Je tu nahodou nekdo z irska?
Je tu nahodou nekdo z irska?
momentalne jsem na jihozapade, v corku, a dostby me zajimalo, jestli tu jsem uplne sam, nebo se tu mota nejaka dalsi spriznena duse
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě

nazdaaaar, otvirame si s kamosem dilnu na opravy aut, v noci rozvazim pizzu,pres den se kopu do zadku, tak to chci nejak vyplnit, irky jsou seredny, a furt chlastat me nebavi. teda uz nebavi, a nic jineho se tu poradne delat neda... a ty? jinak ja jsem v corku

Prvnich 7 mesicu jsem myl nadobi... drina jako blazen a za minimum... jeste ze uz je to pryc.
Ted uz skoro rok delam v Toyote Import centru - to je trosku jiny kafe
Montujem do novych Toyot a Lexusu ruznou extra vybavu (sat.nav, park.sensory, alarmy, kola, spoilery, phone kity atd...) Super prace - hrabu se celej den v autech a jeste me za to plati!!! Auta jsou pekne cisty, takze nic spinavyho a peniz je moooc hezkej
BMW Import centrum tady bohuzel neni, jinak uz bych tam byl!!! Ale nejaky Toyoty taky nejsou spatny a Lexusy uz vubec ne.
Jestli se vam ta dilna rozjede, tak to by melo sypat celkem slusne. Klekla mi vodni pumpa u Megana a vymena 230 liber... to jsem se osypal...
Jinak jsem v Bristolu.
Ted uz skoro rok delam v Toyote Import centru - to je trosku jiny kafe

Montujem do novych Toyot a Lexusu ruznou extra vybavu (sat.nav, park.sensory, alarmy, kola, spoilery, phone kity atd...) Super prace - hrabu se celej den v autech a jeste me za to plati!!! Auta jsou pekne cisty, takze nic spinavyho a peniz je moooc hezkej

BMW Import centrum tady bohuzel neni, jinak uz bych tam byl!!! Ale nejaky Toyoty taky nejsou spatny a Lexusy uz vubec ne.
Jestli se vam ta dilna rozjede, tak to by melo sypat celkem slusne. Klekla mi vodni pumpa u Megana a vymena 230 liber... to jsem se osypal...

Jinak jsem v Bristolu.
u nas na jihu je vyhoda, ze je tu malo dilen, a moc aut, a kdyz posloucham kolegy ridice co plati za ruzny akce, standartni cena v garazi neznackove je tady 100eur na hodinu, no proste sileny. a vyhoda je, ze irove v praxi nemaji ridicaky, daji se koupit, takze vetsina lidi tu neumi jezdit, kdo tu nekdy byl, vi, o cem mluvim, kolikrat ti pripravi takove akce, ze fakt nechapes, a tudiz zakonite bouraji. sehnali jsme si pronajem statku kus za mestem, je tam nekolik hangaru a garazi, jen musim poresit zivnostak, a dovydelat na vybaveni, nechavame si naradi posilat z cech, tady nic kloudneho k sehnani nebylo...
btw, vy se zabyvate importem aut z japonska, a to jen toyot? u nas je dost v mode tahat si auta typu skyline, impreza, hondy type-r, a dost by me zajimalo, jak to vychazi financne. pruser v irsku obecne je, ze nemas sanci si najit hezkou e30, u nas po meste jich par jezdi, ale vsechno to je import z anglie, a levostranou mi tu nikdo neprihlasi, a to jeste ty auta stoji takove ceny, no des. jak ty to vidis dal, chces tam zustat? nebavilo by te pripojit se k projektu, a rozjet neco uplne od zacatku? moznosti je spousta, jen to chce zvyknout si na to pocasi...
btw, vy se zabyvate importem aut z japonska, a to jen toyot? u nas je dost v mode tahat si auta typu skyline, impreza, hondy type-r, a dost by me zajimalo, jak to vychazi financne. pruser v irsku obecne je, ze nemas sanci si najit hezkou e30, u nas po meste jich par jezdi, ale vsechno to je import z anglie, a levostranou mi tu nikdo neprihlasi, a to jeste ty auta stoji takove ceny, no des. jak ty to vidis dal, chces tam zustat? nebavilo by te pripojit se k projektu, a rozjet neco uplne od zacatku? moznosti je spousta, jen to chce zvyknout si na to pocasi...

