Pneuservis P 5,6,7
Pneuservis P 5,6,7
Nějaké doporučení, případně někdo pracuje či vlastní pneuservis v této lokalitě? Jezdil jsem k Procházkovi do Ruzyně (vlastně jsem k němu jezdil i předtim, když měl dílnu u sebe v garáži...)
, kvalita vždycky super, ale přezouváme toho hodně a s tim jak zdražuje cenu práce, tak to leze do tisíců... hledám tedy něco cenově příznivého.

- Lukáš Brandejs
Re: Pneuservis P 5,6,7
Když byl procházka ješě nad juliskou, tak za něco stál, ale teď je drahej jak kráva. Nedávno jsem byl v holešovické tržnici, 16" komplet přezutí, lepící závaží 620,-Marosh píše:Nějaké doporučení, případně někdo pracuje či vlastní pneuservis v této lokalitě? Jezdil jsem k Procházkovi do Ruzyně (vlastně jsem k němu jezdil i předtim, když měl dílnu u sebe v garáži...), kvalita vždycky super, ale přezouváme toho hodně a s tim jak zdražuje cenu práce, tak to leze do tisíců... hledám tedy něco cenově příznivého.
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
dobrej je taky penuservis Barum na Jeremiasce.je to kdyz jedes smerem od novejch butovic na stodulky tak pri pravy strane si toho vsimnes je to velkej jakoby sklad a maj tam i napisi Barum
ceny jaky maj ti ted nereknu nepamatuju si je a nechci lhat ale vzdycky jsem s nima spokojenej
jo a je to praha 5

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

nazuti a vyvaženi pneu na hole disky 400, jinde chtěji 600paveld píše:Taky něco přidám, je to sice pneuservis, ale mají také dost velký výběr ojetých pneu, cokoliv jsem sháněl, sehnal jsem u nich a ještě bylo z čeho vybírat, je to na Stodůlkách, konkrétně zde:
http://www.mapy.cz/?mapType=ophoto&zoom ... Pneuservis

Byl jsem vyzkoušet nový "pneuservis" http://www.apservis.com/?id=3 Nemají tam zvedák na auto, trvá jim to nehorázně dlouho, ale pan majitel si tam v klídku vykuřuoval viržínko a vrtal se ve staré motorce. Navíc při sebemenším zájmu okamžitě začal vysvětlovat záludnosti restaurování motoveteránů a působil sympaticky. Takže jsem sice přijel pozdě na schůzku, ale hodnotím jednoznačně kladně.
EDIT: Asi patří spíš do sekce "doporučení", tak to tam kdyžtak někdo, prosím, hoďtě.

EDIT: Asi patří spíš do sekce "doporučení", tak to tam kdyžtak někdo, prosím, hoďtě.