Jo tak tomu se říká práce, jo?!? Tak bacha aby jsi neumřel z přepracování.Zomb píše:cim dyl ve skole tim lip ale clovek tam nesmi byt kazdy den to je pak vopruz......
a "Míšánek" neodpovidej na muj prispevek jenom pisu co delam za praci ty borecku...
Co děláte za práci?
No smoke, no fun...

jenom si rejpni uz sem si na tebe zvik....
a babicku mam ale z duchodu mi nic nedava ani bych si to nevzal ale od statu dostava lowe na peci tak o ni mam peci za 4000 platim si zdravotni\socku a ruceni ferovej kseft za to ze ji ohreju obed
este abych se honil za praci.....
to vis "Míšánek" ne vsichni se narodili s takovou chuti do prace jako ty
tak si to uzij peace
a babicku mam ale z duchodu mi nic nedava ani bych si to nevzal ale od statu dostava lowe na peci tak o ni mam peci za 4000 platim si zdravotni\socku a ruceni ferovej kseft za to ze ji ohreju obed
to vis "Míšánek" ne vsichni se narodili s takovou chuti do prace jako ty
ty jsi karierista jako hovado koukam, ale tak hlavne kdyz ti to vyhovuje...Zomb píše:jenom si rejpni uz sem si na tebe zvik....
a babicku mam ale z duchodu mi nic nedava ani bych si to nevzal ale od statu dostava lowe na peci tak o ni mam peci za 4000 platim si zdravotni\socku a ruceni ferovej kseft za to ze ji ohreju obedeste abych se honil za praci.....
![]()
to vis "Míšánek" ne vsichni se narodili s takovou chuti do prace jako tytak si to uzij peace
BMW 323i E36
Beruf
Tak já babičku už nemám, mládí v pr..li, do důchodu daleko. Jsem hasič-strojník.
Na Českolipsku jezděte opatrně prosím, nerad stříhám BMW, trhá mi to srdce.
Na Českolipsku jezděte opatrně prosím, nerad stříhám BMW, trhá mi to srdce.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne 17. 03. 2007 13:04, celkem upraveno 1 x.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Právník - dělám hlavně nemovitosti (deregulace nájmu, vystěhování, koupě, spekulace
, právo společností (sročka, akciovky), smlouvy - občansko a obchodně právní. Ostatní věci dělám vzácně. Když by měl někdo problém, tak napište, když budu vědět poradím, když ne, tak něco vymyslíme.
Občas se dostanu k nějakým zajímavým nabídkám kolem bydlení v Praze, tak když budete shánět klidně kontaktujte.
OT: Zomba prostě normálně vyživují doma, jako myslím dost lidí tady, akorát to podal blbě, že je jako samostatnej.
Občas se dostanu k nějakým zajímavým nabídkám kolem bydlení v Praze, tak když budete shánět klidně kontaktujte.
OT: Zomba prostě normálně vyživují doma, jako myslím dost lidí tady, akorát to podal blbě, že je jako samostatnej.
- Lospiratos
Ja ted študuju
SoŠ civilniho letectvi tenhle rok madurida ...
Jinak delal jsem brigad ranec a ranec Treba i V MC shitu , makal jsem na stavbach atd....
ted kdyz je cas tak delam u taty rekonstrukce bytu , bytova jadra koupelny atd..Nastesti mame na letisti pracenou praxi sice to neni balik ,ale zaplat pan bu za ty dary....
Musim se uz zacit ucit
at uz to je za mnou ta matura..
Jinak delal jsem brigad ranec a ranec Treba i V MC shitu , makal jsem na stavbach atd....
ted kdyz je cas tak delam u taty rekonstrukce bytu , bytova jadra koupelny atd..Nastesti mame na letisti pracenou praxi sice to neni balik ,ale zaplat pan bu za ty dary....
Musim se uz zacit ucit
co děláte za práci
Snažím se velet skupině lidí, co dělají technickou a servisní literaturu někdy s větším, někdy s menším úspěchem 
-
Jirka 318i

a