To jsme si neporozumeli...ja delam v oficialnim Toyota Import Centru a ty se opravdu nezabyvaji jinymi auty
Kdyz si doveses e30 s levostrannym rizenim, tak s tim preci muzes normalne jezdit - v Anglii je snad myslim pul rocni lhuta a kdyz tu jsi nepretrzite s tim autem dele, tak musis zacit platit anglicky pojisteni + road tax. Spousta Polaku tu jezdi s autama z Polska. Ale je mozny, ze Irsko to ma trochu jinak.
S tim naradim: to musi byt dost drahy to posilat, ne? Vyplati se to vubec?Myslim, ze tady se da ale koupit vercajk velice slusny. Ja kupuju Draper Expert + Makita, ale muzes jit klidne az do MAG nebo Snap On. Zalezi kolik je v penezence
A davaji dozivotni zaruku...
Jinak diky za nabidku, ale v lete to tady balim a vracim se domu do rodne CR
Co se cen tyce, tak kdyz porovnavam ceny aut v mistni "annonci" (trade it) s nasi annonci, tak cim starsi auto, tim vetsi cenovy rozdil = levnejsi tady. Vcetne BMW. E30 jsou za babku. Uz i E36 jsou za babku. Tyden zpet koupil kamarad E39 520i 1998 za 2000,-(80.000 kc) Je po technicky, bez problemu. Co vic si prat...?

Kdyz si doveses e30 s levostrannym rizenim, tak s tim preci muzes normalne jezdit - v Anglii je snad myslim pul rocni lhuta a kdyz tu jsi nepretrzite s tim autem dele, tak musis zacit platit anglicky pojisteni + road tax. Spousta Polaku tu jezdi s autama z Polska. Ale je mozny, ze Irsko to ma trochu jinak.
S tim naradim: to musi byt dost drahy to posilat, ne? Vyplati se to vubec?Myslim, ze tady se da ale koupit vercajk velice slusny. Ja kupuju Draper Expert + Makita, ale muzes jit klidne az do MAG nebo Snap On. Zalezi kolik je v penezence

Jinak diky za nabidku, ale v lete to tady balim a vracim se domu do rodne CR

Co se cen tyce, tak kdyz porovnavam ceny aut v mistni "annonci" (trade it) s nasi annonci, tak cim starsi auto, tim vetsi cenovy rozdil = levnejsi tady. Vcetne BMW. E30 jsou za babku. Uz i E36 jsou za babku. Tyden zpet koupil kamarad E39 520i 1998 za 2000,-(80.000 kc) Je po technicky, bez problemu. Co vic si prat...?

Mpower píše: pruser v irsku obecne je, ze nemas sanci si najit hezkou e30, u nas po meste jich par jezdi, ale vsechno to je import z anglie
Souhlas s Gerchanem, v UK se daj starší BMW koupit luxusně. Nějakou dobu jsem tam taky pobýval a co jsem tak ze zvědavosti koukal na Auto Trader (asi znáte)Gerchan píše: Co se cen tyce, tak kdyz porovnavam ceny aut v mistni "annonci" (trade it) s nasi annonci, tak cim starsi auto, tim vetsi cenovy rozdil = levnejsi tady. Vcetne BMW. E30 jsou za babku. Uz i E36 jsou za babku. Tyden zpet koupil kamarad E39 520i 1998 za 2000,-(80.000 kc) Je po technicky, bez problemu. Co vic si prat...?

je totiz dost problem v irsku prihlasit auto s volantem napravo, jinak s autem z evropy tu muzes legalne rok jezdit... btw,kdyby ti v anglii padlo do oka jakekoliv bmw typu 635, m535, 325i e30, tak dej vedet, rad si to prihlasovani prubnu, navic tu je po e30 dost poptavka

