1)Sundat i klapky a vyčistit pořádně?
2)Kam, do čeho vedou dvě malé hadičky s té velké gumy za váhou vzduchu?
3)Co s toho může bejt když šel bordel do motoru?
Díky za rady a odpovědi.
Hele nevim teď z hlavy, na to jsou tu větší odborníci, ale myslím že jedna vede z vačky. Musel bych koukat do motoru. Dát tam nějaké takové sítko já osobně nedoporučuju. Protože ten humus co ti to udělalo v tom sání ti to udělá na té bavlně a přestano to být průchozí. Kašli na to. Vyčisti to a jezdi dál, za rok to zase vyčisti. Kdyby to byl takovej problém, nějakej ten pátek by to do našich vozítek soudruzi jen tak nemontovaliE30is píše:To Tweety:
A co kdybych v těch hadičkách udělal nějaké sítko nebo filtr
![]()
Napadlo mě dát tam třeba vystřihnutej kousek z bavlněné nebo papírové dýchací roušky nebo něco takového aby prošel vzduch, ale ne bordel.
Obě jdou z hlavy
![]()
Ta co je blíž k váze vzduchu byla taky plná bordelu a ta druhá co je blíž klapkám byla suchá čistá
Ten origo přívod vzduchu není moc dobře udělanej, jak mi tuším říkal ,,318is" , moh by být lépe umístěn a na jeho začátek by se mohl dát trychtýřek, aby čerpal více vzduchu. Koupit novej papír filtr, nebo jej dobře omývat. No a pak si myslím, že už není moc argumentů pro takový ty barevný kuželíkyE30is píše: Na druhou stranu mě teď napadlo. Co kdyby se upravyl přívod do origo air boxu aby tam líp proudil vzduch, ale jinak vše bylo jak má a šlo to přes origo papírovej filtr...
Sice Green tvrdí, že jejich bavlněné filtry mají lepší proudění, ale zároveň si myslim, že asi i větší propustnost nečistot.
Zase "ale" Když bude dostatečně naimpregnovanej tak odolá i vlhkosti a prachu což papírovej asi moc dobře ne.
No nevim no, ale asi poputuje papírák na zpět. Jestli nevymyslim jinou variantu.
Vubec netusim, jak ty hadicky mas v aute natahany. Ale urcite bud OCT nebo filtrik, ne oboje dohromady. Nejlepsi bude, kdyz ti to nedko ukaze primo na tvem aute.E30is píše:To Speedy:
Takže jestli to dobře chápu tak tu první hadičku co je hned za váhou propojit přes OCT a tu druhou co je blíž klapkám ucpat?
Nebo to myslíš tak, že na tu první dát ten filtřík a OCT napojit na obě?