Stop kouření
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
odpuštěnoAsmodeus147 píše:Ty jsi mi řekl zrovna tak!ales. píše:já sem naproto klidnej neboj, jen nemám rad když někdo mluvi o někom koho nezná a přitom ho oslovuje voleJá jsem s tím začal, přiznávám, ale ikdyž tě to tak urazilo, měl ses držet svých zásad a neoslovovat "vole" někoho, koho neznáš, tudíž mě!
![]()
Za vola se ti teda omlouvám a ať to tady nezasíráme, můžeme to dál řešit po SZ, jestli chceš! Jen ti chci říct, že toho vola jsem bral jako už zlidovělé oslovení (dotklo se tě - znovu se omlouvám) a toho osla, že ses nejspíš upsal a napsal jsi blbost...
![]()
Příjmi tedy mou omluvu!

ale to neni o tom, ze to je nezdravi, ale jak uz tu bylo nekolikrat psano - jsou to jen samy omezeni, vzdyt za chvili by ses venku ani nemohl usrat...DC píše:řekněte mi jedinej dobrej důvod proč zvyšovat svý zdravotní zatížení právě v dnešní době, kde se všechno hezky sčítá - ale jinak než postupným snížování těhle rizik cesta nevede; většina států si prošla fází kdy bylo kouření v módě, ale nyní už si to spočítali, že to fakt neni dobrý
PS: zkuste taky nachvilku všechno nepřepočítávat na peníze...
a nemyslim si, ze jako nekurak to mam tezky, pokud mi koureni vadi, nelezu do zakourenych hospod a tak...
BMW 323i E36
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
furt tady ale tocite o pasivnim koureni.... ja napriklad pokud sem s nekym na obede v kuracke casti, ac mam na to pravo, zeptam se spolupozirace jestli mu to nevadi ze si zapalim...bavme se v rovine, kdy sou lidi ohleduplni a berou ohled... je to o tom stejnym jako DC nebude vytacet motor s buracejicim vyfukem v podzeminch garazich pac bere ohled na jine kteri by ohluchli... pokud kourim, beru ohled a nikomu ten kour nefoukam do ksichtu nebo se otocim tak aby pripadnej vitr nefoukal na jineho... je to jenom o lidech, ne o peticich a zakazech... mimochodem vsechny staty v Evrope, pane DC, ktere tyhle zakazy prijali to nedelaji kvuli zdravi, ale kvuli preferencim pri volbach, nedelej si iluze jak moc zalezi na zdravi tve osoby nakymu politikovi, to je smesna predstava... volici sou volici a zakaz koureni je snadno a levne nahnatelenej volebni zisk... kdyby to politika myslela s mym zdravim vazne, v prvni rade by se zakazali avie a liazky ktere toho jedno auto do luftu pusti behem minuty tolik kolik ja s mym kourenim za 200 let
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- olda barta
Maxi, vystihl si to dokonale...Max-Max píše:furt tady ale tocite o pasivnim koureni.... ja napriklad pokud sem s nekym na obede v kuracke casti, ac mam na to pravo, zeptam se spolupozirace jestli mu to nevadi ze si zapalim...bavme se v rovine, kdy sou lidi ohleduplni a berou ohled... je to o tom stejnym jako DC nebude vytacet motor s buracejicim vyfukem v podzeminch garazich pac bere ohled na jine kteri by ohluchli... pokud kourim, beru ohled a nikomu ten kour nefoukam do ksichtu nebo se otocim tak aby pripadnej vitr nefoukal na jineho... je to jenom o lidech, ne o peticich a zakazech... mimochodem vsechny staty v Evrope, pane DC, ktere tyhle zakazy prijali to nedelaji kvuli zdravi, ale kvuli preferencim pri volbach, nedelej si iluze jak moc zalezi na zdravi tve osoby nakymu politikovi, to je smesna predstava... volici sou volici a zakaz koureni je snadno a levne nahnatelenej volebni zisk... kdyby to politika myslela s mym zdravim vazne, v prvni rade by se zakazali avie a liazky ktere toho jedno auto do luftu pusti behem minuty tolik kolik ja s mym kourenim za 200 let