-
Cau,
ja se pohybuji po Dublinu.V Irsku jsem 8 mesicu s tim,ze 4 mesice jsem ztravil v Castlebaru kde je mimochodem paradni pobrezi a ostrovy.
Chtel jsem skocit do E36 M3,ale radsi si to koupim u nas nebo ty penize procestuji po svete.cim silnejsi auto tim vyssi pojisteni, rikal mi to tu jeden typ,ze na M3 bych platil v mych 25 letech asi 4000 euro.
Jinak nic proti Irum jsou hodni,nezavidej,dokazou pomoci bez vidiny vydelku.Clovek se cejti byt nekym.
Jeste musim dodat,ze pocasi na vychode je uplne jine nez na jihu nebo na zapade.V DUB skoro neprsi a zrovna dnes je to na mikinu a pivko na zahradce.
ja se pohybuji po Dublinu.V Irsku jsem 8 mesicu s tim,ze 4 mesice jsem ztravil v Castlebaru kde je mimochodem paradni pobrezi a ostrovy.
Chtel jsem skocit do E36 M3,ale radsi si to koupim u nas nebo ty penize procestuji po svete.cim silnejsi auto tim vyssi pojisteni, rikal mi to tu jeden typ,ze na M3 bych platil v mych 25 letech asi 4000 euro.

Jinak nic proti Irum jsou hodni,nezavidej,dokazou pomoci bez vidiny vydelku.Clovek se cejti byt nekym.
Jeste musim dodat,ze pocasi na vychode je uplne jine nez na jihu nebo na zapade.V DUB skoro neprsi a zrovna dnes je to na mikinu a pivko na zahradce.
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 13. 03. 2007 21:19, celkem upraveno 1 x.
Ceny pojisteni jsou fakt vysoky... jsou zavisle na:ARMAN píše:prej v anglii jsou ukrutne ceny na pojištěni auta možna proto i auta jsou levnějši že malokdo je chce?
kluk\holka
vek-az do 25
kde je auto parkovano pres noc
jak hodne je zabezpeceny
a zejmena na tom kolik let ridic, ktery auto ridi, jezdi bez nehody
a samozdrejme co je to za auto
Co se tyce tunenych aut - vse musite nahlasit pojisteovne (naprosto vse) jinak je pojistka v pripade pojistne udalosti neplatna...!! A samozdrejme cim vic tuneni, tim drazsi... A hodne pojistoven tuneny auta nepojistuje vubec... Proto tu taky spousta aut jezdi presne tak, jak vyjely z fabriky... Hnus

Co je zajimavy, kdyz si sjednavate pojistku (po telefonu) tak muzete smlouvat o cene...proste obvolate vice pojistoven, ty nahodi ceny no a pak je obvolavate znova s nejnizsi nabidkou a ptate se jesli to prebijou. A oni se pak opravdu prebijeji a da se na tom usetrit fakt hodne, treba polovina puvodni nabidky.
Jinak co se tyce cen starsich aut, ty jsou levny, hodne levny protoze...
1.Anglani proste vydelavaj tolik, ze si muzou dovolit si kupovat novy auta
2.Servisy jsou hrozne drahy a oprava muze snadno prekrocit cenu auta (v lete jsem si koupil renault megane za 700liber(28oookc) a jen vymena vodni pumpy 230...)
3.Mistni technicke prohlidky(kazdy rok) jsou fakt drsny. Kurupce naprosto minimalni a pokud auto neni na 100% tak proste neprojde. Vcetne emisi - a to je killer! (Kamarad koupil chrysler neon za 400 liber(16ooo,-kc) jezdil skoro rok auto uplne v pohode, sel na technickou a neprosel emisema...vymenili mu lambdu za 150 a tim to nebylo...kat prej min 300, tak to ma doma, koupil e39 jak jsem psal vyse. a neon pujde asi do srotu...)
Jo a kolik tu co stoji se musete podivat tu - mistni "annonce"
http://www.trade-it.co.uk/Channel.asp?Category=3405
http://www.trade-it.co.uk/Channel.asp?Category=3405