně máme jen starý mrdky....
Vláďo ty vole
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel pravdu má zase Jirka325.
I přes srovnanou hlavu by se dycky měla přeměřit rovinnost plochy na bloku. I když je to litina. Nebo spíš právě proto. Nejde o nějaký zkorucení bloku, ale jak píše Jirka - je to v místech šroubů jakoby "vytahaný" a "propadlý" mezi válci,...
Takže, až tam dáš zpátky srovnanou hlavu, nový těsnění. Tak to může bejt čecko ještě horší než před tím.
BTW: nevíte někdo, kde jsou borci na "rovnání", tlakování bloků
I přes srovnanou hlavu by se dycky měla přeměřit rovinnost plochy na bloku. I když je to litina. Nebo spíš právě proto. Nejde o nějaký zkorucení bloku, ale jak píše Jirka - je to v místech šroubů jakoby "vytahaný" a "propadlý" mezi válci,...
Takže, až tam dáš zpátky srovnanou hlavu, nový těsnění. Tak to může bejt čecko ještě horší než před tím.
BTW: nevíte někdo, kde jsou borci na "rovnání", tlakování bloků
Naposledy upravil(a) DAN dne 08. 04. 2007 21:12, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já to chápu, ale některý řeči trochu přeháníš. Pochop že jsi na foru lidí, který to auto mají rádi. Aroznášet tady řeči, že zlatej Favorit nebo co...pochop že to tu moc lidí neslyší rádo (mimochodem patřím mezi ně). Jestli máš takový názor, prodej BMW, někdo kdo to má rád z něj sundá neony a hokejky a bude ho opečovávat s láskou. Ty kup eFko a buď spokojenej. Nechci urážet, ale pochop....forum.e30.cz
sorry za trochu OT...ale co je spatnyho na neonech? ja bych je na aute taky mel, nebyt linej, fakt se mi to libi.Tweety píše:Já to chápu, ale některý řeči trochu přeháníš. Pochop že jsi na foru lidí, který to auto mají rádi. Aroznášet tady řeči, že zlatej Favorit nebo co...pochop že to tu moc lidí neslyší rádo (mimochodem patřím mezi ně). Jestli máš takový názor, prodej BMW, někdo kdo to má rád z něj sundá neony a hokejky a bude ho opečovávat s láskou. Ty kup eFko a buď spokojenej. Nechci urážet, ale pochop....forum.e30.cz
BMW 323i E36
je to takovy moc F&F....paveld píše:sorry za trochu OT...ale co je spatnyho na neonech? ja bych je na aute taky mel, nebyt linej, fakt se mi to libi.Tweety píše:Já to chápu, ale některý řeči trochu přeháníš. Pochop že jsi na foru lidí, který to auto mají rádi. Aroznášet tady řeči, že zlatej Favorit nebo co...pochop že to tu moc lidí neslyší rádo (mimochodem patřím mezi ně). Jestli máš takový názor, prodej BMW, někdo kdo to má rád z něj sundá neony a hokejky a bude ho opečovávat s láskou. Ty kup eFko a buď spokojenej. Nechci urážet, ale pochop....forum.e30.cz
BMW E36 316i->BMW e36 325i coupe R.I.P.->e46 323i->e36 328i coupe ->e34 525iA->e36 316i compact->e36 323i coupe->e39 530d + e30 318i->e36 328i se svorem
) ->e46 318i LPG-> e39 530dA->e39 523i->e39 523iA->e36 318iS se svorem