Sada obsahuje: 1x čudlík s LED diodou + cca 40 cm kablík, 1x ten samý čudlík bez diody ( do páru na druhé dveře ), vypínač, 2x samolepka alarm s reg. číslem ( vnitřní ), nějaké spojky a konektory na vypínač, návod v němčině.
Možnosti zapojení:
1. Diodu lze připojit přímo na 12 V a bliká. Tzn. nejjednodušší je podle návodu ji přes vypínač připojit na 12 V
Důležité upozornění - pokud přehodíte polaritu, tj. plus a mínus, diodu zničíte !!!
Vzhledem k tomu, že jde jen o plus a mínus, lze využít i např.:
2. Přiložený vypínač použít jako tajný vypínač, diody potom funguje jako " kontrolka "
3. Připojit ji ke stávajícímu tajnému vypínači
4. Použít ji jako diodu ke stávajícímu alarmu, příp. paralelně k diodě alarmu
5. Podle fantazie kamkoli jinam

Foto:

Srovnání s origo čudlem na dveře

Mám těch sad cca 18, víc není a asi nebude. Samozřejmě jsou nové, nepoužité, jen ležely nějakou dobu ve skladu.
Cena za jednu sadu jen 130,- Kč.

Jak jsem zjistil, tak jen " alarm samolepky " stojí v tuzing shopu od 40,- Kč, takže celá sada je víceméně za cenu materiálu

Objednávky formou SZ.
Možnosti předání:
1. Pošta - pouze a jedině při platbě předem na účet. Poštovné 30,- Kč - bublinková obálka, doporučený dopis. Budu to posílat vždy nějak najednou, takže řekněme max. do týdne od obdržení platby. Po objednávce do SZ blokuju max. 5 prac. dní ( převod většinou trvá den nebo dva ). Číslo účtu zašlu SZ.
Na dobírku nezasílám - špatná zkušenost, je to drahé, nebavěj mě ty složenky, atd ...
2. Osobně u mě - po dohodě kdykoli, tj. cca 7 km od čerňáku
3. Osobně na nějakém srazu - vzhledem k tomu, že poslední dobou nějak nestíhám se zúčastňovat, pro tuto variantu budu blokovat pouze lidem, které znám