svody na M20
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
svody na M20
http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... RAL-bmwe30
Těch deset procent bude spíš vábnička, ale nemuselo by to bejt k zahození
Těch deset procent bude spíš vábnička, ale nemuselo by to bejt k zahození
komplet celym delanym vyfukem,svody sou sice pekna vec,ale kdyz si vemes tak to je jen 1/3 vyfuku , a co vim tak jeden borec si nechal delat komplet cely vyfuk na zavody a vysolil za nej myslim pres 10 ale komplet cely ladeny vyfuk,ne zadny svody u kterych pisou 10% vykonu navicbiker píše:spis tak ze zvedavosti....... cim adekvatnim by clovek mel na ty svudky "navazat" ?

ale von si ho nedelal,mu ho jeden chlapek ktery se zabyva vyrobou a pocitanim vyfuk systemu na zavodni popr ladene auta,takze on jen namontoval jak rikasbiker píše:tak to je mi jasny ze ne origomyslel ze kdyz prodavaj svody tak maj mit celej vejfuk nebo napsat co k tomu
z produkce...
nechvat si delat vejfukpohodlnejsi je koupit namantovat

- Dušan M10B18
bud od renomovanych znacek a nebo nechat u lidi kteri se tim zabyvaji a odladi ti to primo na tvuj motor presne podle tvych pozadavku,Dušan M10B18 píše:No, já teda nevím, ale nezdá se mi moc laděný.... i když.... kde v dnešní době koupit pořádné laděné svody....![]()
preci jen kupovat ladeny svody ktery sou odladeny na seriovy motor a mit pri tom v motoru treba jiny vnitrnosti je docela kravina (ostrejsi vacky,atd..) takze bych sel cestou tech lidi co se tim zabyvaj , pokud to chce nekdo jen pro to ze to vypada lip ,tak mu to udela kde kdo

- Dušan M10B18
jo to máš pravdu, já si budu vyrábět, no... jáBobik píše:bud od renomovanych znacek a nebo nechat u lidi kteri se tim zabyvaji a odladi ti to primo na tvuj motor presne podle tvych pozadavku,Dušan M10B18 píše:No, já teda nevím, ale nezdá se mi moc laděný.... i když.... kde v dnešní době koupit pořádné laděné svody....![]()
preci jen kupovat ladeny svody ktery sou odladeny na seriovy motor a mit pri tom v motoru treba jiny vnitrnosti je docela kravina (ostrejsi vacky,atd..) takze bych sel cestou tech lidi co se tim zabyvaj , pokud to chce nekdo jen pro to ze to vypada lip ,tak mu to udela kde kdo

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no ono i Lojza z JZD je schopen svarit par trubek a veme za to jen 10.... rad bych pak videl jak to slapeBobik píše:jasny ze to bylo vice, ale ne 40t , to si zase moc prestrelil,jo zalezi u koho to budes delat,jestli u nejakyho mega drahyho motorare tak tech 40t vysolisbmwm3 píše:to teda nevím, kde si nechal dělat vejfuck za 10. to snad není ani cena materiálů.
Celef vejfuck 30-40
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220