Proč mě nikdo nemá rááád ?
aha no me rikate na jaky kraviny se to ptam a ty se zeptas snad na vetsi hovadinu.
sorry ale ja to musel napsat tohle me fakt sere.to nemas na olej nebo co ze se musis ptat.proste tam naleju tolik oleje dokud nebude hladina spavne na 2/3 ty rysky.mi prijde jako by sis vymenoval olej v aute sam poprvy 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
odvaznej hoch, novlada320 píše:aha no me rikate na jaky kraviny se to ptam a ty se zeptas snad na vetsi hovadinu.sorry ale ja to musel napsat tohle me fakt sere.to nemas na olej nebo co ze se musis ptat.proste tam naleju tolik oleje dokud nebude hladina spavne na 2/3 ty rysky.mi prijde jako by sis vymenoval olej v aute sam poprvy
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
DikyDan td píše:Mělo by to být 5,5 litru, takže ti to tak nějak vychází
ladinku tobe napisu jen to ze pri vymene se naleje cca 4,2l oleje takze pri 5litrech uz sem byl dost nad tuhle hodnotu proto me zajimalo kolik tam je mista... a nevim kde hledat udaj o mnozstvi do totalne sucheho motoru
jo a na olej mam dost leju tam fritovaci a moturek si jenom krasne mlaska
di do hajzlu zmrde.s tou mladou sis to mohl odpustit curaku.kdyz sem se s tebou bavil tak bych nikdy nerek ze ses takovej zmrd no jo no asi se umis hodne pretvaret.bez si vyprstit svoji pritelkyni a rovnou ty prsty strc do zadku svymu psovi 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
To bylo moudrý,nechápu,že se musíš takhle srát do lidí..Maranelo je dle mého názoru pohodový člověk a především je to jeden z lidí který ví a má plno zajímavostí,poznatků,zkušeností a informací o našich oblíbených autech.Taky se ho musím zastat s tím množstvím oleje.Sám jsem dával dohromady motor po dlouhém stání bez oleje a stejně jako Maranelo jsem musel jednomu členovi klubu volat,kolik padne oleje do prázdného motoru.Je to zvláštní pocit jak pořád leješ,litry ubívají a pořád ne a ne dost.Takže toť můj názor!!Možná by jsi se na takovýhle vpády do nějakých témat měl vybodnout,protože jak vidíš,nikdy nesklidíš chváluvlada320 píše:nebudu se vyjadrovat to nema cenu
A pozdravuj od nás přítelkyni..
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
- olda barta
Vláďo, že si furt nedáš pokoj, pořád říkáš že tady končíš, taktéž na HTTu a ty fur né a né... že tě to pořád baví a reputaci si nespravíš tím že budeš z tlamy vypouštět kobylince
.... raději se už neptej a jen čti
...
Kdo tohodle člověka vymyslel, to by mě teda zajímalo!
Kdo tohodle člověka vymyslel, to by mě teda zajímalo!
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Ale zase jsi mně pobavil, chlapče! Budu se smát ještě zitra.
No smoke, no fun...

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- olda barta
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
ale jo jen se vyjadrivlada320 píše:nebudu se vyjadrovat to nema cenu
Jinak ted pro tu cast fora s mozkem takze vsichni krome vlada: Beda to napsal dobre