neresil bych typy aut, cim ruznorodejsi bmw tim lip,podauta nakonec,hehee. hlavne at je to setkani pozitivne myslicich lidi ohledne bmw a vseho kolem a kolem
Sraz Ostravsko,konkrétní info na str.6
to vite,ze bude i dalsi sraz, ja se chci mezi vama taky objevit..jednou mi to musi vyjit
. jinak co Hoskovice(Big BMW sraz) ?? pojede nekdo odtud?
neresil bych typy aut, cim ruznorodejsi bmw tim lip,podauta nakonec,hehee. hlavne at je to setkani pozitivne myslicich lidi ohledne bmw a vseho kolem a kolem
.
ex. BMW E30 316i
Do hoškovic chcu letos jet!RobCz píše:to vite,ze bude i dalsi sraz, ja se chci mezi vama taky objevit..jednou mi to musi vyjit. jinak co Hoskovice(Big BMW sraz) ?? pojede nekdo odtud?
neresil bych typy aut, cim ruznorodejsi bmw tim lip,podauta nakonec,hehee. hlavne at je to setkani pozitivne myslicich lidi ohledne bmw a vseho kolem a kolem.
Jinak k těm srazum na ostravsku.. nebylo by špatné dělat podobné akce co bude teď na mošnově aspoň jednou za dva měsíce a udělat z toho pravidelné akce...
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tak aby jsi pak neparkoval na střeše v příkopěferda píše:ferda napsal:
A Já budu parkovat kde ???????? Jedu s E21
DIX napsal:
šmarja, to se vyřeší až na místě!!! To není podstatné
Dělal jsem si srandu![]()
![]()
Na srázek se už těším a obědnávám slunečné počasí!!!Maximálně polojasno
HOTENTOT 

sraz
Dixi má pravdu vůbec by nebylo marné dělat takové srazy pravidelně.
Uvidíme jak se nám to vyvede tentkrát a tam už se nějak dohodnem. ŽE?
Uvidíme jak se nám to vyvede tentkrát a tam už se nějak dohodnem. ŽE?
Tak nějaké bližší info ohledně srazu.Plochu cca 100 metrů před ,nebo100m za motokáráma máme oficiálně zajištěnou (díky Pájovi
) s tím ,že bohužel se tam nebude smět driftovat ,asi i sprintovat
,vše záleží na našem přístupu a chování.Dozvěděl jsem se,(nebo spíše dočetl na www.tuning-forum.org.cz) ,že zrovna v tuto dobu tam nějaký sraz spáchali i nějaké "tuningové kluby" ovšem až po zveřejnění našeho srazu tady na fóru-každý si to přeberte jak chcete,mi osobně to není moc příjemné.Čas začátku akce bude přibližně v 14.hod.
Jinak by mělo být zajištěné nějaké jednoduché občerstvení (párek,pivo,limo apod),motokáry budou taky v provozu.
Nejsou to ůplně ideální podmínky, ale snad si všichni dobře pokecáme,poznáme se a snad i zablbnem.
Hlavně ať nám vyjde počasí a nálada.
Pinki
Jinak by mělo být zajištěné nějaké jednoduché občerstvení (párek,pivo,limo apod),motokáry budou taky v provozu.
Nejsou to ůplně ideální podmínky, ale snad si všichni dobře pokecáme,poznáme se a snad i zablbnem.
Hlavně ať nám vyjde počasí a nálada.
Pinki
- hajcman
- Kontaktovat uživatele:
Ja ja ja se taky hlasim na sraz
Ja se určitě taky přidám, nemám to daleko a aspoň se dozvím něco nového online 
POL tady ještě studuje?!pilot78 píše:Zdarec lidi!
Na sraz vyrazim vyrazime z Opavy i s POLem (ten asi vezme svuj 7er), pripojili bychom se k Opavanum na te JETce, + z Havru vyrazi Lukin a muj bracha s e36. Na tu show se uz moc tesim, beru fotak i kameru, takze pak muzem natocit nejaka best videa
Už se na vás těším kucí...
Jinak v pátek jsem v krnově potkal nějakého nečlena s e30kou a možná taky dorazí, jsem se ho snažil přemlovat jak kokot, tak jsem zvědav
HOTENTOT 

Já jsem psal o té ploše 100m před a 100m za motokárama,kterou by jsme měli oficiálně zajištěnou od majitele těch motokár a ten si nepřeje pálení apod.Tam vzadu by se (viz mapka) by se samozřejmě driftovat,pálit,sprintovat mohlo,ale je tam možnost, že přijede správa letiště i s policiímychal píše:Pinki: a to že se tam nesmí driftovat a sprintovat vymyslel kdo? Je to normálně přístupná plocha,a nikomu(krom policie ČR) není nic do toho co si s autem děláš, je tam max rychlost 30
Jde mi o to,že tam budou bohužel i jiné auta než BMW,tak jsem myslel,že bude lepší se od nich distancovat a mít svoji plochu prostě oficiálně zajištěnou od majitele těch motokár (má tu plochu 100m před a 100m za motokárama pronajatou).
hrabuvka
Chci se zeptat, jestli nema nekdo v planu se sejit nekde v ostrave a pak jet spanilku do mosnova, bydlim v hrabuvce, tak s nejakyma borcema co jsou ze zabrehu bychom mohli dat sraz treba na Aralce (OMW), nikoho z fora tu neznam ale kdyby jste neco takoveho planovali, tak to sem napiste, nebo dejte nejak vedet, diky
- Lukáš Konkolski
Tak jsme sehnali další dvě báwa,která by měla dorazit,..ale se mnou to vypadá špatně..V sobotu jsme byli u dvou lidí,co se hrabou jen v báwech..Prohrabali 6 různých věcí v motoru..(od vzd.váhy až po relátko..)..a kára si furt blbne..Prostě když ji trochu víc pohoním (třeba při honičce s Porsche
)..tak začne skákat,řvát a pak chcípne..Sakra..a nikdo neví,co s tím..Tak asi pojedu na sraz na laně..