Proč mě nikdo nemá rááád ?
ty už bud zticha radši taky.Kubis píše:Myslim že to tady nejvíc vystihl paveld, když napsal :
Jo, kazdy obcas muze napsat nejakou kravinu, jsme lidi ne? Jenze nekdo se tu toho prilis chytil a uz mam pocit, ze ani tak nejde o to, co tu Vlada napise, ale o to, ze to pise proste prave on.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
vlada320 píše:a chces rict proc to nejlepe vystihl prave on?protoze on jedinej z tech co sem pisou me zna
Hm, a co my s tim??? Až se začneš chovat normálně a ne jak čůrák, kterej každýmu vyhrožuje že ho zbije basebolkou, a pak nemá koule na to aby na nakej sraz přijel, tak se k tobě lidi začnou chovat jinak.
l
Lukas-e21 píše:ty už bud zticha radši taky.Kubis píše:Myslim že to tady nejvíc vystihl paveld, když napsal :
Jo, kazdy obcas muze napsat nejakou kravinu, jsme lidi ne? Jenze nekdo se tu toho prilis chytil a uz mam pocit, ze ani tak nejde o to, co tu Vlada napise, ale o to, ze to pise proste prave on.
Je to jen můj názor, nemusíš mít hned blbé kecy.
M10 prodána, civic VTI prodáno, E39 530D
Rada: pročti si Vladikovo přispěvky(ty co tu zbyly.......a pak změníš názor.Kubis píše:Lukas-e21 píše:ty už bud zticha radši taky.Kubis píše:Myslim že to tady nejvíc vystihl paveld, když napsal :
Je to jen můj názor, nemusíš mít hned blbé kecy.
bylo to trochu vic zarezly a navic sem to delal pred barakem na parkovisti a hlavne me zpoamlilo to ze kdyz sem sundaval dif starej tak sem si nevsiml ze neslezl z kardanu a ten zadni dil kardanu jsem vytahl i s nim.
takze sem musel schazovat i vejfuk a davat zpatky na risky ten kardan
jinak bych to mel driv a pak jsem jeste asi pul hodiny cekal na kamose nez mi prisel pomoct ho tam dostat pac sam bych ho tam nedal.pod tim autem v leze je to proste moc tezky

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

pravda pravda....by se divil kolik studentů jezdí tágem..a mají na to peněz....a ještě mladších jak 18....a když jsi chytrý a hlavně rychlý tak utečeš bez placení ...což se bohužel stáváLukas-e21 píše:mno by ses divil kolik studentiku v tvym veku jezdi tagem.......vlada320 píše:tak zaprvy uz vidim jak si 18letej student bude brat taxika dobra hovadina a druha vec.myslis si ze pojedu k benzince abych si koupil benzin za 60kc trochu blbost ne?

e36 2.0
Ja jsem si menil dif na Vinohradech pred barakem- doma cca 1,5h, sam bez heveru .vlada320 píše:bylo to trochu vic zarezly a navic sem to delal pred barakem na parkovisti a hlavne me zpoamlilo to ze kdyz sem sundaval dif starej tak sem si nevsiml ze neslezl z kardanu a ten zadni dil kardanu jsem vytahl i s nim.takze sem musel schazovat i vejfuk a davat zpatky na risky ten kardan
jinak bych to mel driv a pak jsem jeste asi pul hodiny cekal na kamose nez mi prisel pomoct ho tam dostat pac sam bych ho tam nedal.pod tim autem v leze je to proste moc tezky
Kamarade ja nemachruji , jen jsem se divil ze jsi to delal tak dlouho . A kdyz jsi napsal, ze jsi to delal na ulici, tak jsem ti na to odepsal, ze jsem to delal taky pred barakem a trvalo mi to cas ktery jsem tu psal. Kdybych tady chtel machrovat , tak ti napisu ze bych to tvy Majde udelal, ze by na to nezapomelavlada320 píše:no jasny tak tady vsichni zacnete machrovat nofakt jak u debilu,jeste napiste ze se s zenskou udelate v posteli behem minutyn a bude to uplne dokonaly

