diq moc
turbo do BMW???
-
Návštěvník
ja fakt nevim aktualni ceny, to je zalezitost pred trema rokama a ted jsem dlouho nic neresil, muzu se ti voptat u kluku co delaj motoryGeRoX píše:jo jak jsem to pochopil tak pocitace dali nekomu jinymu a oni delaj jiz jen ty pridavne moduly...no a rikas ze to stalo 12 litru? na e-bay? a kolik to stoji od nich? jsem si tam nejak nevsiml zadny cenik...
-
Návštěvník
-
PET123
Tak ted bych rad poopravil...
sorry geroxi pokud jsem neco prehidl (cetl jsem to hodne rychle) ale POP a BLOW-OFF neni "resp.", ale uplne neco jinyho.
POP-OFF je ochrana proti pretlakovani systemu - pokud tlak prekroci nastavenou hranici, tak se tudy proste ufoukne...
BLOW-OFF je to co jsi popisoval...pri prerazeni ufoukne nahromadeny pretlak a turbo se muze jednoduseji zase roztacet, nehlede na to, ze je to pro nej i zdravejsi...
sorry geroxi pokud jsem neco prehidl (cetl jsem to hodne rychle) ale POP a BLOW-OFF neni "resp.", ale uplne neco jinyho.
POP-OFF je ochrana proti pretlakovani systemu - pokud tlak prekroci nastavenou hranici, tak se tudy proste ufoukne...
BLOW-OFF je to co jsi popisoval...pri prerazeni ufoukne nahromadeny pretlak a turbo se muze jednoduseji zase roztacet, nehlede na to, ze je to pro nej i zdravejsi...