Zahraty motor nestartuje

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Venca

Příspěvek od Venca » 08. 04. 2007 18:07

hawkhammer píše:co je k smíchu ?? :)
Ten vzduch - to sakra těžko.

Jinak - pokud ti to za tepla nestartuje, jak vypadají svíčky při takovým delším pokusu o start?
Je na nich vidět, že tam jde palivo?

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 13. 04. 2007 22:55

nechci zakladat novy topic, na poněkolikatem točeni nakonec mi to startuje vždy ale co jsem odpozoroval že když točim tak ne pokažde ale občas se stava že cely motor sebou přitom divoce mlati/skače nahoru-dolu v rytmu točeni až se klepe cely auto :shock: až mi prasknul vyfuk ve spoji dneska :D nakonec většinou chytne a často už až přestavam točit až na posledni chvili.

kurwa to asi nejtrapněši porucha co muže byt... jde maminka s holčičkou mě mlati motor jak o život malem vyskakuje zpod haubny a ne a ne chytnout... holčička "mami co to děla?" :shock: ... a maminka "ono mu to nestartuje viš" :oops: :evil:

sundam ještě parohy a vyměnim čidlo dnes/zitra doufam že ta nemoc chcipne :evil: kdyby někdo měl podobnou zkušenost a věděl co to způsobuje dejte vědět 8)
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 14. 04. 2007 07:11

ARMAN píše:nechci zakladat novy topic, na poněkolikatem točeni nakonec mi to startuje vždy ale co jsem odpozoroval že když točim tak ne pokažde ale občas se stava že cely motor sebou přitom divoce mlati/skače nahoru-dolu v rytmu točeni až se klepe cely auto :shock: až mi prasknul vyfuk ve spoji dneska :D nakonec většinou chytne a často už až přestavam točit až na posledni chvili.

kurwa to asi nejtrapněši porucha co muže byt... jde maminka s holčičkou mě mlati motor jak o život malem vyskakuje zpod haubny a ne a ne chytnout... holčička "mami co to děla?" :shock: ... a maminka "ono mu to nestartuje viš" :oops: :evil:

sundam ještě parohy a vyměnim čidlo dnes/zitra doufam že ta nemoc chcipne :evil: kdyby někdo měl podobnou zkušenost a věděl co to způsobuje dejte vědět 8)
A jak vypadají svíčky, když je po takovém dlouhém neúspěšném pokusu o start prohlídneš?

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 20. 04. 2007 19:20

konečně jsem se dostal k vyšroubovani sviček po dlouhym nenastartovani. auto stalo asi 2 hodiny po tom co jsem jezdil ale stalo na slunci. vůbec za horkyho počasi odmita startovat normalně skoro pokaždy :?

svičky jsou suchy a jsou šedo-hněde, čistil jsem je asi 500-800 km zpět a před tim asi 1000 km zpět a tehdy pokažde byli až na jednu černe a ne hnedo-šede.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Odpovědět