ze serva na neservo rizeni?
ze serva na neservo rizeni?
mam v haji servo nebo takhle ono chodi v pohode dokonce ani netece ale bohuzel ma vuli a uz me nebavi to poslouchat.jak vemu nejakou diru tak to hrozne zaboucha od kola.uz me to nebavi.rozhodl jsem se ze pujde pryc a jelikoz nemam na servo rizeni penize tak se toho luxusu vzdam a dam tam normalni neservo rizeni s tim ze to bude bez vuli.jen bych mel dotaz jestli jste to taky nekdo absolvoval?prece jenom jsem si na to servo zvykl ze to jde krasne z lehka(pri parkovani) a jenom se bojim(mam na aute kola 7x15 a gumy 195/50 R15)abych ten volant pri parkovani utahl a hlavne mam tam sesti valec takze je to i dost tezky na predek.pri jizde mi je jasny ze to uz neni problem utahnout ale pri tom parkovani.jde to hodne z tuha nebo se to da?kdo z vas ma na aute aspon podobnej rozmer pneu a velkikost rafku a nema servo?jak jsete s tim spokojeny?moc dekuju vlada 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: ze serva na neservo rizeni?
normalka , pokud nemas rucicky jak spejlicky a mas trosku sily aspon , tak to je bez problemu , no zezacatku se trosku nadres , preci jen zvyk je stara kosile , budes muset hold trosku vice zabrat , hlavne pri parkovani , ale jinak se to da . Ja mam to stejne co ty , 6tivalec 2.0 , bez serva a gumy mam taky ty samy co mas ty ) . Pred jizdou poradne pojist a neni problemvlada320 píše:mam v haji servo nebo takhle ono chodi v pohode dokonce ani netece ale bohuzel ma vuli a uz me nebavi to poslouchat.jak vemu nejakou diru tak to hrozne zaboucha od kola.uz me to nebavi.rozhodl jsem se ze pujde pryc a jelikoz nemam na servo rizeni penize tak se toho luxusu vzdam a dam tam normalni neservo rizeni s tim ze to bude bez vuli.jen bych mel dotaz jestli jste to taky nekdo absolvoval?prece jenom jsem si na to servo zvykl ze to jde krasne z lehka(pri parkovani) a jenom se bojim(mam na aute kola 7x15 a gumy 195/50 R15)abych ten volant pri parkovani utahl a hlavne mam tam sesti valec takze je to i dost tezky na predek.pri jizde mi je jasny ze to uz neni problem utahnout ale pri tom parkovani.jde to hodne z tuha nebo se to da?kdo z vas ma na aute aspon podobnej rozmer pneu a velkikost rafku a nema servo?jak jsete s tim spokojeny?moc dekuju vlada

se uvidi no asi do toho jdu prece jenomradsi budu posilovat za volantem ale budu mit za jizdy klid nez abych poslouchal to desny bouchani
.jinak nevis co vsechno je k tomu zapotrebi?hreben rizeni,obe tycky s tema kloubama na kterejch drzej cepy,cepy rizeni a takovej ten kloub co spojuje hreben s tyci rizeni pac je delsi nez ta ze serva.a to by bylo vse nebo se mam pripravit jeste na neco?jo a jeste jedna vec.je jedno z jaky motorizace to rizeni bude?neni nejaky treba min strmejsi?

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

jediny co je tam jeste nemeneny tak jsou loziska ta tlumicich.jinak jsou tam novy cepy rizeni.kosti vy stabilizatorech,cepy v ramenech vsechny a i silenbloky.mam to uz zkoukly a vim ze je to tim rizenim.ty loziska jsou taky v haji ty uz budu menit ale to rizeni ma fakt dost velkou vuli.hlavne to boucha na levy strane a zrovna na tu stranu to dostalo dvakrat ranu od obrubniku 

Sory za dalsi OT , ale nak mi nejde do hlavy co ti tam muze mit vuli . dit jedina mechanicka vec je tam hreben a nechce se mi verit ze by ten mel vuli (aniz by tek ) jeste jednou sory ale ja bych hledal jinde , treba v miste spoje spojovacky do hrebenu ( u toho kloubu ) uz jsem se s tim setkal ze byl najebanej zavyt a byla tam vule .
jo a jinak , ja bych se sezva nevzdal ...
jo a jinak , ja bych se sezva nevzdal ...
jj ty jsem zkousel.mel jsem sundany manzety a proste kdyz jsem to zvednul a vzal mi tata za kolo tak byla vule v hrebenu.v cepu nebyla vubec ten je novej.v ty tycce byla lahounka ale nic strasnyho ale v tom hrebenu to bylo znat proste to v nem bouchalo a i ten hreben se tak divne kinklal ze strany na stranu asi jak dostal ranu od toho obrubniku a jeste k tomu dvakrat tak to tam schytaly nejaky pozdra nebo neco co ten hreben vodi aby byl rovne.
nevim kazdpadne jsem si jistej ze vule je v nem