audio BMW E34
audio BMW E34
Chlapi v jednom tématu jsme tady nakousli osazení e34ky repráky a byla řeč o 8+1 se zesilovačem máte někdo tenhle originál v autě hrozně rád bych viděl alespoň fotky a mimochodem repráky jaké značky se montovali v prvovýrobě já měl vše nokia.
Naposledy upravil(a) Vlkec dne 18. 03. 2007 21:37, celkem upraveno 1 x.
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
jasně, sehnat se da všechnoLuter píše:a dá se sehnat do přístrojovky nové s lepším výkonem? já bych měl mít určitě origo ale značku jsem ještě nezjištoval..
PRODEJ a MONTÁŽ AUTOHIFI,
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
dost zalezi taky kolik to toho chces investovat a co od toho ocekavas, podle toho je pak jednoduzsi vybrat nejlepsi reseni
kldine mi napis an ICQ a neco vyberem
PRODEJ a MONTÁŽ AUTOHIFI,
v E32 mám origo bmw hifi system, je to 10x repro, mám pocit že taky Nokia ale jist si nejsem, vzadu v kufru je origo zesilovač včetně frekv. výhybek pro repro a to je to slabý místo, zesilovač je osazen TDA2005 což je na dnešní dobu málo, a tak šel koncák ven, zůstali jen výhybky. Radio používám SONY CDX M 1000TF výkon si nepamatuji a k dotvoření basů mám v kufru Magnat XCite 561 a bednu Magnat Neo Force 2100. A zvuk je myslím OK.
Pro fuga nemohl bys mi poslat fotku toho originálního zesilovače na email jirka.vlcek@seznam.cz. nebo alespoň co je to za značku? Dík
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
zesik
jestli ti jde o fotku podivej se sem
http://www.caraudio-service.ru/shtatniki-bmw.html
http://www.caraudio-service.ru/shtatniki-bmw.html