Takovy mame radi uz minDC píše:Ja z 90% Radio City, obcas mozna jeste Evropu 2...no a kdyz neni signal tak kazetu s 80. létama

jojo Redl... to je mazec panečku to je klasik to je Max-Max muzikant ! prostě moje krevní skupina...olda barta píše:já su v klidu..pustím Vlastu Redla a klídek....
však oni si ti blbečci s kšiltovkama na bok a řetězama na krku jednou uvědomí, že není umění frčet přes město 150 km/h..hlavně když je poblíž nějaká střední škola a mladé pubescentky si trhají rodidla pokaždé, když projedou tím svým gangsterským B..M..W...
jj, je to tak, ale když mi bouchnou saze a mam neodolatelnou potřebu "zavodit" tak jedu bez hudbysejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??
Motörhead, prosím, MotörheadCvrcek Martin píše:...Anton píše:SlipKnot, MurderDolls, Metallica, Led Zeppelinjj a taky Tool a Black Sabbath a Deep Purple a Motor Head á .....
Proboha, jak můžeš největší legendy heavy metalu nazývat power metalem?Dušan M10B18 píše:No když je pohoda tak power metal (EdGuy, Iron Maiden, Mettalica, Manowar, Megadeth, Evergrey) a staré rockovky (Queen, Guns'n'Roses, Nirvana)...
Moc jsme tomu, že podle hudby dupu na plyn nevěřil, ale když jsme se tak nad tím zamyslel asi fakt budu muset koupit CD s Evou a Vaškem jináč je v nádrži vir jaxvině. [ KABÁT, INÉ KAFE, BRUCE SPRINGSTEEN, U2,... a tak dal] Jinak asi fakt to rádio a když už se to nedá poslouchat tak přeladimsejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??
poustet si to v aute nebo vubec neco takoveho poslouchat, tak to radsi napalim ve dvoustovce celne do zdiNORMANN píše:Rozhodně Eva a Vašek, občas Pepíček Zíma, nebo Na české svatbě II.![]()