Taky mas chyby, stejne jako ja i my vsichni. ale tohle je proste uz moc. a s prominutim clovek kterej to tu necha a nesmaze je peknej idiot. i kdyby byl vlada jakejkoliv je to jeho vec a kdyz ti to vadi nebo nekomu tak at ho ignoruje a ne mu pak delat peklo! clovek se pak divi co to tu je za lidi! Takovou vizitku udelat cloveku kterej je treba v normalnim zivote uplne super clovek se nedela prece....ale i kdyby nebyl tak nevidim duvod proc ho zesmesnovat!pkot píše:Urcite je lepsi starat se sam o sebe , ale myslim si ze by se timto mel nejdriv ridit Vlada. Jiank ja mam mladou a ne starouACAB píše:To je jedno jak to myslíš! Píše ti třeba někdo něco o tvojí starý? pokud teda nejakou máš.... Lepsi je starat se o sebe ne? Chtel bych videt treba tebe nebo kohokoliv z tech co sem o Vladovi pisou kdyby byli v jeho kuzi! a nezajima me jestli treba nekdo ma chytrejsi prispevky nez Vladapkot píše: Urcite prehanim, ale nemylsim to ve zlem . Jen jsem to dal jako prirovnaniA hlavne at se nendivi, ze se na jeho adresu dostane nake hanlive sluvko nebo neco podobneho, ne nadarmo se rika "s čím, kdo zachází, tím také schází" .
Proč mě nikdo nemá rááád ?
To jaky je Vlada v realnem case v komunikaci nemuzem moc resit , kdyz on nikam neprijede. Chapu ze clovek nema na benal , ale taky funguje MHD - no proste kdyby chtel tak na naky srazek se proste dostavi . Ale to ze se neukaze na zadnym, ve me nevyvolava velkou nadeji ze bude v realu jiny .ACAB píše:Taky mas chyby, stejne jako ja i my vsichni. ale tohle je proste uz moc. a s prominutim clovek kterej to tu necha a nesmaze je peknej idiot. i kdyby byl vlada jakejkoliv je to jeho vec a kdyz ti to vadi nebo nekomu tak at ho ignoruje a ne mu pak delat peklo! clovek se pak divi co to tu je za lidi! Takovou vizitku udelat cloveku kterej je treba v normalnim zivote uplne super clovek se nedela prece....ale i kdyby nebyl tak nevidim duvod proc ho zesmesnovat!pkot píše:Urcite je lepsi starat se sam o sebe , ale myslim si ze by se timto mel nejdriv ridit Vlada. Jiank ja mam mladou a ne starouACAB píše:To je jedno jak to myslíš! Píše ti třeba někdo něco o tvojí starý? pokud teda nejakou máš.... Lepsi je starat se o sebe ne? Chtel bych videt treba tebe nebo kohokoliv z tech co sem o Vladovi pisou kdyby byli v jeho kuzi! a nezajima me jestli treba nekdo ma chytrejsi prispevky nez VladaA hlavne at se nendivi, ze se na jeho adresu dostane nake hanlive sluvko nebo neco podobneho, ne nadarmo se rika "s čím, kdo zachází, tím také schází" .
Vžij se do jeho situace a prijel bys??nebo kdokoliv z vas?? Serte na něj jakej je, co dela, s kym chodi nebo co žere k obedu. Kdyz mi neco vadi, radsi to ignoroju. uprimne mi ho je uz lito a je mi jedno jestli stoji o moji litost! ale kdyz to ctu tak plno lidi by zaslouzilo lekci aby meli tak velky osobni problemy ze by v tu ranu zapomeli na Vladovi prispevky!pkot píše:To jaky je Vlada v realnem case v komunikaci nemuzem moc resit , kdyz on nikam neprijede. Chapu ze clovek nema na benal , ale taky funguje MHD - no proste kdyby chtel tak na naky srazek se proste dostavi . Ale to ze se neukaze na zadnym, ve me nevyvolava velkou nadeji ze bude v realu jiny .ACAB píše:Taky mas chyby, stejne jako ja i my vsichni. ale tohle je proste uz moc. a s prominutim clovek kterej to tu necha a nesmaze je peknej idiot. i kdyby byl vlada jakejkoliv je to jeho vec a kdyz ti to vadi nebo nekomu tak at ho ignoruje a ne mu pak delat peklo! clovek se pak divi co to tu je za lidi! Takovou vizitku udelat cloveku kterej je treba v normalnim zivote uplne super clovek se nedela prece....ale i kdyby nebyl tak nevidim duvod proc ho zesmesnovat!pkot píše: Urcite je lepsi starat se sam o sebe , ale myslim si ze by se timto mel nejdriv ridit Vlada. Jiank ja mam mladou a ne starouA hlavne at se nendivi, ze se na jeho adresu dostane nake hanlive sluvko nebo neco podobneho, ne nadarmo se rika "s čím, kdo zachází, tím také schází" .
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
VLADOACAB píše:jenze kdyz vam nestaci jeho omluva za to vsechno tak to je potom tezky! a pak kdyz nekam pise prispevky a jsou normalni tak hned ho nekdo schazuje, je to tu takova atrakce jak koukám! me uz neprijde trapny nejakej vladuv divnej prospevek ale VY co ste mu sem psali. tohle by melo skoncit!