BTW: těžko něco vysvětlovat těm, kteří jsou schopni si pro cigára dojít na benzínku i ve 2 hodiny ráno...že ano...

e36 323i coupe............
nechtel bych.... ale nenadelas nic....DC píše:okej, zeptam se ještě jinak
chtěli byste aby vaše děti klidně třeba od 10 let kouřili?
ja kouřím od 12 let.. teda to jsem mel jakysi prvni pokus......

dodnes me to sere , ze jsem to dal do huby , ale jak je zde jiz psano ,je to o slusnosti... take se ptam , jestli to nekomu nevadi.. a kde jsou deti tam proste nekourim.
porad alkohol , cigara a benzin budou patrit k jednem ze stezejnich ,,zajimavosti,, pro vladu co se DPH tyce.........
pravdou je ze uz jsem prokouril urcite fungl BMW......

jeste k tem detem... zakazane ovoce chutna nejlepe.. a kdyz budou kourit jeho kamaradi , taky zkusi.. a je pak na nem , jestli zacne nebo se mu to zprotivi..
Ja se po prvnim cigaru doblil , doma sem lamal otci cigara jako maly.... a nepomohlo nic..
jeden dobry kamarad , zapalili jsme si na pokus.... a uz to jelo.....

DC ty už to nekuř a ani nšnupej.DC píše:okej, zeptam se ještě jinak
V 10-ti by dostal přes držku, a byl by na par let pokoj.
Osobně považuju za duležite, vysvětlit dětem že kouření škodí zdraví,a jaky to ma nasledky.
Protože zakázané ovoce vždy nejlíp chutná.
Velice nechutný jsou obaly cigaret v australii, kde na krabičce jsou hezky vidět plíce, aorta plná sraček a podobně.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, pravdu díš. A pár facek, jak psal Lukas-e21 to nezachraní, protože to už je pozdě! Právě naopak, když dostane pár facek, tak si zapálí, ale za tvými zády, aby jsi to nepoznal! Protože to pro ně bude větší adrenalin, jestli na to rodiče přijdou, nebo ne! Btw a kde by na to ty děti braly peníze??SkejT píše:A my vsichni v klidu odpovime,ze bysme nechteli aby nase deti od 10 let kourily.Pokud dite zacne od 10 let kourit tak to neovlivni zadny zakaz koureni,ovlivni to pouze rozum ditete a vychova rodicuDC píše:okej, zeptam se ještě jinak
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
Jsem nekuřák, i když jsem taky hulil jak fabrika jeden čas.
Ale já se pod to nepodepíšu, je mi jedno jestli někdo hulí nebo ne, je to jen jeho věc a pokud je ohleduplnej k ostatním, tak to toleruju v pohodě. A s tím, že tolik lidí umírá na následky užívání tabáku, to bych zase tolik nepřeháněl. Je to prostě dost medializovaný, takže je to víc vidět. Ale třeba o tom kolik sraček možná i mnohem horších je v každý potravině, to už nikde nikdo nerozhlašuje. Všechno je jenom bussines, zdraví lídí nikoho nezajímá. Měl jsem možnost párkrát být ve firmách, kde se vyrábí uzeniny apod. To kdyby jste viděli, tak už nikdy salám nežerete. A těch chemikálií co se používá při výrobě všeho a člověk to pak v klídku spápne. Hlavně když jsou výrobní náklady co nejnižší a jsou z toho největší prachy, že má spoustu lidí rakovinu střev a všeho možnýho, to je každýmu jedno. Nedávno jsem někde četl názor jednoho odborníka na výživu a na férovku napsal to, že je přesvědčenej o tom, že farmaceutický společnosti dávno mají léky, který dokážou vyléčit rakovinu. Proč ale nejsou zveřejněný? Protože by samozřejmě přišli o ohromný zisky z toho, že lidi co mají rakovinu berou hromadu jinejch léků, který nefungujou. Takže že by se vláda tolik starala o zdraví lidí je nesmysl, jde opravdu pouze o populistický krok, jak psal Max-Max. Politici na lidi totálně serou, kromě období voleb. Myslím že už to mnohokrát dokázali. Howgh. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Nechapu argument, ze snaha zakazat koureni na verejnejch prostorach je populistickej krok k ziskani volicu, kdyz si vezmu jaky procento populace s volebnim pravem kouri... Spis si myslim, ze spoustu kuraku tenhle zakon nasere a tudiz od volby ty strany, ktera to prosazuje, odradi...
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
No vezmi to tak, že nekuřáků je taky spousta a ty si na svojí stranu rozhodně nakloní. Já nejsem proti zákazu na veřejnejch prostranstvých. Třeba na zastávkách apod. to chápu. Ale to už je zase na tom, že kdyby byly všichni kuřáci ohleduplní, tak odejdou stranou. Je mi ale jasný že většina náctiletejch na to v klídku s.re. Tohle podle mě ale nezmění ani zákaz, na zastávkách rozdávají pokuty už teď a vliv to moc velkej nemá.Leni píše:Nechapu argument, ze snaha zakazat koureni na verejnejch prostorach je populistickej krok k ziskani volicu, kdyz si vezmu jaky procento populace s volebnim pravem kouri... Spis si myslim, ze spoustu kuraku tenhle zakon nasere a tudiz od volby ty strany, ktera to prosazuje, odradi...

