nářadí
nářadí
jakou znacku popriklade sadu naradi byste doporucili? nechci jen gola sadu s nastavcem,ale neco kde je vic veci,ruzne klice,atd...vetsinou verjcak ktery se normalne pouziva na opravuju stroju(aut) , flexa a kladivko,takovy veci nemusite zminovat [/u]

Já používal vždy to, co jsem doma našel.
Třeba na demontáž pneumatik originální montpáky MICHELIN z roku 1913.
Nebo utahovačku Black&Decker z roku 1930.
Gola sadu sovětské výroby ze 70. let.
A třeba i různé klíče s okřídleným šípem z nástrojárny, která tu nedaleko stála v době průmyslové a dnes, v době informační, již leží v troskách...

Ja jsem sakumprdum rozebral E30 s kufrikem naradi co jsem dostal - znacka tusim INDUSTRIAL. Stal cca 3500,- a mam ho neco pres rok - dostaval obcas radne zabrat, ale obcas jsem si ho jen tak komplet rozhodil po ponku a kus vedle kusu opucoval a dodnes slouzi bez jedine ujmy ehm - kufrik zacina byt na sracku. Jediny co mi v nem vazne chybelo byla mala gola a kratky nadstavec na velkou golu...
Na kastli flexu a par kotoucu... 

Nemůžu si pomoct, ale sovětský nářadí mi připadá prostě best, mám i novodobou golu a je to jak bahnoVenca píše:![]()
![]()
Já používal vždy to, co jsem doma našel.
Třeba na demontáž pneumatik originální montpáky MICHELIN z roku 1913.
Nebo utahovačku Black&Decker z roku 1930.
Gola sadu sovětské výroby ze 70. let.
A třeba i různé klíče s okřídleným šípem z nástrojárny, která tu nedaleko stála v době průmyslové a dnes, v době informační, již leží v troskách...

BMW e30 318i -> BMW e30 320ic -> BMW e36 328i
Opel Ascona B 1600 ´78
Opel Ascona B 1600 ´78
Mno Industrial je to samý co Proxxon a obojí funguje, a Tonu sem taky nikdy nepolámalGangsta píše:Ja jsem sakumprdum rozebral E30 s kufrikem naradi co jsem dostal - znacka tusim INDUSTRIAL. Stal cca 3500,- a mam ho neco pres rok - dostaval obcas radne zabrat, ale obcas jsem si ho jen tak komplet rozhodil po ponku a kus vedle kusu opucoval a dodnes slouzi bez jedine ujmy ehm - kufrik zacina byt na sracku. Jediny co mi v nem vazne chybelo byla mala gola a kratky nadstavec na velkou golu...Na kastli flexu a par kotoucu...

E36 323i coupé
rozebráni e30
co tak ji postavit rómum před barák s klíčkama v zapalování