...Anton píše:SlipKnot, MurderDolls, Metallica, Led Zeppelin
 jj  a taky Tool a Black Sabbath a Deep Purple a Motor Head á .....
 jj  a taky Tool a Black Sabbath a Deep Purple a Motor Head á .....A jak si přišel na to že to co sem napsal je narážka zrovna na tvůj vkus??Asmodeus147 píše:Máš pocit, že já jsem se zmiňoval o tom, co posloucháš ty? A jak jsi zjistil, že se Trance k BMW hodí, od výrobce??TUŇÁK píše:Jo někdo má holt dobrej vkusMoje BMW by se z toho asi osypalo, tak nemluv o vkusu, ja?
 Ty kdybys mi neodepsal tak si tě ani nevšimnu

Dostal jsi mě!! Bude ti jako omluva stačit moje auto??TUŇÁK píše:A jak si přišel na to že to co sem napsal je narážka zrovna na tvůj vkus??Asmodeus147 píše:Máš pocit, že já jsem se zmiňoval o tom, co posloucháš ty? A jak jsi zjistil, že se Trance k BMW hodí, od výrobce??TUŇÁK píše:Jo někdo má holt dobrej vkusMoje BMW by se z toho asi osypalo, tak nemluv o vkusu, ja?

Já i dám strejdu!!Lospiratos píše:strejda asmo me dostava jako vzdy do kolen
 Víš, že jsem větší puboš než ty!
  Víš, že jsem větší puboš než ty!  

Noooooooooo, třeba když na rádiu Čas spustí Pavel Bobek, podřazuju o dva kvalty, vypínám ABS, ESP a jedu jak satan!sejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??

, Steppenwolf, Metallica, Graveworm, Kabáti, Guns a Roses, Creedence clearwater..., super je třeba Vltava, nebo Pro Elišku od Wolfa Hoffmana (no v originále taky
 , Steppenwolf, Metallica, Graveworm, Kabáti, Guns a Roses, Creedence clearwater..., super je třeba Vltava, nebo Pro Elišku od Wolfa Hoffmana (no v originále taky   )
 )Jj..když chci jet jak prase,tak si pustím soudtrack z Gladiárora nebo Moulin Rouge..Looser píše:josejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??
 Ale není to často,většinou v noci,když je provoz minimální..
  Ale není to často,většinou v noci,když je provoz minimální.. 
To poznávám hlevně na tátovi. Chvíly jede v klídku, pak ještě klidnějc když je pauza mezi písničkama, a jestli se mu další líbí tak se zařezávám do sedačky a spotřeba stoupá...sejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??