E30 340ic V8 6q- EX

nesmysl.. zanm spousty lidi , kterym rodice od mala hulili pod nosem.. a v zivote ani nezacali , nebot jim to zprotivili...lyon píše:Zapominas ovsem na jeden dulezity faktor a tim je vliv okoli. Kdyz rodice huli jak fakbrika, dite zacne taky a neprijde mu potom divne zapalit si kdekoliv a kdykoliv.SkejT píše:Pokud dite zacne od 10 let kourit tak to neovlivni zadny zakaz koureni,ovlivni to pouze rozum ditete a vychova rodicu
Neni vtipne jak majitele mrdek bez katu, nebo i s katem ale silenejma emisema resej nejaky blby cigarety ?
Co ti chudaci co musej v moste, brne, ceske lipe vdechovat pasivne kour a prach z gum a zvysene emise, jen proto, ze se par kokotu chce projet a zaradit si s autem ? Ti lidi za to taky nemuzou ze maj ve meste okruh a bydlej tam...a to ze bordel ze sosnovy je s prehledem slyset az na sidliste Spicak v Cesky Lipe...
Je to na hovno, je to nezdravy, je na tom zkurvena zavislost, ale zakon zakazuje tolik veci ktery se stejne hromadne delaj, ze reseni to neni...je to malichernost a volani po necem nerealizovatelnym, samotnyho me sere kolik prachu prokourim...pac jenom kdyz si to spocitam, tak mam infarkt malem z toho co penez to stoji, nez z toho nikotinu.
Jdu na cigaro
Co ti chudaci co musej v moste, brne, ceske lipe vdechovat pasivne kour a prach z gum a zvysene emise, jen proto, ze se par kokotu chce projet a zaradit si s autem ? Ti lidi za to taky nemuzou ze maj ve meste okruh a bydlej tam...a to ze bordel ze sosnovy je s prehledem slyset az na sidliste Spicak v Cesky Lipe...
Je to na hovno, je to nezdravy, je na tom zkurvena zavislost, ale zakon zakazuje tolik veci ktery se stejne hromadne delaj, ze reseni to neni...je to malichernost a volani po necem nerealizovatelnym, samotnyho me sere kolik prachu prokourim...pac jenom kdyz si to spocitam, tak mam infarkt malem z toho co penez to stoji, nez z toho nikotinu.
Jdu na cigaro

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to rekne jednoduse ale driv byly cigara vsude nikdo nic nezakazoval a ted najednou by chteli od lidi aby prestali na to co si je stat sam naucil? jednou to povolily a ted to chtej zakazovat? podle mne je to dost velka omezenost v mysleni.Urcite to neni zdravy ale nejhorsi je neco povolit a kdyz si par lidi zvykne tak to zakazat premejslejte lidi vy co nekourite vas se to netyka ale my kuraci proste mame svoje svobodny rozhodnuti v demokratickem state takze zakaz cehosi je utopie.Samozrejmne stat si u nas vzdy udela co chce.Bohuzel
Tel : 773 622 822