tak se pochlubte komu taky.....
nechce se mi tam jet samotnemu...
přišla mi pozvanka na xDrive den ve špindlu s BMW....
přišla mi pozvanka na xDrive den ve špindlu s BMW....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
chtel jsem se zeptat, jak se k takovym akcim da ziskat vstup?? vetsinou to funguje tak,ze kdyz si clobrda koupi v danem kramu jeden novy kram,tak je to asi standart,pozvanka se na promotion akci dostavi.. ale co my secondhand car vlastnici??
je tam nejaka moznost? nebo to mate vetsinou pres zname? diky.. a sorac,jestli to nekomu prijde hloupy dotaz, jsem z male velke vesnice,kde nikdo nic nevi 

ex. BMW E30 316i
A muzu se zeptat cim jste tam jeli...? Vim ze je to spis OT, ale zajima me to...vwpavel píše:tak si nas vcera bez jakekoli pozvanky sedlo 5 do auta. prijeli jsme tam, usmali se na hostesky a dostali VIP na vsechno vcetne sorbingu i lyzovani Kazdopadne nove trojkove coupe je nadherna vec!!! A trilitrova nafta s 500 nm a 231 konikama je neuveritelnej mazec!

Uplne tou nejosklivejsi tricou na svete. Bilym kombikem, na predek z obou stran nabouranym. A jeste jsme cestou prisli o zadni cast vyfuku na nejakym hopu pred SpindlemGangsta píše:A muzu se zeptat cim jste tam jeli...? Vim ze je to spis OT, ale zajima me to...vwpavel píše:tak si nas vcera bez jakekoli pozvanky sedlo 5 do auta. prijeli jsme tam, usmali se na hostesky a dostali VIP na vsechno vcetne sorbingu i lyzovani Kazdopadne nove trojkove coupe je nadherna vec!!! A trilitrova nafta s 500 nm a 231 konikama je neuveritelnej mazec!