Kolik vybiras...?olda barta píše:koukám, že malej Vesuvius zase vysoptil......
Ládíne, pokud zase nemáš lízátka, my se ti na nějaký kulatý složíme...
myslím jako bratrstvo Hotentotu...
jen tak o spotrebe:-)
Tím bych si nebyl tak jistýpaveld píše:Ja si zas myslim, ze je v obraze vic nez spousta ostatnich...Míšánek píše:100RM píše:To Vlado: radsej sa na to vyser a mas pokoj, vidis ze ich bavia tvoje reakcie
To Max: Maxi, Maxi, ty ses ale debil...![]()
![]()
Další nezasvěcený chytrák, který neví, o co tu jde...
Nejraději bych tohle téma už zamknul!!!
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

sice e36, ale M42
Ted jsem spočítal týdenní spotřebu po horách, najeto celkem 780 km.
cca. 260 km po dálnici, z toho 30km 215kmh.Eště by šlo, ale přítula se bála
cca. 100km po městě
a zbytek mimo město trasy 25-30km.
Výsledná spotřeba 8,39 litru
Ale až na tu dálniční jízdu jsem se docela šetřil. Počítáno dolitím do plné u stejného stojanu.
Jinak co jsem jenom tak pro info počítal kdysy, tak to vycházelo ¨+- 10 litru. Ale to bylo na trasách město 7 km a město 7 zpět,takže furt studený motor, nedá se to moc brát.
EDIT: Jo, ted koukám, že už to tady moc o spotřebě neni, tak sry za OT
Ted jsem spočítal týdenní spotřebu po horách, najeto celkem 780 km.
cca. 260 km po dálnici, z toho 30km 215kmh.Eště by šlo, ale přítula se bála
cca. 100km po městě
a zbytek mimo město trasy 25-30km.
Výsledná spotřeba 8,39 litru
Jinak co jsem jenom tak pro info počítal kdysy, tak to vycházelo ¨+- 10 litru. Ale to bylo na trasách město 7 km a město 7 zpět,takže furt studený motor, nedá se to moc brát.
EDIT: Jo, ted koukám, že už to tady moc o spotřebě neni, tak sry za OT
tak jsem doma a vysledkem je ujetejch 710km a vzalo si to 62litru priblizne plus minus nejakej ten litr.si myslim ze to jde ne.jinak bylo to z prahy do jeseniku 300km a zpet a jestli nekdo znate v jesenikach sjezdovky Ramzova a Cervenohorske sedlo tak tam jsem jezdil.je to tam samej kopec a tam sem najezdil tech zbylejch 110km.jinak slo by jet jeste za min ale uz me to nebavilo v tech kopcich se srat tak to bylo vecne dva plnej tri plnej ctyri a petku sem nedaval kdyz bylo plny auto tak to nemelo ani cenu do tech kopcu proste ten 2,0litr nestacil
.
ale jsem spokojenej,jede to pekne a hlavne porad
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- olda barta
no šikula Vláďo...vlada320 píše:tak jsem doma a vysledkem je ujetejch 710km a vzalo si to 62litru priblizne plus minus nejakej ten litr.si myslim ze to jde ne.jinak bylo to z prahy do jeseniku 300km a zpet a jestli nekdo znate v jesenikach sjezdovky Ramzova a Cervenohorske sedlo tak tam jsem jezdil.je to tam samej kopec a tam sem najezdil tech zbylejch 110km.jinak slo by jet jeste za min ale uz me to nebavilo v tech kopcich se srat tak to bylo vecne dva plnej tri plnej ctyri a petku sem nedaval kdyz bylo plny auto tak to nemelo ani cenu do tech kopcu proste ten 2,0litr nestacil.
a máš celkem postřeh, když jsi zjistil, že v okolí Ramzové a Červenohorského sedla jsou kopce..
e36 323i coupe............
- olda barta
olda barta píše:no šikula Vláďo...vlada320 píše:tak jsem doma a vysledkem je ujetejch 710km a vzalo si to 62litru priblizne plus minus nejakej ten litr.si myslim ze to jde ne.jinak bylo to z prahy do jeseniku 300km a zpet a jestli nekdo znate v jesenikach sjezdovky Ramzova a Cervenohorske sedlo tak tam jsem jezdil.je to tam samej kopec a tam sem najezdil tech zbylejch 110km.jinak slo by jet jeste za min ale uz me to nebavilo v tech kopcich se srat tak to bylo vecne dva plnej tri plnej ctyri a petku sem nedaval kdyz bylo plny auto tak to nemelo ani cenu do tech kopcu proste ten 2,0litr nestacil.
ale jsem spokojenej,jede to pekne a hlavne porad![]()
a máš celkem postřeh, když jsi zjistil, že v okolí Ramzové a Červenohorského sedla jsou kopce..to by chtělo bonusový lízátka...
No smoke, no fun...

- olda barta