Bohuzel nejsem vlada....jsem jen jeden z tech co má soucit a není svine k tem lidem ktery delaj nejaky chybyMaranelo píše:VLADOACAB píše:jenze kdyz vam nestaci jeho omluva za to vsechno tak to je potom tezky! a pak kdyz nekam pise prispevky a jsou normalni tak hned ho nekdo schazuje, je to tu takova atrakce jak koukám! me uz neprijde trapny nejakej vladuv divnej prospevek ale VY co ste mu sem psali. tohle by melo skoncit!![]()
no tak to je tvoje blbost, že si nechavaš utikat, bez placení......mě se to nestalo, a ani bych jim to moc nedoporučovalLuter píše:pravda pravda....by se divil kolik studentů jezdí tágem..a mají na to peněz....a ještě mladších jak 18....a když jsi chytrý a hlavně rychlý tak utečeš bez placení ...což se bohužel stáváLukas-e21 píše:mno by ses divil kolik studentiku v tvym veku jezdi tagem.......vlada320 píše:tak zaprvy uz vidim jak si 18letej student bude brat taxika dobra hovadina a druha vec.myslis si ze pojedu k benzince abych si koupil benzin za 60kc trochu blbost ne?já s tágem totiž jezdím

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
jak muže stačit omluva, když se jeden den omluví a druhej den ho nazve čurakem a podobně????? vyhrožuje mlacenim basebolkou atd......ACAB píše:jenze kdyz vam nestaci jeho omluva za to vsechno tak to je potom tezky! a pak kdyz nekam pise prispevky a jsou normalni tak hned ho nekdo schazuje, je to tu takova atrakce jak koukám! me uz neprijde trapny nejakej vladuv divnej prospevek ale VY co ste mu sem psali. tohle by melo skoncit!
clovek ma pocit ze si stejne furt dela srandu a omluvu nemysli vubec vazne.
Pro ty co se míchají do diskuse: Vláďa nepůsobí jenom tady na fóru, ale i na HTT foru, kde jsme ho poznali o něco víc a choval se úplně stejně jako tady neli hůř!!! Dost diskusí je tady smazáno, kde na i neurážlivou otázku reagoval tím, že někoho zmlátí bejzbolkou a nebo že má svoje prsty strčit svému psovi do pr*ele!
... a i samotné moderátory uráží hrubým vulgárním způsobem což si myslím že by si velká většina z nás ani nedovolila... Můžeme dát klidně hlasování na názory jestli se vláďa tady chová normálně a jestli jste s jeho reakcemi spokojeni!
Jeho chování vyprovokovalo k reakcím i úplně klidné a nekonfliktní lidi včetně mě! Jeden člověk tady dokáže rozbombardovat celé fórum a nasrat plno lidí!...Mnohokrát tady psal že tady skončí a podobně a bylo mu navrhováno, ať raději čte a nereaguje a nebo se aspoň pořádně vydýchá a rozmyslí si svou reakci!...
Mělo by se to už konečně začít řešit, dát mu třeba na nějaký čas ban a smazat podobné diskuse a dát mu šanci začít znovu (nejlépe pod jiným nickem)!!! Stejně to záleží jenom na něj jak se sám zachová!
Mě už to nebaví neustále číst jeho urážlivé a nevhodné reakce v každém třetím tématu...