Nepřeháníš to už??pkot píše:Kamarade ja nemachruji , jen jsem se divil ze jsi to delal tak dlouho . A kdyz jsi napsal, ze jsi to delal na ulici, tak jsem ti na to odepsal, ze jsem to delal taky pred barakem a trvalo mi to cas ktery jsem tu psal. Kdybych tady chtel machrovat , tak ti napisu ze bych to tvy Majde udelal, ze by na to nezapomelavlada320 píše:no jasny tak tady vsichni zacnete machrovat nofakt jak u debilu,jeste napiste ze se s zenskou udelate v posteli behem minutyn a bude to uplne dokonaly
Ale to jsem nepsal , ze ? Tak ze co ... tak ze ja nemachruju .
Urcite prehanim, ale nemylsim to ve zlem . Jen jsem to dal jako prirovnaniACAB píše:Nepřeháníš to už??pkot píše:Kamarade ja nemachruji , jen jsem se divil ze jsi to delal tak dlouho . A kdyz jsi napsal, ze jsi to delal na ulici, tak jsem ti na to odepsal, ze jsem to delal taky pred barakem a trvalo mi to cas ktery jsem tu psal. Kdybych tady chtel machrovat , tak ti napisu ze bych to tvy Majde udelal, ze by na to nezapomelavlada320 píše:no jasny tak tady vsichni zacnete machrovat nofakt jak u debilu,jeste napiste ze se s zenskou udelate v posteli behem minutyn a bude to uplne dokonaly

pkot píše:Kamarade ja nemachruji , jen jsem se divil ze jsi to delal tak dlouho . A kdyz jsi napsal, ze jsi to delal na ulici, tak jsem ti na to odepsal, ze jsem to delal taky pred barakem a trvalo mi to cas ktery jsem tu psal. Kdybych tady chtel machrovat , tak ti napisu ze bych to tvy Majde udelal, ze by na to nezapomelavlada320 píše:no jasny tak tady vsichni zacnete machrovat nofakt jak u debilu,jeste napiste ze se s zenskou udelate v posteli behem minutyn a bude to uplne dokonaly

No smoke, no fun...

To je jedno jak to myslíš! Píše ti třeba někdo něco o tvojí starý? pokud teda nejakou máš.... Lepsi je starat se o sebe ne? Chtel bych videt treba tebe nebo kohokoliv z tech co sem o Vladovi pisou kdyby byli v jeho kuzi! a nezajima me jestli treba nekdo ma chytrejsi prispevky nez Vladapkot píše:Urcite prehanim, ale nemylsim to ve zlem . Jen jsem to dal jako prirovnaniACAB píše:Nepřeháníš to už??pkot píše: Kamarade ja nemachruji , jen jsem se divil ze jsi to delal tak dlouho . A kdyz jsi napsal, ze jsi to delal na ulici, tak jsem ti na to odepsal, ze jsem to delal taky pred barakem a trvalo mi to cas ktery jsem tu psal. Kdybych tady chtel machrovat , tak ti napisu ze bych to tvy Majde udelal, ze by na to nezapomelaAle to jsem nepsal , ze ? Tak ze co ... tak ze ja nemachruju .
Urcite je lepsi starat se sam o sebe , ale myslim si ze by se timto mel nejdriv ridit Vlada. Jiank ja mam mladou a ne starouACAB píše:To je jedno jak to myslíš! Píše ti třeba někdo něco o tvojí starý? pokud teda nejakou máš.... Lepsi je starat se o sebe ne? Chtel bych videt treba tebe nebo kohokoliv z tech co sem o Vladovi pisou kdyby byli v jeho kuzi! a nezajima me jestli treba nekdo ma chytrejsi prispevky nez Vladapkot píše:Urcite prehanim, ale nemylsim to ve zlem . Jen jsem to dal jako prirovnaniACAB píše:Nepřeháníš to už??