OP je prukaz s kterym muze nakladat jen osoba ktera jej vlastni takze tezko ti nekdo nekde rekne ze to cislo OP co ti napsal do smlouvy je platne nebo ne jen tak ... viz. ochrana osobnich udajuVlkec píše:Ale přece když s někým sepisuješ smlouvu tak nevím jak ty ale já chci vidět občanku. A to by ti pak mohli říct že je to tvoje povinost ověřit si totožnost.
Předvoláni k podáni vysvětlení
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Samozřejmě já jí chci vidět taky a hlavně chci vidět i koruny. Popisuji tady FIKTIVNÍ situaci, abych tím něco obešel - to potom tu OP asi NECHCI vidět, ne? Stal jsem se obětí podvodu a basta fidli a jsem rád, že jsem si auto nechal a nedal se napálit. Já si těžko budu ověřovat exstenci někoho. Je to prostě absurdní konstrukce, ale účelová. Prostě návrh, řešil bych to až podle dalšího vývoje.Vlkec píše:Ale přece když s někým sepisuješ smlouvu tak nevím jak ty ale já chci vidět občanku. A to by ti pak mohli říct že je to tvoje povinost ověřit si totožnost.
Tak jsem t u z výsledkem,miji tam pjeknej bordel na té asociaci pojistitelu.Podal jsem vysvjetleni kde jsem uvedl že jsem z nedbalosti,nevjedomosti,nezaplatil 3 měsíce pojištěni na auto a dostal jsem flastr 200 kč + 1000 kč za správni řizeni.Podle toho co tam řikal ten uřednik nedává vječi flastry.No a sazba tam je od 0 kč do 10 000 kč.
Tak jsem docela spokojenej.
Tak jsem docela spokojenej.
318i M10