Jeho chování vyprovokovalo k reakcím i úplně klidné a nekonfliktní lidi včetně mě! Jeden člověk tady dokáže rozbombardovat celé fórum a nasrat plno lidí!...Mnohokrát tady psal že tady skončí a podobně a bylo mu navrhováno, ať raději čte a nereaguje a nebo se aspoň pořádně vydýchá a rozmyslí si svou reakci!...
Mělo by se to už konečně začít řešit, dát mu třeba na nějaký čas ban a smazat podobné diskuse a dát mu šanci začít znovu (nejlépe pod jiným nickem)!!! Stejně to záleží jenom na něj jak se sám zachová!
Mě už to nebaví neustále číst jeho urážlivé a nevhodné reakce v každém třetím tématu...
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

nechapu proc porad dokola vytahujes to s bejsbolkou.takovy veci co pisu jsou az ve chvily kdy uz tohle vsechno preroste z hadky na to ze nekdo zacne urazet moji pritelkyni a moji rodinu vid MaxiDix píše:Pro ty co se míchají do diskuse: Vláďa nepůsobí jenom tady na fóru, ale i na HTT foru, kde jsme ho poznali o něco víc a choval se úplně stejně jako tady neli hůř!!! Dost diskusí je tady smazáno, kde na i neurážlivou otázku reagoval tím, že někoho zmlátí bejzbolkou a nebo že má svoje prsty strčit svému psovi do pr*ele!... a i samotné moderátory uráží hrubým vulgárním způsobem což si myslím že by si velká většina z nás ani nedovolila... Můžeme dát klidně hlasování na názory jestli se vláďa tady chová normálně a jestli jste s jeho reakcemi spokojeni!
![]()

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

jezdim, v praze.......Luter píše:Lukas-e21: mno sem tam se to stane....mi zatím jen 2x...ono za 50kč nestojí za to ho zbouchat a mít problémy potom...zvláště v tom množství co jezdíme se to ztratí...ty jezdíš nebo jezdils ? a popř. kde ? a sám na sebe nebo pod firmou ?
jo kvuli pade, bych ani nbevylejzal z auta......
jezdim pod dispečinkem............, v praze to jinak moc nejde......, 95%lidí si volá auta s dispečinku.
To Vlaďa: Naše odpovědi byly pouze reakce na tvé odpovědi!!! Proč nereagujem takhle na jiné lidi vocať ??? V čem myslíš že je chyba ??? V nějakém věku nebo snad v nicku?! Jsou tady i mladší lidi a myslím že i o dost inteligentnější než ty!
Kdyby ses na to vysral, tak by jsme to nechaly bejt... seš tady oblíbenej, jak nadrženej pes na přehlídce koček, tak by jsis to měl sám uvážit!!! Říká se, že chytřejší ustoupí... zkus to a dej si na nějaký čas s tímhle fórem pauzu jo
Kdyby ses na to vysral, tak by jsme to nechaly bejt... seš tady oblíbenej, jak nadrženej pes na přehlídce koček, tak by jsis to měl sám uvážit!!! Říká se, že chytřejší ustoupí... zkus to a dej si na nějaký čas s tímhle fórem pauzu jo

HOTENTOT