Tak tohle mi udělali před garáží
já bych to neřešila, já mám zas před domem tak malý výjezd a blbý otáčení, že jsem někdy pěkně naštvaná, hlavně že jsou tam důležité keře, fakt super
škoda 105l,BMW e30 325i,BMW e30 316i,Alfa Romeo 75 1.8ie,Fiat Croma 2.0 turbo,BMW e30 1.8i - MILAšEK:), dva měsíce půjčené e30 2.0i(durasel,luter), dva měsíce e30 2.3i (jery) POHODA )))))))
to ze mu volal neznamena ze to sand udelalARMAN píše:hlavně aby po tobě nechtěl to pak zaplatit protože asi jsi byl jediny kdo mu volalto nende jezdit na 17kach?

si vem ksiltovku a nejake bryle, tricko ktere nosis jednou za 5 let a neni co resit jeste v garazi

kdyz to davaji pryc motorkari primo na ceste tak tohle je pohoda

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
...trošku se taky někdy zamysli, jaky by to bylo, kdybs v tom městě neměla žádnou zeleň, ani ty "duležity" keře, ktery jsou sice jistě v hroznym stavu, ale odstraniš je tu a tam..... a co ti zbyde, celkově se ploch zeleně odebírá ke stavbě, mě by se třeba komplet vybetonovany nebo zadlážděny město nelíbilo, ikdyž jsem si vědom že možná někdo může mít i opačnej názor....Michaella píše:já bych to neřešila, já mám zas před domem tak malý výjezd a blbý otáčení, že jsem někdy pěkně naštvaná, hlavně že jsou tam důležité keře, fakt super